Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Mari si tie un mare si sa dea DD ca totul sa fie bine si sa va bucurati impreuna de bb2.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Bebecris, incerca si echinaceea cu propolis. Mie mi-a trecut. Pup

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

buna ziua burtici dragi . la multi ani Adelene, sa fii sanatoasa si sa dea Dumnezeu sa nasti la termen un bebe sanatos. felicitari fetelor pt achizitiile facute pt bebei. nu stiu ce sa ma mai fac cu tusea asta. ma termina de doua saptamani. am luat stodal, am baut ceaiuri cu lamaie si nimic. am fost la MF si m-a ascultat la plamani si nu am nimic. dar nu inteleg de ce nu mai trece odata

cristina si bebe in burtica 28+sapt

uta28 este 27+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Loredana, ma bucur ca ai mai dat pe aici. Frumos patut!!!
Eu nu prea stiu ce sa fac de data asta, daca sa cumpar un patut mare sau sa iau un leganus pe care sa il am in primele luni in dormiturul nostru, caci imi este mai usor si practic pentru alaptat, mai ales ca am sa am si burta taiata si nu o sa prea pot sa ma aplec prea mult. Gabriel a dormit in primele 3-4 luni in londou, iar apoi l-am pus in patul lui... Acu parca nu as mai vrea sa doarma bb in londou... A vazut ca folosesti si hainutele lui Eric pt fetita... Eu de la Gabriel am fff multe pt stat in casa, dar tot trebuie sa mai cumpar ceva, ca parca nu as imbraca-o in maternitate cu lucrusoare de baieti...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Alexuta, parca tu intrebai despre centura post natala si crema pt sani. Nu stiu cum este in Ro, dar aici in Belgia este recomandata, chiar o primesti din maternitate, mai ales dupa o ceza. Eu am avut si dupa Theodora si dupa Gabriel. Aici iti recomanda sa o porti 3(trei) luni dupa nastere. Ajuta fff mult la retragerea uterului si a burtii, dar pt mine era tare incomoda si nu am rezistat decat doua luni. Acu parca imi pare rau, caci am ramas cu un pic de burtica dupa nastere. De data asta am sa incerc sa o port pana la capat daca vreau sa arat ca inainte.
Despre crema de sani ce sa iti zic decat ca am inceput sa ma dau de pe acu cu ea. La Gabriel nu am stiut despre asta si am avut niste ragade fff urate care m-au tinut 2 luni. In aceste doua luni am alaptat cu protectii de silicon caci nu mai suportam durerea si in special sa vad gurita lui bb plina de sange. In schimb nu am renuntat la alaptat, stringeam din dinti si-i bagam tzatza in gura. Dupa ce s-au vindecat ranile, alaptatul a fost o placere, poate cel mai frumos lucru din viata mea... Sper ca ti-am fost cat de cat de folos

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

ADELENA
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita si sa aduci pe lume un bb sanatos, frumos ,destept si papacios!!!

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetele,plecarati toate? Eu acusica plec la strand.

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Distractie placuta! Iar faci pe cuierul?

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Distractie placuta! Iar faci pe cuierul?

Cristina 28+

Daaa,ce frumos nu?Dar nu ma deranjeaza sa stau la umbra si sa fiu paznic la bagaje!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ana super ca iesi la apa!
Mari ai o fetita adorabila! Vad ca ii place verdele! Cred ca si ea te-a format intr-o oarecare masura, cred ca esti mai rabdatoare! Si tu esti o mamica frumoasa! Am vazut doar clipul! Am sa-mi fac timp si de povestioara!
Chichi bine ca trecu!
Mor de calddd! Am mancat putina inghetata si acum sunt din nou ragusita!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana e bine ca iesi din casa oricum! Sa stai la umbra!

Alynta, da scapai, ce veselie! Problema e ca azi dupa ce-am bagat o tona de glucoza mi-a fost toata ziua pofta de dulce! Am cam exagerat, maine papam sanatos!

Cristina 28+

Mergi la inceput