Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mirela2 felicitari draga mea...
noi suntem cam in aceeasi perioada eu am facut et pe 16 mai

Angie+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

buna, fetele!
intru repede sa va salut, e f cald in casa si incerc sa nu tin aparate deschise sa nu se incalzesca mai tare...
Voiam sa va spun ca dr mi-a prescris Centrum si nu stiu ce sa fac...sa-l cumpar? Analizele mele sunt bune la vitamine, fier...de obicei nu suport vitaminele, ma dor rinichii.Oare pot cumpara doar 10 pastile ptr proba? Voi din ce luna ati luat?
Alinush, noi suntem cam in aceeasi perioada, dar nu ma doare buricul, in schimb ma mai doare burtica.
Distractie placuta, bebelu!

V-am !

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Monica sunt medici care prescriu vitaminele din primele sapt de sarcina
medicu meu mi-a zis sa iau cand intru in sapt 17. deci de marti.
vezi cum te simti. dc nu ti-e bine incearca cu elevit.
am inteles k e mai usor de suportat elevitu decat centrum.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Monica, eu i-am spus medicului meu ca nu pot inghiti medicamente si mi-a spus ca nu e nevoie sa iau daca mananc sanatos. Eu ca sa scap de inghitit pastile incerc sa mananc cat mai multe fructe, legume, lactate, seminte etc.

Bebelu distractie placuta la botez, lasa ca poate e aer conditionat la restaurantul unde mergeti si nu va fi asa cald

De buric imi amintesc si eu de la sarcina trecuta ca simteam, ca si cand se intinde pielea, cred ca asta e senzatia nu?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Se vede ca lipsesc fetele vorbarete zilele astea! S-au scris foarte putine pagini...

Monica si eu iau vitaminele prenatale din saptamana 5, dr meu fiind de parere ca "rau sigur nu fac". Analizele mi-au iesit bine, deci nu are legatura cu carentele de vitamine.
Dar e normal ca intr-o zi sa nu poti acoperi toate vitaminele si mineralele ce ar trebui sa le luam zilnic din macare. Eu cat de diversificat mananc sunt sigura ca-mi mai scapa cate ceva.
Am luat si Elevit si Centrul si acum am unele NatalVit. Nu am simtit "diferente". Dar am inteles ca e ok sa le diversificam deoarece contin cam acelasi lucru, dar in cantitati diferite.
Nici cu pofta de mancare ca ar fi provocata de ele nu mai cred, deoarece majoritatea gravidutelor au oricum o pofta mai mare de mancare (cerintele organismului sunt altele). Nici despre "raul" de la ele nu cred... parerea mea e ca tine de fiecare organism. Daca iti este rau sau ti-a fost ca asa reactioneaza organismul tau la sarcina, iti va fi cu sau fara orice vitamine!

Tocmai ne-am intors din vizita de la socrii, ca sotul meu a zis azi dimineata ca-i e pofta de www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/galusteprune/index.html" target="_blank">GALUSTE CU PRUNE. Doar am barbat insarcinat... cu pofte, nu asa oricum. Asa ca ne-am dus la socrela sa ne faca galuste ca nu mai poate baiatul... "il face pe-ala mic".
Ne-a facut bineinteles si recunosc, au iesit... MINUNATE!
Mai am si pentru voi, care mai doreste, care mai pofteste?!?

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Patricia nu am noroc de AC la botez k face pe terasa.

Irina super galustele.
dar pe caldura asta nu as sta sa fac nici sa ma bati.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bebelu86distractie frumoasa

Angie+12

Mergi la inceput

tot zic sa va intreb si am tot uitat

aveti idee dc pastilele alea de tantari sunt periculoase in sarcina?
k fara alea nu pot sa dorm din cauza tantarilor

multumesc

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Eu n-as iesi din casa... nici sa ma bati!

MIRELA, bravo pt puisori. Sunt putin geloasa, cum adica nu prea mai ai greturi? Sper sa nu ramin singura lesinata de pe aici...

Si eu astept uneori un raspuns... care nu vine. Asta din cauza ca nu ne focusam pe un subiect, vorbim nitel haotic, fiecare cu-a lui. E greu sa te tii de toti. Nu-i bai.

Reiau discutia cu toxo... eu cred ca trebuie sa ai ghinion sa faci. Eu, v-am mai zis, am avut pisici de cind ma stiu. Nu le deparazitam, decit fff rar. Multe erau culese din tomberoane.. vai mama lor. Le pupiceam, le lasam in pat, pe masa...Plus ciini. Si n-am facut toxo (e drept, nu maminc carne cruda, urasc sa fie in singe, nu ma ating niciodata de o carne asa). Sincer, acum, de doi ani nu mai am pisici (Ioana se pare ca-i putin alergica la ele), dar tot am ciine. Ma mai musca, ma mai baleste... O data am timis-o pe Ioana sa-i dea niste salam. Cind m-am uitat... Ioana i-l daduse, dar potfise la cioflaiala lui, asa ca i-l trasese din gura, doar coaja de fapt, ca ila nu voia sa dea drumul si tinea gura inchisa si atunci fii-mea tragea un fir, o coaja, asa i-l trasese din gura si il molfaia si ea cu pofta! Ce reactie mai puteam avea? I-am explicat ca el bea din balti, baga nasul in rahat, miroase alti ciini... Rezultatul? (Bine, era mai mica, avea vreo 4 ani): a baut si ea din prima balta... sa semene!!
Apoi un prieten a facut chist hidatic, naspa, ista se face de la ciine, m-am cam stresat si m-am facut mai drastica, o pun sa se spele pe miini dupa ce-l mingiie etc., dar cred ca n-am facut bine, aveau o relatie asa de frumoasa...

Ma rog, revenind, animalele nu-s chiar asa nocive, daca le si deparazitezi corespunzator (ceea ce eu nu fac), chiar nu e cazul sa te stresezi. Mai bine atentie la carnea cruda, la restaurante, ca taie istia carnea, legumele si piinea cu acelasi cutit... asa se ia, tu maninci piine relaxata si dai cu piciorul in pisica de linga tine, fara sa te gindesti ca toxo poate-i chiar pe felia aia...

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 11 s si-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELU, eu n-as folosi...
Madalina a murit in citeva secunde din pesticid... e clar ca face rau (evident, e vorba de cantitati, dar eu tot n-as folosi)

Mergi la inceput