Prietene la bine si la greu - 34
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a Mi-e cald |
du-te in vizita la Andre sa te racoresti
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
aha, merci . Pe mine nu ma oripileaza nimic chiar ma gandeam daca sa-i dau si eu zmeura in august cand merg din nou in Bucovina, ca acolo o pot culege cu mana mea. Eu am boala pe zmeura, afine, fragi, mure - nu pot sa cumpar din piata cand stiu ca fiecare boaba de aia firava a fost atinsa de diversi oameni. Si astea de padura spalate intensiv... ramane nimic din ele. In rest, si eu ii dau cam la fel, exceptand uleiurile din seminte presate (i-am dat si eu putin somon... in schimb nu i-am dat babana pana acum).. in fine. Dar macroul ce anume contine diferit de alti pesti? adica de ce i-as da macrou si nu alt peste? Merci Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
am ajuns sa ma autocitez
dar vroiam sa zic ca nu ma oripileaza nimic din ce ai scris tu, alte lucruri ma oripileaza pe mine
Biara spune:
LiLi sare am ajuns sa ii pun dupa ce aceasi masa de legume o refuza cu desavarsire, iar cand am incercat cu un praf de sare a fost yamy, acum nu te gandi ca ii sarez sa simti sarat , ii schimb doar o idee gustul.
Pe contul comun nou am pus cateva pozici cu noua frizura
Vb mai pe seara ca ma bag la un mic pana doarme si pitica ca azi noapte la 3 faceam baie in piscina (Maia nu eu)
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
laurairina13 spune:
poftim de vedeti mandra mea ce face in timp ce eu butonam tastatura
ps.mi-am pus si eu ca biara poze pe contul nou
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
many_bani spune:
La multe lunitze fulgusorilor Alex, Amalia si Tudor, multa fericire si impliniri.
Lili_a pupam fetele, sa stii ca la noi nu mai este asa cald, s-au adunat norii si adie un pic si vantul. Cum mai este micuta Lila cu dintzocii? si mie imi este tare dor de voi.
Flavours dupa ce am citit postul tau am visat cu ochii deschisi.
Monis deci apar dintzi noi?
Ionela maine ne gadim la voi sa nu fie prea chinuit Mihnea
Andre printesa ta este adorabila. O spun eu nu Vlad, sa inteleaga bine Dl. Albastrel si frumoasa Lila.
Lyly petreceti?
Cu Dymomo a mai vorbit cineva?
Diana tot fara ajutor?
Raluci tu pe unde te-ai ascuns de canicula?
Ralu_seby cum este urechiusa?
Dozz, Mami.ilinca si celelalte fete spunneti ceva
Ma bag si eu la , toata casa doarme, numai eu bantui pe aici
Pupici
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
monis5 spune:
Coquelicot uite ce am gasit bantuind pe net:
S-a observat ca la bebelusii cu membrele mai lungi, precum si la cei care sunt alaptati, dintii le apar mai devreme decat la bebelusii mai dolofani.
krelia spune:
7
Saru' mult pentru raspunsuri, fete!
Incerc sa raspund nominal, cat de cat.....
Gabitza, al meu copil nu vrea apa din bibe....uneori mai reuseam sa-i dau ceai din bibe...insa acum...sufletu'...
Monis, asa e, e usor sa dai sfaturi ..insa, daca nu le vroiam, nu zicema nimic si mergeam in continuare asa, corect?
Oricum, e stresant, sa stii ....mai ales cand vad/citesc in jurul meu despre bebei care beau apa fara probleme (mai mult sau mai putin)....si al meu, nici macar pe vf. limbii nu suporta un strop
(nu stiu cum arata paharul respectiv.....am incercat mai demult cu un capacel de stricla de plastic (asta pt ca eram pe bancuta in BSC si ne batea soarele in cap) si evident ca a dat 3/4 mai mult pe el....nici nu stiu daca macar sfertul ala i-o fi ajuns in burtica...)
Cert este ca am primit un hint de la pr. mea...sa incerc cu seringa aceea de medicamente. I-am dat creo 2 seringute din alea (6ml) si le-a baut....mai de sete, mai de curiozitate...dar fost ok...am incercat a 3a oara si nu a mai fost chip (ori ca-i era prea foame, ori ca e saturase...oricum, am renuntat, de frica sa nu epuizez si metod asta nou gasita. Mai incercam)
Lyl, i le-am lasat si pe langa el....nici macar nu le baga in seama....
Multam de frapucine, traiasca Alexu!
Asa, sa inteleg ca Licurixu se plange ca Rechinila e slabanoaga? Apai....eu zic sa iti bagi mintile in cap.....doar nu vrei sa iti creezi un dop de copil si apoi sa mergi cu el la dr. pt ca e prea gras, sa-l pui pe regim de la 1 an (cunosc cazuri de astfel de copii)...hai fii serioasa....si gandeste-te in primul rand la sanatatea copilei. Kilograme multe nu inseamna sanatate! Corect? Si oricum, e vara, e cald...copilutii sunt si ei niste organisme vii care se comporta ca atare...azi le e mai mult foame, maine nu...azi le e mai mult sete (nu e cazul lui fi-miu ), maine nu...si tot asa....
(mersic pt impartasitul experientei cu apica ..si lafel ca Ionela , zic si eu..sper sa nu te supi )
Many, si eu, in desteptaciunea mea de chicken brain ce am avut..am scos membrana si curgea apa din canita ca la cascada Niagara ...asa ca acu, am pus-o la loc...dar....vorba ta, cred ca degeaba...deja stie ca de acolo curge ceva naspa, care nu-i pace lui... si eu Vladutul scump.
Biara, si mersic si tie pt impartasitul experientei voastre . Voi incerca si eu, macar sa zic ca am facut-o si pe asta (frumos cra-cra ne-ai mai anuntat ..ah, si sa va fie de bine tunsulica!)
Fla, ce de chestii papa Tudorelu' ..super...mi-ai dat idee sa incerc sa-i fac si eu legumele combinate cu supica (adica zeama in care a fiert carnita de pui, nu?)
Cuscri, te citez...Chiara parca ar fi ruda cu Rares ..hai de-o mie de ori si cu mii de evantaie racoritoare
Lil, te mai racorisi otzara, sau tot lichefiata esti?
Eu incerc...ca n-am ce face altceva...tocmai am incercat din nou..cu seringa aia....si surpriza...nu a mai vrut..
pentru Timeea, Vlad, Natalia Oana, Timotei, Giulia-Mari, Maya, Amalia Maria si Tudor Mateo.
Piua. Sau coco . Cum preferati
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
Andrecluj spune:
Licuriciule, Many Multumesc ca v-ati uitat la filmulet. Licuriciule Dimineata si dupa masa stam in mare cu pitica cu tot, la amiaza stam in vana si sub dus. In timpul in care nu facem asta ne plimbam prin casa si articulam ceva de genu' "phuuuuuuuuu, phuuuuuuuuuuu". Cuscri La noi mai fuinctioneaza si apa cu pipeta si cu multa rabdare ca nu stiu daca ai vazut ce gargara face, dar ceva ceva inghite sau cu pepenele galben blenduit cu apa. Eu cred ca piticii nostri s-au inteles sa traiasca numai pe vin de ala bun, apa e cah. A, cuscru-to mai are o idee, nu stiu daca o si finanteaza, sa ii umplu piscina cu apa pentru bebei, ca sigur o goleste. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara
krelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Cuscri La noi mai fuinctioneaza si apa cu pipeta si cu multa rabdare ca nu stiu daca ai vazut ce gargara face, dar ceva ceva inghite sau cu pepenele galben blenduit cu apa. Eu cred ca piticii nostri s-au inteles sa traiasca numai pe vin de ala bun, apa e cah. A, cuscru-to mai are o idee, nu stiu daca o si finanteaza, sa ii umplu piscina cu apa pentru bebei, ca sigur o goleste. |
Si seringa aia e cam ca o pipeta mai mare....am mai incercat, dupa masa...parca parca am mai avut reusita
ORicum, sa stii ca ideea lui Cuscru nu e rea deloc ...face fata baissa...si se si hidrateaza in interiorul burticii
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
DianaR spune:
Salutare.
Licurici, si eu tot asa cred, ca-s bubite de la iritatie locala combinatia caldura, cu ceva frecare pe acolo cu hanuri, haine etc. Daca se extind pe tot corpul ar putea fi rubeola sau si mai degraba roseola infantum. La mare nu mergem ca dadu criza rau peste noi, plus ca vrem si noi casuta noastra asa ca strangem rau cureaua anul asta.
Many, saptamana asta poate apare si ajutorul o zi doua, deocamdata azi am dormit regeste si mi-am mai revenit.
Krelia, Timeea si Vlad ai mei sa traiasca? Merci, cu ce ocazie?
Andre, am vazut-o pe Chiara, seamana mult cu tine acolo in filmulet!
Biara, tot o frumoasa e Maya, chiar si fara cretoline!
Lili, pupici multi inapoi cu drag!
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza