Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelu86 spune:
MOnika imi pare rau k a trebuit sa treceti prin toate peripietiile astea.
alina stai linistita k amandoua sunt negative. deci nici nu ai , nici nu ai avut dar nu ai nici imunitate. asa k ai grija.
toxomplasomza nu se ia numai de la pisici.
ci si din carne cruda sau care nu e preparata bine
aveti grija cand faceti carnea sa nu fie in sange. verificati sa fie bine facuta in interior.
cateii nu sunt purtatori de asa ceva.
pisicile da. mai ales femelele
eu ma preg sa plec.
pana acu dormeam k bolovanu si 14 ore. acu dc mai dorm 5-6 ore e mare minune. si astea pe bucatele 

de la 7 sunt inpicioare si am adormit pe la 2 si ceva. k nu aveam somn

si va doresc o zi frumoasa
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
alinushali spune:
Neata fetele, mersi de raspunsuri......sunt paranoica cei drept, oricum nu mananc carne pentru ca nu ma atrage in nici un fel. Stiu ca saracul meu Beto nu are nici o treaba , dar e gelos daca ma vede cu Rica asa ca am zis sa nu-i bag pe nici unul in seama. Noroc de soacramea ca le da ea de mancare si apa.
M-am mai linistit va multumesc inca o data.
P.S. Beto se razbuna in fiecare seara pe mine si latra toata noaptea.
Va pup si sa aveti o zi linistita ca eu la munk mai am putin si ma urc pe pereti.
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
9+ 
bb
momente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
angieangie spune:
[red]Monika[red] wawww..ce de peripetii..stai bine cu nervii..eu cred ca urlam la toata lumea![]()
Angie
+11
de_ea spune:
buna dimineata fetele.eu citesc tot ce scrieti si de multe ori dupa ce termin de citit ma apuca somnul si nu mai reusesc sa scriu si eu.ai mei parinti au catel si pisica(pisica doar pentru moment k nu e a lor ,au grija de ea pana ii vine stapana) si pur si simplu sotul meu se crizeaza knd vine vorba sa megem la ei din cauza animalelor si daca vreau sa ma joc putin cu ele nu ma lasa.eu vrand sa ma joc cu catelul k pisica nu imi prea place k lasa par si mai musca.eu din cate stiu de la catei nu se poate lua toxoplasmoza.stiti voi altceva?k mie doctorita de familie mi-a zis k se poate lua.eu inca nu am facut torch,dar urmeaza sa il fac.multi pupici la toate

9+
bebelu86 spune:
deea de la catei nu ai cum sa iei
se ia doar de la pisici. tre doar sa ai grijia cu schimbatu nisipului unde isi face nevoie si sa nu o pupi..
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
15+
858 SMS PT COPII
de_ea spune:
eu cu pisica nu am treaba ,nu i schimb eu nisipul si nici nu o prea bag in seama,mai vine ea pe langa mine sau se mangaie singura de piciorul meu.
9+
bebelu86 spune:
dc se atinge de tine nu iei nimic
stai linistita
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII
bebelusi spune:
Buna dimineata fetelor
Monika, am citit cu sufletul la gura ce ai scris, nu imi venea sa cred ce tot patiti. Imi pare rau ca ati trecut prin asta, cred ca esti obosita moarta
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Neata burtici.
Monika imi pare rau de noaptea pe care ai avut-o. Eu una cred k luam pe cineva de gat pana acum.
Legat de toxoplasmoza pisicile sunt purtatoare dar nici lactatele din lapte de oaie nepasteurizat nu sunt recomadate. Oaia fiind "producatorul" de toxoplasmoza(k sa-i zic asa).
Culmea e k eu sunt inebunita dupa branza de oaie si ma abtin. Nici eu nu am anticorpi pt toxoplasmoza.

la toate burticile.
Laura
14+