Prietene la bine si la greu - 34

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Incep cu Lauriciu care m-a zapacit, rechinila arata super, ca-ti faci griji de sanatate este alt cap. dar de cum arata eu zic ca nu are sens sa te stresezi, este super ok. Vlad nici la nastere nu a avut cutele de acum ale Amaliei, si nu a fost un copil mic, mai tarziu nici vorba.
Krelia iti spun si eu incepturile noastre cu apa. Vlad bea numai din canita cu cioc de la Avent. La inceput am scos membrana, am considerat eu de capul meu ca este inutila si asa Vlad s-a prins ca acolo curge ceva. Apoi Lili_a a zis ca trebuie membrana, am pus la loc membrana, dar el deja stie ca trebuie sa iasa ceva. De obicei bea la masa de legume si putin in rest. Pupam Albastrelul.
Azi aici a fost a 2-a zi fara ploaie asa ca am pus piscina cu apa afara, a fost o joaca pe el, de mult nu l-am mai vazut asa, acum doarme rapus.
Multumim ptr. comentarii
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Remember us ?,vin si eu spasita da de imi motiveaza Monis absenta de la strigatul catalogului .
Am absentat din lipsa de timp, pe langa faptul ca mandra mea e din ce in ce mai mamoasa si nu vrea decat la mine si la tati, am avut de terminat si niste proiecte, da de citit v-am citit cu placere.
Am urmarit cu placere toate filmuletel si pozele fulgusorilor, si ca o ciora mare ce sunt strig CRA-CRA tare, avem cei mai frumosi si destepti fulgusori,
Despre noi, din categoria CRA-CRA, zicem mama , dar doar cand suntem suparate, inca nu mergem in patru labute, mergem sustinute si daca s-ar putea am merge toata ziua,invatam sa stam in fundic da nu e prea interesant , vrem sa papam singurele si vai de hainutele noastre cand reusim sa ii prindem la mami lingurita. Si cam atat, sa nu va plictisim.
Krelia cum zicea si Monis, si noi intram in categoria celor care bem apa din paharul de oameni mari, de fapt daca sunt cu ea in brate si beau apa, imi cam trage paharul de la gura sa bea si ea, poate incerci si asa.
fug acum ca ma striga jumatatea sa terminam prin casa , papa si alte alea ca s-au anuntat musafiri de departe.all

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Inca cateva noutati despre noi, ne-am tuns, nu mai avem plete , iar cu diversificarea stam foarte bine, ne place cam tot ce primim mai putin pireul de brocoli simplu, daca e amestecat cu alte legume e delicios dar singur e chhhh.
p.s. Licuriciu, rechinasa arata foarte bine, vb lui Many, Maia mea desi a fost marisoara la nastere nici atunci nu avea cuti cum le are rechinasa, asa ca relax

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

salutari tuturor

tot stau si ma intreb daca sa spun sau sa tac:
Licurici, pai mami, tu ai fetita si te stresezi ca nu mai are asa multi colacei? Pai, de cand te stiu, tu te plangi ca ai kg in plus... si vrei ca fata sa fie grasuna... Ia mai ia un loc si te gandeste la asta... ce zici? Mie mi se pare grasunica... nu peste cum trebuie sa fie un copil... dar, in niciun caz slaba...
Sper sa nu te superi si tie si Rechinasei cu sanse vizibile de manechin/fotomodel

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetele, apar si eu la ceas de seara, multam frumos de comentarii, si ca mi-ati trimis piticii la plimbare

Krelia, si eu ii mai dau cateodata cu cescuta/pahar/cana mare apa, cateodata beau eu si sunt cu ea in brate si intinde gurita si ea, si uite asa lipaie doo picaturi si ea, cat in gura, cat pe hainute, asta e! Acum cu caldurile imi bea cate o gurita de apa(nu mai mult) la doua/trei ore. Adunat pe zi nu cred sa bea mai mult de 10ml apa, e drept ca isi mai ia si din lapticul de la tatzi restul.
Ionela cand te duci cu Mihnea la analize?
Monis voi cand veniti la mare? ca uite de maine-poimaine apare si Ancutza , poate punem de o mare intalneala pe aiciApare si Cory, si Lyly parca zicea ca mai vin..Pana va adunati voi la bucuresti poate punem aici de o intalneala.
Gabitza, eu nu cred sa ii faca rau apa care o bea lui Dragos. Zic si eu, doar poate ca are mai putina pofta de mancare. Si zici ca ti-i cunoscuta mutrita care se stramba a rechinasei? si ai tai fac asa? Cat stati la ai tai?
Strumphy, cum e acomodarea la socri?
Diana, da socrela nu mai poate sa te ajute cu strumfii? voi nu veniti la mare? sau nu plecati pe undeva? ca asta iarna mai fugeati cate un wee pe ici pe colo.
Ramonika, sper sa iti revina chefu, si sa vii sa mai stam de vorba@
Biara, vrem pozici cu mandruta ta cea tunsa! si solutii cum mai reusesti sa scoti petele de pe hainute, ca eu deja disper de cate putine hainute i-au ramas nepatate si intacte de iesit si pe afar!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Licurici, multam de intrebare. sper din suflet sa am curaj luni sa iau una bucata copchil in brate si sa-l duc la chinuit pentru o cauza nobila:" linistea mea si a dr" sau, incapatanarea mea... sau... cum s-o numi.

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Mneata

Poftim la Cafea, desi cred ca pentru vremea asta merger o apa plata cu gheata... sau o inghetata

Mare linistea p'aci... ati inchis calculatoarele sa nu mai incalzeasca si ele casa???? ca tare ma tem ca asta am sa fac si eu... caldura mare mon cher.

Sa aveti o zi frumoasa

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza!

Bafta multa maine Ionela la analize, sa ii gaseasca repede vena sa nu il chinuie prea tare pe Mihnea!!

Bei fetelor, io m-am saturat!!Fiimii i-au iesit de ieri niste pete, doar pe manute, pe partea exterioara, in rest nicaieri. Iar o iau de la capat cu medici, cabinete, spital? Avem o luna deja de cand in fiecare saptamana fata mai face ceva..
Va pun pozicile aici si aici. Am zis ca o fi de la soare, ca ieri dimineata am fost la plaja, dar trebuia sa ii iasa si pe bulanute, plus de asta am stat doar la umbra, nu in soare direct, si am stat de la 7.30 la 9.15 pe plaja. Deci nu se pune vorba de soare prea puternic. Am zis ca o fi de la crema de plaja, dar e doar pe manute nu si pe bulanute. Deci si asta pica.
O iritatie de la ceva nou nu are cum, ca nu a papat decat fructe si papica ce a mai mancat pana acum. Pojarel sa fie?? Nu are febra, nu are nimic. De la caldura nu sunt ca sunt multe si mici mici pe manute, in rest pe gatisor, fata nu are nimic. Si de la caldura stiu cum sunt ca a mai avut asa razlete..
Pareri ceva?? stie careva ce ar putea fi?? Please!
Diana?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

neatza,

laura, rechinitza e superba, cu sau fara bubite. nu ma pricep, dar eu cred ca tot de la caldurile astea sunt sau poate transpiratie cu nisip si crema de plaja... pupam fetita frumoasa!

many, puiul mic e asa frumos bornzat!

monis, eu ii invidiez pe cei care nu apetit pt dulce
daca ar fi dupa pofetele parintilor al meu bebe cred ca ar manca numai cartofi prajiti, pizza si paste (din partea mamei) si lactate si chestii dulci (din partea tatalui)... dar... cum noi ni le punem in cui (in afara de lactate), speram sa nu pofteasca nici el prea curand la dubiosenii.

legat de apa al meu bea f multa, dar nu imi fac griji mai ales pe caldurile astea. bea din canuta de antrenament de la nuk si uneori bea singurel din ea, tinand-o de manere. i-o las la indemana. ii dau si din cescuta de adult ca sa il obisnuiesc incet incet.

vremea asta turbata m-a tuflit maxim. visez un val, visez o briza, o inghetata buuuna (daca nu m-ar durea dintii de la ea), un calcan la gratar (care sa nu coste totusi peste 2 milioane ca la cherhanaua din vama) si un somn adanc pe cearsafuri din alea albe, groase, racoroase si perfect calcate de hotel.

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata!

va oferim niste frapucine reci cu inghetata, asa ca de 8 luni

Amalia

Tudor

Licuriciule, lasa copilul in pace, Alex are la fel. sunt convinsa ca este de la transpiratie combinata cu hamurile de la carut, scaun de masa/de masina.

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput