Prietene la bine si la greu - 34
Raspunsuri - Pagina 5
DianaR spune:
Cosmynik, scuze ca te-am botezat mai sus... Nu te mai invinovatii, e greu sa alaptezi in conditiile unui astfel de stress, am mai auzit si alte mamici care desi determinate sa alapteze n-au reusit sa treaca peste stressul examenului... Ce fain ca sunteti in Spania!
Many, multam de raspuns, acolo sunteti voi deci la racoare.... Mda, floare_albastra... asta e nickul pe care il folosesc prin alte parti, si inca unul tot floral. Cand m-am inscris eu pe DC acum 6 ani n-am avut nici o farama de imaginatie, acu daca m-as inscrie m-as gandi mai bine...
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Many, multam de raspuns, acolo sunteti voi deci la racoare.... Mda, floare_albastra... asta e nickul pe care il folosesc prin alte parti, si inca unul tot floral. Cand m-am inscris eu pe DC acum 6 ani n-am avut nici o farama de imaginatie, acu daca m-as inscrie m-as gandi mai bine... Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2 Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) croitoreasa cea viteaza |
Mie imi place nickul tau
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Mie imi place nickul tau mami de Vlad (29.10.2009) Poze |
si mie (doar ca mi-a declanasat in cap melodia sus amintita si implicit de www.imdb.com/title/tt0799991/" target="_blank">filmul care mi s-a parut unul din cele mai bune filme romanesti din ultimii 10 ani)
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
gabitza35 spune:
neata tuturor,
am simtit mirosul de cafea si am intrat repede sa iau si eu una
eu sper sa trecem si peste ziua de azi, ieri a fost aproape insuportabil de cald, mucosii au fost cam nervosi de la caldura, transpiraciosi si lipiciosi, mancat cam haotic dar per total ok
seara am fost in parc, se auzeau la un moment dat bubuituri la greu, dar nu a plouat in zona noastra
azi sper sa fie mai bine ca deja nu stiu ce sa mai fac cu ei in intervalul 12-18, exceptie per de somn, se joaca un pic si ii apuca nervii de cald,
s-a trezit unul, pa
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
monis5 spune:
intrebare: fetelor, exista vreo "cutiuta muzicala" care sa nu sune a manea cum suna toate mizeriile astea ????
nu pot sa cred asa ceva, cum pot sa sune toate
DianaR spune:
Monis, cum manea? In casuta din padure? Azi Grivei e suparat? Un motan cat un pisoi? Veverita cea isteata? Vine melcul suparat? Saniuta? Mie nu-mi suna a manea... Drept ca n-am ascultat cutiutele noi, numai alea clasice (cred ca primele 4-5)
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
shtephy spune:
Mneata
M-am apucat de citit de la coada la cap ,de fapt am citit doar ultima pagina .
Monis mie nu-mi suna a manele cantecelele de pe cutiute .Oare au aparut cutiute noi cu cantecele maneloase?
Pup pe mami cea frumoasa si pe Santi dragalas foc.
Poate mai puc sa citesc ceva si revin.Pana atunci pupixuri la toata lumea .
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
monis5 spune:
mai, n-am vrut sa sune aiurea, dar pe mine ritmul asta de dinga-dinga scos dintr-o orga / sintetizator pe care se canta cantecele de petrecere ma scoate din minti . N-am avut rabdare sa caut pe net asa ca am trimis un exemplu pe prietenelabinesilagreu.
si de fapt intrebarea mea este, nu de ce suna astea atat de aiurea (treaba lor), ci daca exista altfel de "cutiute". sau cresc Iulianul in continuare cu www.youtube.com/watch?v=0cWzxJvgWc8" target="_blank">Velvet Underground, www.youtube.com/watch?v=Jek6iP6AuAQ" target="_blank">Cat Stevens & friends ?
lylyana.ion spune:
Neata si de la noi!
io-s pe "plantatie" de azi dimineata, am lasat sotul cu copilul sa-l hraneasca cu fructele de dimineata, m-a sunat disperat ca nu vrea sa manance ca-i da peste mana, si ca el nu stie ce sa ii faca
eu mi-am terminat treaba dar l-as mai lasa putin ca sa transpire din plin, cum fac si eu zilnic
l-a lasat sa umble prin toata sufrageria, i-a stins calculatorul de cateva ori, a sters praful peste tot
Di, ma bucur ca esti mai bine
Many, ce fain o fi la voi acolo
Shtephy
Gabitza, la noi e greu cu unul pe caldurile astea sa stam in casa, dar la voi cu 2
Cosmynik, ce fain ofi si la voi in Spania
ne "revedem" mai tarziu
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra