Prietene la bine si la greu - 34
Raspunsuri - Pagina 2
mami.ilinca spune:
Intrebare intrebatoare pt mamici cu parchet in casa si pitici plimbatori in 4 labe:
Ce puneti pe parchet cand se deplaseaza piticii de-a busilea? Ilincai nu-i place sa mearga direct pe parchet , daca pun o patura pe jos o face ghem sub ea si uite asa ajung la covorul de care abia am scapat????In patul nostru e tare plimbareata ,numai ca ajunge imediat la margine.
Ancutza:saru'mana.
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
Cory_B spune:
mami.ilinca - si noi avem parchet si pitic umblaret dar el nu busileaza, el vrea in picioare plimbat so...nu ma deranjeaza sa-l plimb direct pe parchetut in picioarele goale , il curat mereu. Dar acum am pus si o carpetica din aia franjurata si il pasioneaza latzele alea Ma gandesc ca in locul covorului de care te bucuri ca ai scapat(te inteleg!) poti pune o carpetica subtire, usor de curatat..practica...
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca Intrebare intrebatoare pt mamici cu parchet in casa si pitici plimbatori in 4 labe:Ce puneti pe parchet cand se deplaseaza piticii de-a busilea? Ilincai nu-i place sa mearga direct pe parchet , daca pun o patura pe jos o face ghem sub ea si uite asa ajung la covorul de care abia am scapat????In patul nostru e tare plimbareata ,numai ca ajunge imediat la margine.Ancutza:saru'mana. Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009:) |
lylyana.ion spune:
am scris un mesaj lung si l-am pierdut reiau pe scurt
Natalia, La Multi Ani fericiti si impliniti!
Monis,
mi-am sters albumele de pe conturile comune doar, pozele raman insa la semnatura
Mami.ilinca, noi tocmai am achizitionat o bucata de mocheta, dar alex e pe dos, sta oriunde numai pe mocheta nu
Tina, cocoa butter pt mine e fix pix, n-are efect, costa ca si garmastanul 30 si ceva de ron
Ramonika, frumoasa cretulina cu pletele in vant
Dana, asteptam pozici cu tarcul cel nou (sau nu ne mai dai? )
Licuriciule, ce raceala, iesi cu fata pe plaja. fetele de la malul marii
nu mai stiu ce am mai scris/citit
fara exceptii
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
Cory_B spune:
Monis - multumim de ideea pusa in parctica, te PM-uiesc Si eu sunt super relax dar am ales sa nu-l mai las pe un cont public, nu il tin in secret Pe voi , fetele de pe forum, va voi tine mereu la curent cu noile lui traznai si of course cu imagini, pe facebook, cont gmail...si asa stam total relaxate
citat din mesajul lui monis5 Na-Bo sa fii voioasa si fericita! La Multi Ani!mai, eu chiar nu inteleg agitatia legata de poze, dar asa sunt eu mai relaxata si mai fatalista - daca e sa se intample ceva rau, nu cred ca pot evita asta neavand poze pe net anyway, fac acum o adresa noua de mail, unde sa puteti trimite linkuri la poze . puteti seta albumele de pe picasa sa fie unlisted si trimiteti pe mail link la ele. zic si eu....Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
dana n. spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion Dana, asteptam pozici cu tarcul cel nou (sau nu ne mai dai? ) Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra |
Lili, va pun poze, cum sa nu. Eu am spus ca nu ma feresc sa pun poze( doar am link la semnatura).
Facebookul l-am recomandat ptr fetele care sunt mai precaute.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
monis5 spune:
citat din mesajul lui dana n. Lili, va pun poze, cum sa nu. Eu am spus ca nu ma feresc sa pun poze. Facebookul l-am recomandat ptr fetele care sunt mai precaute. ------------------------ Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009) Albume foto |
de aia am venit si eu cu ideea cu contul de gmail, in completare la ideea Danei cu feisbucu'. si eu le las publice, n-am nici o treaba...
hai Dana cu tarcu' aici la armata de
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
de aia am venit si eu cu ideea cu contul de gmail, in completare la ideea Danei cu feisbucu'. si eu le las publice, n-am nici o treaba... hai Dana cu tarcu' aici la armata de Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Deja se monteaza la el. Mi se pare cam mare vom vedea cum va fi.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
cristina_boc spune:
Monis, te rog si la mine PM.
Ma topesc cu tot cu AC. Curg apele pe mine mai ceva ca Dunarea.
Mi-a cumparat sotu' cantar. Am reusit sa cobor sub 70. Mai am macar vreo 10.
Ma duc la bagajeala.......
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
raluci_b spune:
La Multi Ani Natalia, sa fii sanatoasa si la Multi ani si fulgusorilor Natalia, Timotei, Giulia
Ramonik -
Monis - multumim de cont
Dana - succes cu tarcul
va pup de nu va vedeti
sanatate fulgime si mamici
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
na_bo spune:
fetelor multumesc din suflet de urari, e minunat ca va ganditi la mine, va poftesc la o pizza, o limonada racoroasa, inghetata si bineinteles tort pe gustul tuturor
Nu prea sunt pe acasa asa ca va pup dulce pe toate
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!