Aspirante optimiste > 20 ani (540)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

ce faceti dragele mele?

Eu nu ma simt bine, greturi, stari de voma, arsuri in capul pieptului si uite asa sunt zilele mele.

Katy, Paula tinem pumnii sa fie cu 2 liniute.

Ce as pleca si eu la cat de cald e in Bucuresti, te topesti efectiv.

Eu nu prea mananc, decat asa ca trebuie, imi calculez lichidele ca sa ajung la 2 litri, dar speram sa trecem si peste aceasta perioada.

Didi , Draguta ca mi-am amintit bafta la analize si sa fie cu ochisori cat mai curand posibil.

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 7+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

ceau andreea las' ca trec toate si dupa, vei uita de aceasta perioada cand iti vei tine in brate
si in Bucuresti e cald? aici in Arad e insuportabil ...

angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Da Angi, e insuportabil, simti efectiv ca te sufoci, nu se poate sta la soare.

Da stiu ca vor trece toate cand o sa imi vad puiutzul, dar pana atunci indur.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 7+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Hehe, aici ploua sanatos, dupa doua saptamini de canicula...
Andreea, despre neplacerile din sarcina - eu as spune mersi, asta insemna ca totul se desfasoara normal si organismul tau se adapteaza la schimbarile respective.
Mie, cind mi-au disparut brusc "simptomele", am inteles ca ceva nu este in regula...si, din pacate, asa a fost, nu s-a mai vazut inimioara batind...
Acum, daca mai ramin, cred ca o sa ma bucur tare tare de orice stare de greata, oboseala, arsuri etc.
Hai sa mai induram un pic, caci rasplata e mare
Va doresc bebei frumosi si sanatosi, spor la II si o zi cit mai racoroasa!

Mergi la inceput

ss-tzuky imi pare rau ptr ca nu a evoluat totul cum trebuia
ai aflat care a fost cauza?
chiar am intrebat despre tine, imi aduc aminte cand ai anuntat marea veste ai spus ca i-ai facut tortuletz sotzului si ai impachetat frumos testul, iar el a ramas blocat cu el in mana
intradevar si eu TARE m-as bucura daca as avea si eu gretzuri si toate simptomele gravidutzelor
chiar ieri noapte cand am trecut pe Austria a tras toata noaptea o furtuna ... de nu vedeai la 5 m inaintea masinii, si in Ungaria si Ro o CALDURAAAA ...
trimite si incoa' niste ploaie, ca ar prinde bine

va angi

noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Angi, uite mai ca s-a oprit ploaia aici, inseamna ca vine spre voi...putzintica rabdare
La mine problema a fost ca placenta s-a inserat incorect si apoi s-a dezlipit...Se mai intimpla si asa, n-avem ce face...Bubu a luptat cit a putut - la ultima ecografie la care am vazut ritmul cardiac, aveam singerari ca la cm, dar el tot avea inimioara batind...Dupa o saptamina de stat in pat (penrtu mine un calvar, de obicei sunt "titirez"), nu s-a mai vazut nimic la u/s si am facut un d&c.
Acum incercam din nou, n-am rabdare sa astept trei luni - pentru mine e mult, am 34 de ani, tic-tac tic-tac. Plus ca al meu ma tot bate la cap, degeaba ii explic ca acum nu am idee cind ovulez, asa ca procedam la o zi da o zi ba.
Angi, sper sa ne povestim in curind una alteia despre liniute, stari de greata si etcaetera.

Mergi la inceput

tzuky OK astept linistita ploitza mersi
offff bietul bubu cu sigurantza a luptat cu toate puterile dar Doamne Doamne l-a vrut langa el
si noi (cand se poate) tot la 2 zile prestam , am incercat sa-mi iau TB dar sunt cam de felul meu si mi-am luat-o intr-o zi, apoi am uitat 2, apoi iar am luat-o 3 ... si in afara de asta cu plimbarile noastre ...
cu sigurantza o sa ne "laudam" cat mai curand (sper) cu starile, cu liniutzele ... si sa vezi atunci cum ne-om smiorcai

de unde esti din tzara? (daca nu te superi)
eu sunt din Arad si stam in Spania de 10 ani si ceva ...

angi

noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Da, abia astept sa ne smiorcaim hehehe. Eu am sa testez pe la inceputul lui august, daca nu vine armata rosie pina atunci.
Eu sunt din Iasi, am un an de cind sunt in Germania, am venit aici numai si numai pentru el, nici germana nu stiam, l-am cunoscut pe internet (!!!), am lasat cariera si pe ai mei in tara si dusa am fost - ne intelegem de minune si ne iubim ingrozitor de tare. De asta si cred ca am trecut cu bine peste evenimentul trist si abia asteptam sa se intimple din nou, poate de data asta cu noroc.

http://i29.tinypic.com/29bnh9k.jpg

Mergi la inceput

parca a inceput sa se innoureze aici acu asteptam sa si ploua putzin
si eu trebuia sa ma testez acu' dar m-au invadat uratzii , si mai tarziu ca de obicei (10 zile intarziere, au luat-o razna si astia ... )
e foarte bine ca va iubitzi mult, va doresc multi multi ani impreuna fericitzi si cu jucausi prin casa.
la urma urmei asta conteaza: FERICIREA ca restul ...
sa va ajute Doamne Doamne sa fie cu noroc in August si sa decurga totul bine

angi

noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

HELLO

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput