Piatra Neamt, Perla moldovei (82)
Raspunsuri - Pagina 7
ellinia spune:
Ce fac fetele?
Mie mi-e rau de mor, nu pot sa respir, din cauza umiditatii asteia ... Mi-e si greata si nu ma pot tine pe picioare, de abia astept sa ajung acasa...
Cica avem si cod galben de vijelii, asa ca aveti grija pe la geamuri si balcoane.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Buna!
Vin si eu dupa o disparitie ca magarul. Sunt pe aici, va citesc in fiecare zi, dar mai greu cu scrisul.
dora bine ai revenit! Te bagam si la lista inapoi, cum sa nu?! Ce mai faci? Ce face domnisoara?
Noi suntem fara copii si cu o lene de zile mari. Ne luptam cu vecinii sa ne lase sa punem si noi centrala, facem planuri si asteptam zile mai bune. Am fost in we cu finii de la Aiud cu cortul la Galati, pe malul Dunarii. Ne-au mancat tzantzarii si ne=am copt de caldura, nu am prins decat pesti mici ... dar a fost fain, una peste alta, ne-a prins bine iesirea.
O hamsie ceva? Un suc, o bere? Cine mai pofteste? Cand?Unde?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Bau!
V-ati culcat deja? Ori v-ati topit de cald? Eu mult nu mai am, oricum...imi vine sa dorm in balcon, e asa bine si racoare!
Nu va mai zic cate kg de inghetata am la activ zilele astea...ieri am mancat in cateva minute un tort de 500g singura. Promitator, nu? Azi inca unul...mai bine-mi faceam abonament la Algida, sa ma conecteze la o linie directa de productie! A, azi inainte de tort am mancat si-o inghetata. As mai ataca si acum un tort care-i intact, dar ma abtin..greu tare!
Noapte buna, fug repede in pat, sa nu mai ajung iar pe la congelator!
Lora, mami de Iustina si 36+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
allexa06 spune:
Au,cata inghetata mananci mama ?
In rest cum te simti ? Mai ai un pic ...si vine bebe ...
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
ellinia spune:
Lora, 36+? Esti pe ultima suta de metri! Nastere usoara! Iti tinem pumnii!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 Au,cata inghetata mananci mama ? In rest cum te simti ? Mai ai un pic ...si vine bebe ... http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor |
'Neata!
Multa, ca sa ma fac mare si frumoasa! Ma simt bine, dar greu deplasabila, nu prea pot merge pe jos, ca am senzatia ca-mi "cade" burta si ma apuca si durerile.
Cristina, da, nu mai am mult! Merci!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si 36+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Vin cu vesti. Nu stiu daca sunt bune sau nu ... speram sa fie cu final fericit.
Azi Ian a fost operat la Bucuresti. I s-au scos polipii. Am incercat sa o sun pe Dana, dar cred ca dormea Ian pt ca mi-a raspuns in soapta si mi-a zis ca ma suna mai tarziu. Cand reusesc sa vorbesc cu ea, va spun ce am aflat.
Lora a fost la controlla ginecolog si in loc sa plece dupa aia la Roman, unde avea in plan sa fuga pana duminica, a trimis-o la spital. Se pare ca ritmul cardiac al bebelusei era marit, asa ca au internat-o sa o monitorizeze. In seara asta sunt baby-sitter pt Iustina, dar nu pot decat sa ma bucur ca in sfarsit, dupa aproape 2 saptamani, aud si eu rasete si glas de copil in casa. O sa o mai sun si va tin si pe voi la curent cu evolutia.
pisillino a plecat azi in Italia cu Robi, spera ea ca de tot. Si-a gasit sotul ei de lucru acolo, au casa unui verisor unde pot sta si spera sa fie bine. Cel putin pt Robi sigur o sa fie mai bine acolo. Spitalul unde sunt luati in evidenta e la cativa km de locul unde o sa stea, vrea sa il inscrie pe Robi si la gradinita acolo. Le dorim tot binele din lume.
Caldura mare ... oare Mihaela ce o face? Cred ca sta cu popoul in mare, cu o inghetata in mana si o doare la basca de toate. (sunt un pic verde de invidie cand ma gandesc ).
allexa06 spune:
O luam intai si intai la barfa pe Mihaela , ca ea ne oftica tare,tare ( bineinteles ca ma bucur pt ea ca e in concediu,sta la plaja si se relaxeaza, de distractie nu mai spun...caci au plecat in grup mare si-mi dau seama ce e pe acolo ...Mihaela,profita cat poti )
Apoi, of Lora - sper sa fie bine bebelina si sa vii repede acasa, ca ea mai are de stat un pic in burtica,trebuie sa se mai rotunjeasca un pic . P upici multi de la noi
Pupici multi ii trimit si lui Ian si sa vina repede acasa
Lui Pisselino ii urez bafta multa, stiu ca acolo Robi va avea parte de multe, aici la noi din pacate e jale ..foarte bine au facut ca au plecat,va fi bine !
Editez : am reusit sa pun poze cu evolutia lui Stefanut
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!
va pup pe toate la inceput
iani te pupam dulce ,multa sanatate iti dorim si sa auzim de bine de la voi
lora,draguta sa ai mare grija de bebe si cei de acolo mai ales de voi,sa mai reziste bebita si apoi o nastere usoara
laura vin si eu la o bere si hamsie(virtual dar vin)
pisselino iti dorim multa putere si sanatate acolo unde sunteti
allexa,ce fac baietii??cum mai e cu somnul cel mic,are maselute?
mihaela e o fericita acolo la mare alaturi de cei dragi,dana ce face??
cristina de ce te simti rau maica??iti trimit o ciocolata mare ca sa ti revi,ce face stefanel??
adriana,ana,criss,dinubebe,carmen,emma ce mai faceti??
noi sunt bine,normal,descoperim ca niste bebe(noi fetele)ce e nou pe aici,adica magazinee,mersul cu trenul..(pana in oras)........o sa ziceti ca nu suntem normale,dar noi ne amuzam mai ales can incerci sa vb mai multe limbi pana te inteleg,dar e okk asa ca trb sa fug la munca daca mai vreau sa vad magazine,e bine ca stam la satuc
pupic si un wek cat mai frumos sa aveti!!!noi o sa ne gandim la voi de cate ori o sa facem ceva frumos
Laura25 spune:
Buna!
Lora e bine, i-au dat drumul acasa.
Cu Dana nu am vorbit azi, aseara spunea ca sunt bine. A fost mai complicat decat se asteptau medicii pt ca pe langa polipi au gasit si o sinuzita cu puroi serios. Dar au scos tot ce era de scos si azi ar trebui sa discute despre tratament si sa le dea drumul acasa.
Noi cred ca fugim la copii la Dorohoi in we asta. Voi ce planuri aveti?