Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna burtici,

Ce fac fetele? Vad ca se discuta despre sfaturi date, babisme si alte cele.

Pot sa spun ca ma bucur de sfaturi utile si la locul lor, daca sunt cerute dar nu suport sfaturile de genul: asa e ca eu stiu mai bine, am crescut mai multi copii ca tine . Sper sa nu am parte de ele, desi mi-e frica ca de dracu de asa ceva, pentru ca nu sunt genul care sa raspund, mai degraba ma enervez, tin in mine si ma macin. Acum nu bag mana in foc pentru ce o sa fie dupa nastere cu caruta de hormoni dupa mine

Anutaaaa, bravo! Nu mai baga baba in seama si mai e putin si scapi iar o tura

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura

Bebecris, dar chiar ca ai o tuse incapatanata...

Chichiuta si Kiti, sa aveti parte de distractie faina pe cat mai racoare!

Magdy,am apucat si eu acuma sa vad pozele voastre. Sunt super! Aveti un piticot scump de tot, sa va traisca mare si sanatos alaturi de bebelina din burtica

29+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Ana, Doamne ajuta sa scapi de ea!!!

Mai fetelor de ce faceti voi examen la secretie? Va recomandar medicul? Ca eu nu am auzit de asa ceva aici si sunt la a treia sarcina... Stiu ca in sarcina(si asa mi sa si spus de doc) este normal sa creasca secretia vaginala incepand cu sapt 26-27, dar daca nu este mirositoare, nu are o culoare anume in afara de alb-transparent si nu produce disconfort si mancarimi, nu aveti de ce sa va faceti griji.
La fel si cu colul, aici nu se umbla si nu se fac controale pe masa pana prin sapt 34-35 tocmai pentru a nu produce contractii si a nu declansa nasterea prematura. Se masoara la ecograf si asta e...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

eu pentru examenul de ureaplasma care a fost pozitiv si trebuie verificat

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Andrea mersi... Si tie sa-ti dea DD un bb sanatos si sa te bucuri de el!

Care este chestia cu ureaplasma? Pe forum am auzit prima data de ea si nu stiu ce este. Pe aici nu am auzit de asa ceva...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Andrea mersi... Si tie sa-ti dea DD un bb sanatos si sa te bucuri de el!

Care este chestia cu ureaplasma? Pe forum am auzit prima data de ea si nu stiu ce este. Pe aici nu am auzit de asa ceva...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

ESTE O INFECTIE CARE NETRATATA POATE PROVOCA CONTRACTII SI ASTFEL DESCHIDEREA COLULUI DIN CARE REZULTA AVORT SPONTAN

Burtica de 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Magdy, ma bucur ca te avem printre noi si poti sa ne dai sfaturi. Chiar ma intrebam cum e cu caciulitele, mi se pare ca arata groaznic si vroiam sa stiu daca e obligatoriu sa le poarte in permanenta.
Eu am in jur persoane care nu prea indraznesc sa isi dau cu parerea gratuit (mama si soacra-mea). Daca le intreb cate ceva imi raspund ..dar tot timpul sunt rezervate si imi spun ca asa era pe vremea cand au facut ele bebelusi, si ca acum poate e altfel... Chiar se amuza amandoua cand descoperim cat au evoluat toate metodele...iar superstitii si alte tampenii nu a scos nici una pe gura pana acum...

sorana 24+ cu

Mergi la inceput

FETELE AM PUS IN ALBUM POZE CU CATEVA HAINUTE PE CARE LE-A LUAT SORA MEA , UNELE LE-AM PUS DIRECT DE PE SITE CA SE VAD MAI BINE DECAT CELE PE CARE LE-A FACUT EA .
DEABEA ASTEPT SA LE ADUCA

Burtica de 32 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

FETELE AM PUS IN ALBUM POZE CU CATEVA HAINUTE PE CARE LE-A LUAT SORA MEA , UNELE LE-AM PUS DIRECT DE PE SITE CA SE VAD MAI BINE DECAT CELE PE CARE LE-A FACUT EA .
DEABEA ASTEPT SA LE ADUCA

Burtica de 32 +

Rochita roz cu fluturasi e super draguta ... of, vroiam si eu sa pot sa iau rochite roz... la baietei mi se pare ca sunt asa putine variante. Si deja am oroare de bleu si de culori pastel. Oare de ce sunt toate hainutele de bebe asa spalacite ?

sorana 24+ cu

Mergi la inceput

Oare e cineva pe aici care sa faca un capitol nou ?..l-am dat gata si pe asta si au habar n-am cum se face ..

sorana 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Fac eu ca sunt prin zona (Fistiq)

CAPITOL NOU

Mergi la inceput