Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
donna79 spune:
Am recuperat rapid ultimele 4 pagini.
Anuto esti tare curajoasa, te admir mult si sunt sigura ca o sa fii o mama super
Fetele... ce credeti a aparut masinuta!!! Au gasit-o, oleaca ciufulita (nu rau, se pare ca e doar putin zgariata) si a recuperat-o sotul meu, a adus-o acasa. Draguta de ea... Abia astept s-o vad. Ii fac cinste cu un plin de benzina!
Donna 27+ cu
Pity27 spune:
ana, sigur ca-ti dau clatite,au ramas multe, sotul le-a luat de la mega image, aseara la 12 fara, ca muream de pofta
aura 31+6 zile
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq Crina, sper sa fie bine totul azi la doctor! Hai ca nu mai e asa mult. Inca 2 luni sa fie bebita cuminte si gata ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+ |
Da stiu ca nu mai e mult, sper sa mai stea fie-mea pana la termen.
29+
crina cu
Andreea82 spune:
Am revenit
Raul mi se trage totusi de la caldura cred, am papat - nu mi-a trecut, am stat cuminte - nu mi-a trecut, am inceput sa imi dau cu apa rece pe fata, maini picioare si m-am inviorat. Acum stau tot pe langa baie sa ma ud pe fata ca daca nu, iar incep cu ametelile.
Am mai revazut din poze si au mai aparut burticute frumoase.
Sa va traisca bebelinii din burtica mari si frumosi. Sunteti nishte frumoase si la toate, fara exceptie, va prieste sarcina!
Adelana, La multi si fericiti ani!
Crinuta, ma bucur ca te simti mai bine. Stai cuminte ca nu mai e mult si merita!
Office, din cate stiu, data de referinta ramane cea stabilita la primele ecografii
Donna, bravo! Bine ca s-a rezolvat asa usor. Ma bucur pentru voi, faceti o plimbare acum cu ea
Am schimbat si noi azi semnatura si imi dau seama ca ne apropiem tot mai mult si parca mai repede de saptamana 40
29+ cu un carucior multicolor :)
botosel452 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Am recuperat rapid ultimele 4 pagini. Anuto esti tare curajoasa, te admir mult si sunt sigura ca o sa fii o mama super Fetele... ce credeti a aparut masinuta!!! Au gasit-o, oleaca ciufulita (nu rau, se pare ca e doar putin zgariata) si a recuperat-o sotul meu, a adus-o acasa. Draguta de ea... Abia astept s-o vad. Ii fac cinste cu un plin de benzina! Donna 27+ cu |
Bravo, Donna79
Acum poti sa te linistesti din nou, acum ca totul este in regula...tabla se indreapta ea,nu-i bai
Valentina 28+
alynta27 spune:
Donna ma bucur! Dar ce a patit?! Va fost furata?(scuze dar nu am fost pe faza)
Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
Aparui si io! pfuuui ce porcarie de sirop! La 8 beam 100g de glucoza pura, m-a intepat de 4 ori in vena! O adevarata placere. Mi-a venit siropul ala inapoi o ora cred! Concluzia e ca nu avem diabet, nu ca nu stiam de dinainte, dar asa sunt unii medici precauri! Apoi m-am certat cu diversi prin spital, am murit de cald, au aparut niste paciente intarziate, am facut niste hartoage...am obosit!
A ca mi-am amintit! Testul se face neaparat pe nemancate intre 8-12h, n-ai voie sub nici o forma sa bei sau sa mananci ceva inainte de test, in afara poate de-o gura de apa plata!
Cate vorbarete pe-ici!
Adelena la multi multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si la termen!
Cristina 28+
ana_25 spune:
PITY multam fain de clatite!
DONNA esti o draguta! Ma bucur mult ca v-ati recuperat masina!. Stiu si eu ce rau e fara masina! Anul trecut i-au suspendat carnetul la sotul meu pt trei luni ca o trecut pe rosu! A fost groaznic sa nu mergem niciunde!!
M-am pus putin in pat sa ma odihnesc si am adormit.Ma luat o leneeeee!!Am facut o salata de cartofi fierti, cu ceapa verde,maioneza,ulei,otet,piper.......aaaa si PUTINA sare!Am taiat feliile de cotlet pt snitele dar mi-e lene sa le mai bat,sa le dau prin toate cele asa ca le-am pus la prajit asa. Supa am de ieri,asa ca azi m-am scos! Uf! am o lene de ma doare!
Ana27+ Maia Elena
chichiutza spune:
Ana
Kiti tare faza cu shoppingul!
Pupici pt toate burticile care s-au gandit la noi cand am fost in "suferinta"!
Crinuta hai ca mai e putintel!
Donna felicitari pt recuperarea masinutei!
Cristina 28+
mari_paun spune:
am motait un pic, cat mai avea Ema de lucrat... apoi am mancat PEPEPE ( pepene) asa zice Ema
Acyum ma rog de ea sa faca 30 min nani, insa ma vede la calculator si cand strig la ea sa se puna in pat ea vine ca smechera si ma pupa
Ema are 8 ani si sufera de autism... bebelus pe care il astept este implinirea mea si recuperarea Emei.
Povestea Emei o gasiti la semnatura AJUTATI-MA SA INTELEG LUMEA blog
si subiect pe anunturi umanitare ( ajutati la terapia Emei)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=22db241f95c7cba6815b97&skin_id=1010&utm_source=otm&utm_medium=image
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 28+ si mami de Ema