Piatra Neamt, Perla moldovei (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Laura, eu si acum m-as duce la o bere si-o hamsie... am un chef nebun de treaba, ma ustura si ochii de la calculator, parca nimic nu-mi convine. Am fost si noi la bunica mea la tara, niste calduri infernale de-ti venea sa dormi afara...
Si cam atat. Eu sunt disponibila pentru o intalnire, chiar si cu Stefan dupa mine. Vedeti cand si cum si ma tineti la curent.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cristina, noi oricum ar trebui sa ne intlanim, ca trebuie sa iti dau niste lucruri de la bazar care sunt la mine, plus promisul DVD cu aerobic. Deci zi cand ai chef si ne vedem

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Buna dimineata si de la noi!

Am fost sambata la Iasi si am aflat ca avem fetita in burtica si ca sarcina e cu o saptamana mai inaintata asa ca vrea sa ma monitorizeze lunar. Speram sa fie totul bine.

O saptamana usoara! si multa sanatate tuturor!

Emma 14+ si Andrei (21.09.2007)

Uau! Felicitari si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Ema - deci veti avea o strumfita felicitari ! Sa creasca mare si sanatoasa

Noi suntem bine, pe Stefanut tare il deranjeaza si-l mananca gingiile,dar dintisorii se lasa asteptati...in rest asteptam sa treaca timpul si sa putem pleca si noi in concediu,avem de facut si la Brasov un drum si vom sta si pe acolo ceva vreme, ne asteapta bunica, la mare nu stiu daca vom mai ajunge anul acesta,mai vedem...
Aaaaaa...am pus poze noi cu Stefanut

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata la amiaza!

Emma, felicitari pentru fetita! Si mie-mi zice dr. ca e mai mare cu o saptamana, inca de la inceputul sarcinii.

Alexa, ce au crescut baietii! Sa-ti traiasca, sunt f. frumosi!

Eu merg azi la control, sper sa fie totul ok cu bebelina, sa nu mai fie asa agitata!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Bau!
Suntem ok, am fost la dr.

Stiti ce mananc acum? Hamsii. Am luat la pachet sa mancam acasa cu mamaliga si usturoi!

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Lora - e bine ca sunteti ok,tineti-o tot asa
Si baieteii,da, intradevar,au crescuuut Razvan e baiat mare, Stefanut parca mai ieri am venit cu el de la maternitate si acum mai are un pic si o ia la trap ...trece timpul

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Vin cu vesti. Nu stiu daca sunt bune sau nu ... speram sa fie cu final fericit.
Azi Ian a fost operat la Bucuresti. I s-au scos polipii. Am incercat sa o sun pe Dana, dar cred ca dormea Ian pt ca mi-a raspuns in soapta si mi-a zis ca ma suna mai tarziu. Cand reusesc sa vorbesc cu ea, va spun ce am aflat.

Lora a fost la controlla ginecolog si in loc sa plece dupa aia la Roman, unde avea in plan sa fuga pana duminica, a trimis-o la spital. Se pare ca ritmul cardiac al bebelusei era marit, asa ca au internat-o sa o monitorizeze. In seara asta sunt baby-sitter pt Iustina, dar nu pot decat sa ma bucur ca in sfarsit, dupa aproape 2 saptamani, aud si eu rasete si glas de copil in casa. O sa o mai sun si va tin si pe voi la curent cu evolutia.

pisillino a plecat azi in Italia cu Robi, spera ea ca de tot. Si-a gasit sotul ei de lucru acolo, au casa unui verisor unde pot sta si spera sa fie bine. Cel putin pt Robi sigur o sa fie mai bine acolo. Spitalul unde sunt luati in evidenta e la cativa km de locul unde o sa stea, vrea sa il inscrie pe Robi si la gradinita acolo. Le dorim tot binele din lume.

Caldura mare ... oare Mihaela ce o face? Cred ca sta cu popoul in mare, cu o inghetata in mana si o doare la basca de toate. (sunt un pic verde de invidie cand ma gandesc ).

Gata cu concediul!A fost super frumos!Spre surprinderea mea e primul concediu de cand il avem pe Cosmi in care am reusit performanta de a nu ne enerva deloc. SUPERRRR!!!!Mai vreauuuu
E tare frumos si la noi pe litoral dar daca s-ar ocupa si de curatenie mult mai mult ar fi bestial!
Eu una sunt indragostita de plajele de la noi,ma incanta mirosul de mare amestecat cu cel de pestisori prajiti,tiganii care umbla toata ziua cu porumb fiert pe plaja,cu gogosi si tot felul de rochitele si scoici.O minunatie!
Lora ,nastere usoara si multa sanatate!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!!
emma felicitari pt fetita,sa fie sanatoasa si tu la fel si o nastere cat mai usoara,as acum ii doresc si celeilalte mamicutee cu burta mare loraaaa
mihaela,vad ca ti-a placut la mare si te-ai odihnit,ff bine,ne bucuram pt voi
si totusi nu vad nimic despre intalnirea fetelor la o hamsie ,bere,ce faceti????pe o asa caldura dupa cum am auzit ca e,nimic racoritor.....sau nu s-au intors fetele din vacanta
noi,la fel,inca in vacanta,hoinarim,acum suntem in olanda la cumetrii mei,relax total,vizitam diferite locuri,o padure cu ppovesti unde sunt multe casute mici si fiecare cu povestea ei,cu papusi care se misca....e supeeer,o sa va arat poze,iar acu in wek pregetim o escala la amsterdamsa vedem cu copii cum facem,....mie dor deja de voi si de familiedar incerc sa ma incurajez si noroc ca am si sustinere de aici.
va pup dulcee
revenim

carmen si stefi

Mergi la inceput

Multumim pentru sustinere, suntem bine, sper ca sapt. viit. sa-si faca d-ra aparitia, ca eu nu mai pot de cald! A facut ce-a vrut pan-acum, ia sa mai faca si ce vreau eu!
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina si 37+

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput