Piatra Neamt, Perla moldovei (82)
Raspunsuri - Pagina 11
LoraG76 spune:
'Neata!
Bea cineva cafea la ora asta? O cana cu lapte, macar...?! Eu sunt bine, doar ca n-am somn...
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si 37+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carmenstefi spune:
saluti fetele
lora vin si eu cu o cafea mare si o pralina bunaaaaaaa,sa facem ziua mumoasa ca aici la mine ploua de ceva timp si iti vine sa dormi nonstop si e si frig pe deasupra
fetele!!!!!!ce faceti??mai e un pic si incepe caminul,scoala,aici e de la 1 sept,uuuuuuu atunci emotii la noi......dar o sa treaca
va pup dulce
carmen si stefi
carmenstefi spune:
saluti din nou fetele!!
si cum ziceam,sa va mai scriu despre noi:am fost in olanda si ne-am plimbarit mult iar spre wek;ne-am clatit ochii in Amsterdam,(fara copii)pe straduta mica rosie,vb vine ,mare si ff aglomerata,obositor dar ......ai ce vedea pana obosesti,acum suntem acasa ,aci in belgia,ploua si nu stim ce sa mai facem,noi fetele ca tati e la munca.......dar incercam sa mai invatam ceva cuvinte,iesim cu bicicletele,daca ne lasa vremea si uite asa trece timpul... e bine gasim cu ce sa ne umplem timpul,ca ai ce face;oricum e bine,pregatim gentuta pt camin;cum e aici?se incepe de la 8.30 au pauza pe la 12 ,parca si papa pachetelul de acasa(nu se da papa deloc aici si nici somn)apoi mai au ceva activitate pana la ora 15 si gata trb sa te duci sa iei copilul.si de aceea eu inca stau cu stef pt ca vor fi emotii mari cu acomodarea acolo,aici acasa se vb romana dar acolo deloc,e sigur ca o voi lua la inceput pe la 12 si apoi o sa vedem cum va fi,ca sa pot face si eu ceva munca,iar ca scoala sau caminul cum arata.....va imaginati(am tras un ochi intro zi)e mumos,asa ca Doamne ajuta!!
iar cu o ciocolata va servesc pe voi,eu gata ma abtin ca altfel e jale,nu o sa ma mai recunoasteti
va pupacesc din nou
carmen si stefi
LoraG76 spune:
Helau!
Iar n-am somn...
Carmen, ma bucur ca sunteti bine si sper sa se acomodeze usor Stefi la camin!
Eu nu mai pot de cald si vreau sa nasc! Am si eu o problema, na... azi am fost la Focsani, apoi la Roman, apoi la tara la bunicii sotului unde le-am lasat pt. o saptamana pe Iustina si pe soacra-mea. Se pare ca bebelinei i-a priit plimbarea, ca e bine-merci, nu da semne ca vrea sa vina. Nu-i nimic, mai astept..da' maine o iau, frumos, la plimbare pe jos.
Gata, ca ma lungesc si-s cam buimaca, nu prea stiu ce scriu...
Noapte buna, somn usor!
Lora, mami de Iustina si 38+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
allexa06 spune:
Salutare !
Astazi dau eu cafeaua
Lora - dar tu nu te cam grabesti ?Abia ai 38 de saptamani,nu ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
carmenstefi spune:
neata fetele
a iesit un pic soarele,asa ca o cafeluta aburinda,laptic si ceiut pt toata lumea
lora,usurel ca acusica vine si o sa o gadili pe burtica
o zi mumoasa
carmen si stefi
uliiasi spune:
Neatza la fete!!!
Io mai rar cu scrisul, din lipsa de timp, dar va "verific" zilnic .
Carmen, ma bcuur foarte mult ca ati ajuns la mai bine si ca sunteti impreuna. Este un lucru extraordinar pentru Stefi ca o sa creasca intr-o tara civilizata si o sa cunoasca si altceva decat mizeria de aici.
M-a ingrozit ce s-a intamplat la Giulesti si nici nu pot sa-mi inchipui prin ce trec mamele alea...sper sa aiba putere sa mearga mai departe.
Noi suntem bine, crestem, a inceput David sa mearga si sa alerge singurel prin casa, e muuult mai bine ca atunci cand se milogea pentru un deget ca sa faca si el cativa pasi. E mult mai relaxant acum.
Alexa, ti-am admirat voiniceii, Doamne cat sunt de frumosi! Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei. Ce diferenta de varsta e intre ei?
Lora, mamica, stii ce-am facut io inainte de a naste? Am dat cu aspiratorul in toata casa si am facut curatenie, am facut toaaata ziulica treaba si noaptea m-au apucat contractiile si tusti bebele afara! (venea mama soacra in vizita....) Aveam 38 de sapt si 3 zile, numai bine. Ia intreab-o pe Adelina daca are chef de ceva curatenie .
Gata, ma duc la sportul meu "preferat", sa calc camasi la barbatel.
Sa aveti o zi racoroasa!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
ellinia spune:
Neatza!
Si eu prin zona, va mai citesc.
Lora, mai stai un pic, macar o saptamana. Poti sa mergi cu masina asa mult? De fapt, poti sa stai in fund? Ca asta e problema...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
crissandrada spune:
Si eu sunt in zona. Va citesc pe apucate ca acum cum suntem multi variaza programul nostru obisnuit. Abia astept sa-mi plece socri. AMR 9 zile .
In rest suntem in urma tare cu lectiile de vacanta. Am cumparat pantofi, penar si ceva caiete. Mai avem de luat uniforma si o hainuta de toamna. Ghiozanul e cel de anul trecut ca a iesit ca nou dupa ce l-am bagat la masina .
Eu sunt tot acasa. Banii sunt muuult mai putini. Pierdem 16 milioane impreuna din buget si ne gandim incotro sa apucam. Pana una alta imi mai caut ceva de lucru la negru. Daca auziti ceva dati-mi un semn.
Lora te cred ca te-ai saturat. La cate saptamani ai nascut-o pe Iustina? Eu la Andrada avem 38 de saptamani si tot asa am facut smotru prin casa iar la Alessia 39.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
LoraG76 spune:
'Neata!
No, azi ma apuc de curatenie, cu toate ca am o presimtire ca o sa-i placa bebelinei, ca sporturi din astea extreme am mai facut.
Iulia, felicitari lui David pt. mersul biped!
Cristina, pot sa stau in fund, daca stau mai pe spate, n-am probleme. Bine, am si momente cand ma urc pe pereti, intelegi ce vreau sa spun.
Intrebare: oare cam cat se da la medic la o nastere naturala? Ca eu am auzit atatea sume vehiculate (bine, pt. Piatra), ca nu mai stiu... Si la moasa/asistenta/neonatolog, ceva?
Lora, mami de Iustina si 38+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro