Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Buna burtici.
Am revenit de la servici(ce-i drept mai repede azi)
Mirela2 felicitari pt gemeni.
roxx 116 bani de la mine.
Dangabriela eu mi-am facut luni dozarea si trebuia sa ma dcu vineri dupa rezultat.

Laura

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
de la mine, v-am citit dar mi-e atat de lene sa scriiiuuu si mi-e si somnic!
Vorbim maine mai mult - ca voi sta in sfarsit pe-acasa!

Roxx: L-ai ajutat pe Scouser15 cu 200 bani!
Alexa: L-ai ajutat pe ALEXA85 cu 190 bani!

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Buna bebelusi
Si eu am avut aceiasi impresie ca si tine ca s-a format o bisericuta vorbesc cateva fete despre cum si ce gatesc cat sunt de constipate si altele iar alte fete care poate intra mai rar vorbesc singure( cu mici exceptii cand mai primesti cate un raspuns)Uneori ai vrea sa ti se raspunda la cate vreo intrebare sau eu stiu banalitati dar degeaba. Desi intru foarte rar citesc in fiecare seara dar de scris nu mai scriu pt ca noi avem impresia ca se leaga prietenii dar sunt doar iluzii.Tu vad ca totusi insisti dar o sa fii si mai dezamagita cand dorinta este unilaterala.Eu chiar am lansat o invitatie de a ma intalni cu 2 fete care sunt din Constanta dar care a ramas asa ca in tren si sincera sa fiu acum nici nu-mi mai doresc acest lucru pt ca pana la urma ce-am putea vorbi niste straine. Credeam ca daca vorbim noi cele din aceiasi localitate ne mai sfatuim de dr. cabinete,magazine de haine ca doar suntem din acelasi loc dar nu s-a intamplat asa iar dragoste cu sila nu se face.
In concluzie bebelusi nu mai spera degeaba.Bazeaza-te pe sotul tau familia ta si doctorii care te urmaresc si daca ai vreo problema poti sa ma intrebi si daca pot sa te ajut am s-o fac cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna fetele...am si eu o problema...ma doare o masea de nu mai pot,ce sa iau?as [utea lua jumatate de paracetamol?

10+

Mergi la inceput

Mirela2 felicitari pentru gemeni.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

deea poti lua paracetamol
dar sa fie din ala simplu.

Mirela felicitari pt gemenasi. o sa te trec si in listuta.

bebelana chiar nu te inteleg.
s-a mai spus k atunci cand nu ti se rasp, ori nimeni nu are cum sa te ajute, ori sunt prea multe pagini de citit si mai uitam.
vezi k nu ti se rasp, mai pui de 100 de ori intrebarea.
chiar nu inteleg de ce tre sa avem discutiile astea.
ma rog..eu nu vreau sa intru in conflict cu nimeni. asa k numai zic nimic
e alegerea ta dc mai intri sau nu.
sarcina usoara incontinuare

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

multumesc bebelu86

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna fetelor, va rog ma puteti ajuta si azi cu un vot?

http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

L-ai ajutat pe ALEXA85 cu 220 bani!

noapte buna tuturor

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelana eu insist, pentru ca la odiseea la care am fost cu Vlad am creeat niste prietenii foarte frumoase, si sper ca si aici se pot lega. Pe mine m-a ajutat foarte mult forumul asta si sper sa ma ajute in continuare

Bebelu, mie imi esti tare draga, si ai facut multe pentru fetele de aici, dar trebuie sa admiti ca gresesti si tu. Mie mi s-a intamplat sa stau cu tine, Simo si Shubulina pana tarziu, sa vb printre voi si efectiv sa nu fiu bagata in seama, probabil nu sunt la fel de glumeata, habar nu am, chiar am incercat sa conversez cu voi. Nu e vorba de raspuns la intrebari neaparat, din cate imi amintesc eu nu am lansat nici o intrebare in afara de cea cu sejurul la munte. Vroiam pur si simplu sa conversam.

Imi cer mii de scuze daca gresesc sau daca am gresit cu ceva, nu vreau sa ma cert cu nimeni, chiar vreau sa ma relaxez pe forumul asta, de-aia intru, si insist pentru ca am incredere ca pana la urma va fi bine pentru toate.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput