Aspirante optimiste > 20 ani (540)
Raspunsuri - Pagina 8
didi32 spune:
Multumesc Ralu, ca maine ar fi Z3 si tb sa le fac si nu stiam sigur. Tu ce faci? Eu mai am vreo ora si plec
in devenire
roxy_s spune:
didi eu nu plec in concediu. dupa ce ca mi-e rau aia mai imi trebuie, mers la drum si caldura.
asa mergem pe aici pe la noi pe la munte undeva, aproape si gata.ma odihnesc , dorm mai mult. din concediu niciodata nu ma intorceam odihnita.
S-a intamplat minunea mult asteptata8+
didi32 spune:
E mai bine la racoare Roxy, concediu placut si ai grija de tine! Poate mai intri sa ne mai zici si noua cum mai esti
Fetelor, am plecat si eu, plecam din Bucuresti, asa ca nu stiu cand ne mai auzim!
Va pe toate si doresc week-end placut!!!
in devenire
bebelu86 spune:
PLimbare placuta DIDI.
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+
858 SMS PT COPII
bb_yasmi spune:
heelloo
am ajuns si noi acasa!!!!
a fost un concediu super-super fan!! la anul vrem sa mergem din nou in acelasi loc dar in formula de 4....
mamica fericita de 2+ si 7+
pupici din Antalya!! :)
dana_r spune:
salutare, fetelor!
dupa o saptamana ne-am intors si noi, in ziua in care am plecat (joi) au venit francezii cu toata armata si cu vreo 5 cosuri groaznice, zici ca sunt la pubertate. m-a tinut si vreo 3-4 zile, TB nu mi-am mai masurat-o ca am uitat si ca nu mai am nervi sa tot urmaresc toate schimbarile si sper sa apara de la sine.... sunt totusi in toane mai bune decat eram joi...
va pup pe toate, ma duc sa citesc ce mai e nou. sper sa dau numai peste gravidutze
http://lt1f.lilypie.com/Ljz7p3.png?Ede0oKS9
ang_21_costi spune:
va mai amintiti de mine???
am ajuns astazi dupa-masa in Ro si pana acum am tot citit ce-ati scris din pacate nu am retinut prea multe
bebelu super pozele, cum te mai simti?
noilor venite va si va urez sedere placuta si cat mai scurta aici la noi
yo nu ma mai joc asa pai cum asa slaba activitatea cu cele II liniutze
la mine a fost totul asa ciudatttttt luna asta
pe 5 trebuiau sa vina uratzii insa m-a luat o durere de ovare de-mi venea sa ma trantesc la pamant si sa
si m-a tinut pana pe 14, si mamaaaaaaaaaa ce de sperantze ... si de planuri (am zis ca o sa ajung in Ro si-mi cumpar un test musai)
dar n-a fost nevoie ptr ca DOMNII urati au decis sa ma viziteze de pe 15
deci azi sunt z3 (ca deja e 3 noaptea)
dar sunt optimista si incepem inca o luna cu incercari si cu ajutorul lui Doamne Doamne o sa reusim
ok, va las, va doresc somnic pufos si ne "vedem" maine
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
felicityhope spune:
Salutari,vise placute burtici,mamici sau viioare mamici.Am intrat sa va urez un weekend placut, fara uriti si cu muuulte liniute duble.Yasmi ma bucur ca te-ai simtit bine in Antalya.Chiar am intrat pe net,de curiozitate, sa vad si eu locurile .Mi se pare fascinant.
Bebelu nu imi vine a crede ca ai deja 15 saptamini, pupici pe burtica.
De cind ne-am hotarit sa avem un bebe am prestat la greu in perioada fertila.Da mi-a iesit pe ochi si nu "a iesit cu ochi".Asa ca m-am hotarit luna asta sa fiu f lejera si sa nu urmarim calendarul cu X pe zilele fertile.Nu merge.Asa ca de data asta chiar e la voia Domnului.
Eu nu am analize amanuntite.Doar PAP si analize de singe.Au fost in regula.Sper sa se intimple natural si sa nu am nevoie de investigatii si interventii medicale.
Va pup,o cafeluta fierbinte,un paharel rece de orange juice si o placintuta fierbinte de la cuptor va steapta aici simbata dimineata. Un week-end placut, va pup pe toate.
ang_21_costi spune:
buna felicityhope am luat o cafelutza mica si o bucatzica de placinta la cuptor , mi-ai facut o pofta ...
fetele nu s-au trezit inca?
eu m-am trezit acu' o juma' de ora
va pacesc mult pe toate
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
bebelu86 spune:
hello gagicii!!!
eu sunt in picioare de la 7
dar sunt cu treaba si ma preg sa plec. intru diseara si vb
Angi bine ai revenit printre noi
la toate fetele
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+
858 SMS PT COPII