Piatra Neamt, Perla moldovei (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Apropo de curatenie, la mine" au terminat muncitorii treaba" in dreptul apartamentului nostru , dar...e jaleeeAu facut treaba de mantuiala, am vazut si in fata ( adica pe Eminescu, eu am vederea in spate )au lasat urme,acolo unde au fost prinse schelele,au acoperit gaurile , dar se vad asa urat,petece peste tot,plus ca nu sunt drepti peretii,chiar si-au batut joc.Oare cum de nu-i trag nimeni la raspundere,i-ai platit si in urma ei fac...un ...of,vorbesc prostii si-mi da Laura acusi avertismentNu mai vorbesc de mizeria care au lasat-o,geamurile stropite,patate,de material,var,etc...un geam de la balcon deja imi transpira...acum pe vremea asta ...trebuie sa vina sa ni-l schimbe.Au facut treaba de mantuiala...ei cica au izolat,renovat ... Uf, gata , m-am racorit merg sa ma apuc de invatat ca azi am un examen
Dar macar am scapat de ei,pot tine si eu geamurile deschise,nu imi mai este frica ca dau nas in nas cu ei cand merg la bucatarie, dormitorul tot timpul a fost doar cu jaluzelele trase...acum nu-mi vine sa cred ce luminoase imi sunt camerele

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Mihaela, cum sa nu?! Am de varuit un hol si de vopsit niste usi azi. Te bagi?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Sigurrrr!
Dar mai tarziu vii si tu la mine sa ma ajunti la invartit in oala cu zacusca...mai bem o afinata de la mine si o visinata la tine si sigur facem trebusoara sa mearga struna!!!
Ce misto ca faceti curatenie!Dar parca deabia ce ai aranjat camera copiilor...sau visez euceva cu niste delfinasi pe pereti .norisori si altele...
Poate confund..

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Allexa,asa e !Treaba de mantuiala.Si la finul meu la bloc tot asa de urat au lucrat dar atunci cand au pus termopanele a stat acasa si ia intors din drum acolo unde nu ii placea.Si acu radem de el ca nu mai lasa cumpana din mana....dupa ei statea si le punea cumpana sa vada daca e drept
asa lucreaza si ei...dupa cum sunt platiti!Sunt sigura ca nu au mai mult decat minimul pe economie salar,asa ca de unde sa le vine cheful sa lucreze corect!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mihaela, am varuti in casa acu 3 ani. Tot noi 2 si o umbrela. Acum ne-am pus centrala si cu ocazia sparturilor si mizeriei, am zis ca sa mai facem si altele. Asa ca ne-am apucat (tot noi 2 si o umbrela) sa punem parchet. Am pus in sufragerie sambata. Incercam sa punem si la copii in camera saptamana asta. Plus varuit pe unde trebuie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Laura la pus parchet vin si eu ca am experienta . Ce face Lora?

Dupa cateva ore in care m-am 'luptat' cu fetele am reusit sa fac curatenie in jucarii. Am de aruncat 2 sacose imense cu resturi .

Pai ce pretentii sa avem de la meseriasi? Cei care stiu meserie sunt plecati demult...

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Ce fac? Stau si-astept... Maine ma prezint iar la dr. sa vad ce-i de facut, ce decizie ia. In rest, toate bune si frumoase.
Va pup pe toate!

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina
AMR 2 zile

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata. Va astept la .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Cum sa nu,gata am venit

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Beau si eu un ceai verde cu voi, cafea mai putin.
Lora, cum e? Nastere usoara!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Si eu la cafea cu voi.

Oooo,lume noua ! Ce faci, Cristina? Cum a fost in concediu?
Azi Lora se duce la medic sa vada ce face, daca o mai lasa sau ii declanseaza nasterea. Eu am 'prezis' ca pe 1 septembrie vine Adelina. Sa vedem daca am dreptate ....

Mergi la inceput