BV Anagia,Carmen!Hai Ela,Ana,Victo,Crispro! (163)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mya,curge, da, incet incet..in sensul ca nu pot sta fara tampon always.dar curge de pe la 4.oricum eu stiu ca nu poti sta mult dc pierzi din lichid, nu e bine pt bb. asa ca eu sper ca maine cel tarziu (dc nu se rupe apa in noaptea asta) sa va salutam in noua formatie.inchid, ca in birou doarme soacra-mea.
noapte buna tuturor.

Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)

Hai bebita, sa ne cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza78 spune:

Crispro faci epidurala? Sa fie bebeii sanatosi ca nu ramane nici unul nenascut, dar sper sa se fi inseat mediculde fam., mi-a palpat burta si a dat verdctul, oricum joia viitoare merg la ginecolog.

38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ooo Crispo tre sa ne punem sa ii si cheltuimla cat de bogate suntem acum dupa asemena premii ne facem o casa mare de vacanta pe o plaja unde sa ne intalnim toate mamicile si toti delfinasii

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

HAI BTZ_OVI, HAI CRISPO, HAI VICTO, PAULA, LARISSA, CARMEN Nasteri usoare, recuperari rapide si bebei mancaciosi.

Eu nu am mai intrat pt ca mandra mea are vacanta si vrea numai plimbari.Azi am fost la control la moasa si mi-a cam dat palpitatii. Mi-a zis ca se aude o aritmie la inima si ca in mod normal nu e ceva grav pt ca dispare dupa nastere dar ca ma trimite la monotorizare CTG. Mi-a stat inima in gat dat trebuie sa spun ca eu am un sentiment ca bebe e bine foarte puternic asa ca nu am intrat in panica.

Am fost la spital si m-au monotorizat 30 min. Dra a zis ca bebe e foarte activ si ca nu vede nimic in neregula. Maine se vor intalni cei de la ecografii ca sa vada daca mai imi fac una inainte de nastere sau nu. Moasa initial mi-a zis ca bebe nu da semne sa apara si sa nu ma astept sa nasc mai devreme daca am depasit atata timp cu bubulina.

In rest eu ma simt bine. Greoaie dar nimic deosebit, fara contractii fara dureri. Cred ca imi priesc plimbarile.

Sotul s-a apucat de cura de slabit si ma tot freaca la melodie cu mancarea de dieta ar vrea sa dea jos intr-o zi. Sa faca greva foamei si gata a slabit A luat 15 kg in 4 ani si acum vrea sa le dea jos in 3 zile.

Vestea cu Madalina Manole cred ca facut inconjurul lumii. Greu de stiut prin ce trecea de a hotarat sa isi puna capat zilelor.

Otilia am vazut-o pe bebelina cea frumoasa

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si38+ AMR 15 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Victo hai ca daca nasti tu,nasc eu dupa tine CLAR
Crispo mersi de PM.Chiar maine ma duc la plafar si caut ce mi-ai spus tu,sper sa gasesc.Si o sa tin cont si de sfatul Mihaelei sa iau niste tablete de CA.
Bianca ha ha,da m-am apucat de treaba .Fusei in gara dupa un pachet...am mers pe jos si am avut niste dureri de burta

40 FIX cu
HAI BEBE PAUL CHRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Fetele, azi a nascut o amica la 00.05 la 05.30 era acasa. Era la a doua nastere, a nascut un baietel scump foc de 3850 gr. A fost o nastere super rapida

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si38+ AMR 15 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor bebeii vostri cat timp sughita?Caci al meu cand incepe uita sa se mai opreasca..o tine in jur de 15-20 min si ma strange la burta

40 FIX cu
HAI BEBE PAUL CHRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Btz la mine cate 10 minute si asta de vreo 3 ori pe zi cateodata si 4.mie imi tresare burtica cand sughite eaimi e asa draga

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetele, la botez se cumpara cadou pentru nasi?

mami de brotacel Andrei Ioan

noi am cumparat la vlad!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si ce cadou?

mami de brotacel Andrei Ioan

noi am luat un set de masa complet de la fata de masa pana la tacamuri farfurii...

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput