Leoaicele DC**52**
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catutza 1. Eu cu Bia 2. Danny cu Stefan 3. Katty cu Andrei si lista e deschisa |
Mi-ar fi placut si mie sa ma intalnesc cu voi...va "simt" dar nu va stiu tete-a-tete.Dar asta-i viata.
Noi suntem asa cum ne stiti ...per total acum bine.
Bogdi progreseaza,Isabella terorizeaza[:d]..dar cresc si totul se uita
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
catutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Mi-ar fi placut si mie sa ma intalnesc cu voi...va "simt" dar nu va stiu tete-a-tete.Dar asta-i viata. Noi suntem asa cum ne stiti ...per total acum bine. Bogdi progreseaza,Isabella terorizeaza[:d]..dar cresc si totul se uita Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Gabi , si mie mi-ar place sa va cunosc personal dar din pacate sunteti departe raaau va si ma bucur ca sunteti bine!
Mari , sa va traiasca flacaul! refacere rapida si laptic mult!
Katty , multumim de info
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ce faceti we asta? eu gatesc, calc, spal si fac curat...un we minunat plin de activitati casnice...
danyalo spune:
Mey la ceasul diminetii ca e luna plina si n-am somn de racita ce sunt intru sa urez Bun venit baietelului tau Mari- si tie sa-ti urez refacere rapida si lapte-n tzytzy...
Sarcina usoara -Emma mult a fost putin a ramas...am admirat si pozele cu strumful f. frumoase
Cata-spor la trebi casnice
Katty- ma bucur ca Andrei e pe drumul cel bun cu scrisul
Gabi- ma bucur ca sunteti bine... ba pe mine ma stii tet-a tete...:))
Lilia nu vrea sa vina cu Amelia?? Sa stabiliti si data plizz... poate vine si Doina ( copilutzu).Eu tre' sa dau de beut stiti voi pe'nce
Annie- ma bucur ca esti bine si ca si Clau e bine
Noi am fost toti varza...Stefy mai rau ca a facut niste complicatii de la bronsiolita de a dat in pneumonie cu toate tratamantele lu' peste date si cu toti banii cheltuiti... pana la urma am luat-o babeste si l-am vindecat pe pusti dar cat am traaaas!!
De cateva zile am dat si noi de o "simpla" raceala... care ne rapune...
Va pup
Dodo-pui spune:
Dany voi pentru noi nu sunteti doar un nume pe ecran...ci mult mai mult.Al meu ma intreaba cate odata daca am mai vorbit..ce-ti face flacau??
Kattysambata intra si hunii mei in atelierul de ciocolata...am stabilit sa mergem cu Gashca de Ct...abia le astept reactiile
Catutza poate candva...cand o sa am timp sa ma plimb la B nu doar la controale cand sunt fff stresata si fara chef sa vad si sa glumesc cu nimeni
Dumnezeu imposibilul!
catutza spune:
hello!
Gabi , cum a fost la atelier? le-a placut la micuti? si mie mi-ar place sa va cunosc personal si poate o sa ne si intanlim pana la urma, nu se stie
Danny , ma bucur ca sunteti mai bine acum! si multa sanatate!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
am trimis in contul comun un linck daca aveti placerea sa ne votati raman datoare
Adriana, Raluca, Katty, Daria, Annie , nu mai intrati pe aici deloc? fetele
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catutza hello! Gabi , cum a fost la atelier? le-a placut la micuti? si mie mi-ar place sa va cunosc personal si poate o sa ne si intanlim pana la urma, nu se stie |
Cam ASA a fost
Dumnezeu imposibilul!
catutza spune:
Gabi , super distractie la voi acolo! Bigdan e un frumusel iar "huna mica" o dulcica
noi nu am ajuns la atelier daram auzit ca e super interesant acolo!
Annie80 spune:
salutari din tarile calde... sau foarte calde, aici vine vara inapoi, avem pest 40 de grade.. .horibil, astept un pic de racoare/ ploi
dodo, m-as baga si eu la cioco, ai tai micuti, care cresc rapid arat foarte bine , pup
cata, gradinita ma termina fizic, stat cu 30 copii afara la multe grade, apoi cand incep sa planga. si nu mai poti face nimic cu ei.... ser sa treaca repede si ei sa se obisnuiasca, ajunc acasa, il am pe Clau, apoi curatenie, papi, mai un FB.. .si trece ziua....
cum e Bia cu gradi?
va pup pe toate, cele care mai intra pe aici! si numai bine
catutza spune:
Annie , ma bucur ca esti optimista! sper sa se obisnuiasca repede copilasii cu tine si tu cu ei si sa fie totul bine!
Bia e bine, am reusit sa o pacalesc...in fiecare zi de gradi cand nu plange primeste 1leu, face ce vrea cu banii ei, eu nu zic nu (doar cu juma de gura) isi ia de ei ciocolata, jeleuri si alte minuni la care eu stramb din nas cand le cere ca sunt pre multe dulciuri, acum cica strange sa-si mai ia o printesa sau un pitic al Albei ca zapada....nici ea nu stie ce vrea sa faca cu ei dar e bine ca am reusit sa o pacalim
Claudiu ce face, cum e cu scoala?
Katty , e mai bine Andrei cu mama ta? voi ce mai faceti?
Danny , cum se simte frumosul mic?
eu va pe toate, imi e dor de voi si de atmostera care era pe aici candva....
P>S> eu mor de frig la serviciu, nu ajunge deloc soarele la noi la gream e super frig si se pare ca asa va fi toata iarna, daca nu ne mutam inapoi in birou nu cred ca scap iarna asta fara o raceala puternica