Piatra Neamt, Perla moldovei (82)
Raspunsuri - Pagina 2
pisellino spune:
buna ziua fetelor, cam liniste pe aici...cred ca sunteti toate la gratare la iarba verde si noi iesim mai tarziu la gratar sus pe munte langa Durau
va pupam
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Haideti la o cafea calda si aromata , eventual si cu un pic de frisca....haideti ca nu s-a mai baut de mult cafeluta aici ...
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
aeperju spune:
Prezent la cafea! si tare ar fi bine ca n-o dau afara dupe !
Emma 10+ si Andrei (21.09.2007)
uliiasi spune:
Neatza!
Haideti ca dau eu cafeaua azi! Ca m-a trezit dumnealui la 7...
Nici timp sa ma spal pe ochi nu-mi da, parca-s la armata. Si l-am pus azi pe olita si cand s-a plictisit de stat pe ea(nu facuse nik) s-a ridicat si-a plecat si pana sa ajung la el sa-i pun pampersul numai ce-a facut o balticica de pipi pe covor.... Deh, sa fim noi sanatosi.
Alexa, tot am vrut sa-ti zic dar n-am mai apucat sa scriu aici. Vroiam sa-ti zic de lactate, ca pediatra lui David mi-a recomandat sa-i dau iaurt Campina sau Napolact. Campina ii place la nebunie de cand am inceput diversificarea, mai pun si cate o cupa din aia de cereale si se face mai consistent putin. Ai incercat?
Pup, sa aveti o zi frumoasa! Pe unde ati mai fost in zilele astea calduroase? Mare, munte, strand, padure?
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
ellinia spune:
Buna dimineata si de la mine! n-am mai reusit sa intru, tot pe fuga, mai mult v-am citit. Ce mai faceti? Ceva noutati?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
aeperju spune:
Neata! Stam la cafea si la un pahar de vorba. Al meu baiat face astazi 2 ani si 10 luni. EI ce ziceti de asta? Doamne ce baiat mare are mama.... Mai are o sapt juma de gradi si apoi sta numai cu mami si cu tati dupa-amiaza.
O zi frumoasa astazi!
Emma 11+ si Andrei (21.09.2007)
ellinia spune:
Ema, hai ca mi-am adus aminte acum si ma simt cu musca pe caciula si tre' sa-ti spun cu mine te-ai intalnit la farmacie acum ceva vreme, si nu ma stiai ... poate ma imbogatesc!
Cum merge sarcina? Ti-au trecut greturile?
carmenstefi spune:
ssalutare fetele!!!!!!
toate bune si frumoase dupa cum vad,laura cum au fost hamsiile???teai gandit si al noi si ai papat si pt lora???noi suntem bine,ne plimbam, prin orase frumoase,istorice,mai invatam cateva cuvinte si e greleeeee si uite asa trece timpul fara sa ne dam seama
va pup dulce pe toate ,va citesc dar intru mai greu pe net ca sunt niste prb si aici cu netul,ce de ....numai la noi si incerc sa pun si niste poze cand e ok calculatorul,ca el e buba
pupici multi de la noi
carmen si stefi
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am pregatit cafeaua si cate o feliuta de tort ,pt ca ieri a implinit 7 lunite Stefanut , a fost si ziua de nastere a mamei,ieri ne-am facut de cap
Carmenstefi - ma bucur ca ne mai scrii,astept cu nerabdare pozele
Ema - asa este, ai baiat mare .Pupici de la noi pt el
Eu nu mai scap de muncitorii astia de pe la geamuri,ma dispera..de zgomot nu mai zic...in dimineata asta nici nu am putut merge sa mananc ca erau exact in dreptul geamului meu . Si luni trebuie sa vina sa puna geamurile termopan la balcon si eu sunt singura cu baieteii si nu stiu cum o sa fac
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Ema, hai ca mi-am adus aminte acum si ma simt cu musca pe caciula si tre' sa-ti spun cu mine te-ai intalnit la farmacie acum ceva vreme, si nu ma stiai ... poate ma imbogatesc! Cum merge sarcina? Ti-au trecut greturile? |
Daaaaa? Ei atunci imi cer mii de scuze ca nu stiam de unde sa te iau desi mi se pareai cunoscuta da rnu stiam de unde. Chiar m-am gandit mult timp si m-am tot gandit de unde te cunosc. Bine ca ai spus. Sa ma atentionezi cand ma vezi. Numai bine!
Emma 11+ si Andrei (21.09.2007)