Cinci motive pentru a studia in Bucuresti

Cinci motive pentru a studia in Bucuresti | Autor: kellyabbot

Link direct la acest mesaj

Sunt mii de motive care te motiveaza sa-ti continui studiile, dar ce facultate alegi si in ce oras? Pentru cei care inca nu s-au hotarat voi prezenta cateva motive pentru a studia in capitala.

Studiul intr-o [URL=http://www.utm.ro/index.php?module=fcontent&id=5]facultate in Bucuresti[/URL] are anumite beneficii:
1. Este un oras mare si in continua dezvoltare
Sunt atatea lucruri faine care asteapta sa le experimentezi. Sunt atatea parcuri, teatre, muzee, cluburi, cafenele etc incat nu vei avea timp sa te plictisesti. Sunt locuri pentru buzunarul oricui. Iti poti largi cunostintele despre viata doar daca intri in contact cu bucurestenii.

2. Vezi orasul dintr-o noua perspectiva
In capitala sunt studenti romani si straini care asteapta sa te cunoasca. Avand astfel de colegi in grupa si schimband idei cu acestia iti vei afla propria identitate.

3. Cultura bucuresteana este impresionanta
Multitudinea locurilor culturale din Bucuresti nu poate trece neobservata. Vrei sa vezi un film, un concert, o piesa de teatru sau o conferinta educationala? Le ai pe toate in oras.

4. Iti poti imbunatati potentialul profesional si financiar
Experienta educationala este foarte imporanta intr-un CV. Modul de viata din Bucuresti va face in asa fel incat sa te stimuleze sa te autodepasesti, sa te perfectionezi si sa acumulezi mai multe cunostinte. In plus, toata lumea stie ca astfel de persoane sunt foarte cautate de catre angajatorii de top.

5. Ia atitudine cand vine vorba de viitorul tau
Nenumaratele diferente interculturale din capitala te pot ajuta sa hotarasti pe ce drum vrei sa mergi in viitor. Unii studenti isi schimba complet deciziile in legatura cu viitorul lor dupa ce au experimentat lucruri noi.

Nu ai de unde sa stii cine sau ce te va impresiona in Bucuresti, dar in mod sigur vei acumula cunostinte si vei capata experienta. Eu ma bucur ca am ales o facultate in Bucuresti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

kelly, imi place naivitatea asta simpatica, se vede ca esti foarte tanara si idealista - ceea ce nu e un lucru rau, dimpotriva, insa nu-ti face prea multe vise roz in legatura cu viata de student in Bucuresti...vei vedea in curand si partile negative ale acestui mare oras si ale locuitorilor sai...pregateste-te sa dai piept cu viata de jungla din capitala...
sincer, din ce localitate sau zona a tarii esti ? la ce facultate ai intrat ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput