Aspirante optimiste > 20 ani (540)
Raspunsuri - Pagina 20
ang_21_costi spune:
burticutza
ma bucur ca te simti mai bine
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume
cixinica spune:
Buna fetele! Multi -ici la toata lumea!
camcris cu intarziere si cu scuzele de rigoare. iti doresc tot binele din lume, multa sanatate si sa iti de-a DD un cat mai repede!
Eu vineri am fost si mi-am facut analizele hormonale din Z21 si rezultatele sunt ok. o sa merg cu ele la dr. sa vad ce imi spune sa fac mai departe.
Va pe toate si va doresc o zi minunata!
ang_21_costi spune:
yo va las
ne "vedem" mai tarziu
angi
noi 2 prin lume
mandreeac spune:
Camcris , sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire si de un test cu 2 liniute!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 7+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cixinica Buna fetele! Multi -ici la toata lumea! camcris cu intarziere si cu scuzele de rigoare. iti doresc tot binele din lume, multa sanatate si sa iti de-a DD un cat mai repede! Eu vineri am fost si mi-am facut analizele hormonale din Z21 si rezultatele sunt ok. o sa merg cu ele la dr. sa vad ce imi spune sa fac mai departe. Va pe toate si va doresc o zi minunata! |
pai hsg si spermograma
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
neliaCris spune:
Buna fetele mele dragi,doar ce m-am intors din vacanta in ro...
Incerc acum sa ma pun la zi cu cititul asta dupa ce despachetz
Am vazut-o totusi pe andreea cu samburel,doamne ajuta,chiar a bucur...sa stii ca sa mai povestit,fetele care au greturi mari,decat asa mai bine luati cate un metroclopramid la vomitarin multe sau greata fr rea,si cate o vit de b6(eventual magne b6)stiu e ce va spun...organismul vostru va slabi fr rau iar apoi treansformarile vor fii enorme cand va veti reveni din vomitat
revin all
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
lorena_86 spune:
fetelor
imi vine sa strang pe cineva de gat
tocmai a venit un cuplu la ginecologie, ea insarcinata in 8 sapt si vrea sa faca avort....
cu bebe absolut sanator
i-as omori pe astia frate
CRIMINALII
imi vine sa plang de necaz
noi nu putem si altii ii dau afara pe capete, bebelusi super sanatosi
si la polul opus am o pacienta cu CMV Ig M pozitiv si cu o sarcina deja pierduta si acum are 17 sapt si toti dr ii zic sa-l dea afara ca nu e bine
si saracutza tot plange
a venit la control si asa tare plangea in sala de asteptare
asa mila imi era de ea
mai ales ca o intelegeam perfect, stii ce inseamna pt ea
dar nu se descurajaza si vrea sa-l pastreze in ciuda medicilor
sunt la munca
pup toaye fetele
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
ang_21_costi spune:
lorena
intradevar e foarte trist si revoltator dar din pacate exista multe cazuri din acestea
o verisoara de-a mea (acu' vreo 13-14 ani) nu se intzelegea bine cu sotzul si a ramas insarcinata; toata lumea (mama ei, matusile ... ) o sfatuiau sa avorteze; si au reusit sa o convinga
eu eram unica care eram TOTAL impotriva si i-am spus-o de mai multe ori; din fericire sarcina era prea inaintata si nu a gasit nici un medic sa-i faca avort. in acea vreme era totul o "mare tragedie" ca nu a reusit sa faca avort dar acum sunt impreuna, se intzeleg super bine si au 2 baietzi mari si sanatosi
de fiecare data cand ne intalnim si vorbim despre aceasta tema imi spune: "ce dreptate ai avut"
intradevar de multe ori nu intzeleg de ce trebuie sa fie atat de complicata viatza asta, mai ales ca, cum spun spaniolii: LA VIDA SON 2 DÍAS (adica: VIATA E 2 ZILE)
si eu am o stare azi ...
dau tarcoale butoiului (celui spaniol ca stiu ca pe cel romanesc il pazesc fetele)
va
angi
noi 2 prin lume
camcris spune:
lorena_86 sunt intr-u totul de acord cu tine, nu pot sa-i inteleg cum pot face avort fara nici o remuscare
fetelor va multumesc mult de tot de urari