BV Anagia,Carmen!Hai Ela,Ana,Victo,Crispro! (163)
Raspunsuri - Pagina 11
racusor2010 spune:
coteasca cand moare de foame dimineata si plange la schimbat scutecelul ii tii gurita deschisa si picuri
si eu ma chinuiam la inceput...
acum ma face cu nervii andrei ca ii e foame dar cand il pun la san adoarme...asa ca stau pe faza pana cand il apuca chiar foamea si suge si el sa ma pot culca
mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 fetele voi cum aveti timp sa si scrieti aici si sa si aveti grija de bebe? offf si la mine bebe da afara laptic..mananca lacom..si inca nu ne-a cazut buricul..off fetele care mai aveti sa nasteti..dormiti acum cat puteti.. apropos ce ati facut sa aveti laptic mai mult la san? ca eu cu toate emotiile prin care am trecut nu prea am productie.. ijncet ..incet...sper sa imi intru in ritm si sa scriu din nou mai des aici Carmen, ramo bafta si bebei sanatosi!! ---------------------------------------------- my somebody.... 36+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
uite, pe mine ma tine Andrei treaza toata noaptea si pentru ca se foieste si stiu ca acum acum mananca stau pe forum
pai eu am bagat tot felul de stimulente, poate te ajuta. la mine au functionat asa si asa
- ceai de lactatie fares- 2-3 l/zi
- galactogil
- nutrinatal de la dr ionut moraru'
- spirulina de la hofigal - 2 pastile de 1000 mg
- galactofor
- more milk plus- niste pastile de le comanzi pe net
nu trebuie sa le iei pe toate o data, poti sa incerci una alta vezi ce ti se potriveste
eu am asa si asa...adica are mese cu san, dar cand doarme putin si mese cu san + lapte praf...dar e asa pentru ca lui andrei ii e lene si sa deschida gurita sa prinda sanul, trebuie sa i-l bag eu in gura
mami de brotacel Andrei Ioan
Jay spune:
Carmen, te asteptam cu vesti !
Multa sanatate si refacere rapida ! Pupici Letiziei si imbratisari tie ptr minunea ce ai purtat in burtica cu atata tarie!
Felicitari!
crispro spune:
Sunt asa stresata ca nu pot dormi... Nu suport noptile. Cumlea e ca numai noptile am scurgeri gelatinoase cu sange. Ori o fi de la medicamentele care inmoaie colul, ca le iau inainte de culcare, ori nu stiu. Uneori ma gandesc la tot felul de prostii, ca poate mi s-a intamplat ceva inauntru, si ca dorm prea pe burta, si din cauza asta am surgeri. Ma stric de cap. Atata ca nu mai am mult... Ori azi, ori maine... Nu mai am rabdare.
Astept vesti de la fete - Matusa si Carmen sunt datoare cu vesti.
Victo, poate rezisti pana la 10 cand ai programare, sa vezi ce zice doctora...
Cristina 40+ cu
larissa_79 spune:
'neata si de la mine!
si eu dorm tare aiurea noptile...am asa o stare de stres interioara si ma tot trezesc.....aseara a fost si f f cald si cum sunt putin racita nu am dat drumul la AC.
Cam in 2 ore ma imbarc spre Cernica....la intoarcere ma bag in magazinul de homeopate
Nici un mesaj de la Carmen si Matusa nimic nimic?
crispro, hai ca mai e putin si la tine si acusi vine bebe! Iti inteleg starea ca nici eu nu mai am rabdare. Eu m-as bucura sa vad o scurgere ceva dar nimic...si nici contractii nu am desi i-au si cate o tableta de calciu o data. Probabil o sa mi se rupa membranele si de data asta.
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 8 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Creatza11 spune:
buna dimineta!
Uauuuu!!! cum adica Carmen a intrat deja in ceza aseara????
Pai intrasem si eu sa pun motatele pt fete....n-am mai apucat pt Carmen....Sper sa primim vesti cat mai repede de la ea!
Hai Ana!!!
Hai Ela!!!
Hai Ramo!!!
Crispo, la fel sunt si eu cu noaptea....nu-mi doresc sa vina, iar cand vine imi doresc sa treaca cat mai repede....Azinoapte am batut recordul: 3 ore dormite in total adunate .... Si cand vad ca toate mamicile ne sfatuiesc sa ne odihnim acum, cat mai putem, ca dupa ce vine bebe....
36+ cu un invingator David Gabriel
AMR 3+
Creatza11 spune:
Si la fel ma apuca si pe mine nebuniile, Crispo, de exemplu azinoapte pe la 2.30 ma plictiseam in pat ca nu ma lua somnu, ma gandeam ce-o face bebe, ia sa vb cu el putin, l-am zgaltait putin, nimic, l-a bombardat cu degete apasate, nimic, m-am pus putin pe burta sa-l deranjez sa dea un sut ceva acolo, dar iarasi....nimic. Am stat asa, cu ganduri rele, unele mai nasoale decat altele pana la 4.30 cand am atipit pana la 6.10. De abia acu am simtit un degetel firav, ceva pe acolo.....off, de abia astept sa merg azi la dr sa vaz ca-i bine....
36+ cu un invingator David Gabriel
AMR 3+
Victo spune:
neata
noi tot pe acasa, au fost asta noapte ceva dureri, dar nu de speriat..lichidul ala tot taraie..nu prea am dormit mare lucru, ba ca eram transpirata de numa..ba cate o sagetare..
azi la 10 il hotaram :)
Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
luana081985 spune:
Neata delfinariu
Hai Ela!!
Hai Ana!!
Hai Matusa!!
Cati delfinasi azi o sa avem ce de emotii.Mie ceaiul nu mi-a ajutat deloc tot pe la 2 am adormit, acum am intrat sa vad ce vesti mai sunt, si ma duc inca un pic in pat. De carmen nu stie nimeni nimic?
36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 14 zile pana la mare intalnire cu Giulia
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576