Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Lora, lasa ca iti aduci tu aminte

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Io-te ce am gasit pe un www.bloomingmarvellous.co.uk/product.aspx?CategoryID=m-dresses&language=en-GB&ProductID=13429" target="_blank">site strainez . Vreau si euuuuuu!!!!!! Dar nu cred ca livreaza la romanica...tb investigata treaba

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica_AIN spune:

Ca sa ma vedeti si voi pe mine ca acum nu pot incarca poze va dau adresa de hi5: http://alina-nemes.hi5.com

Multumesc mult de incurajari

Alina 29+ cu Alexandru Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Moamaaaaaaaa ce suteaza bebita mea!! Deja devin dureroase unele lovituri! Nu mai are stare! I-am zis ca daca nu sta cuminte,cand iasa afara o trage mami de codite!

Ana27+ Maia Elena

Eu am simtit-o f devreme pe bb-ita ,si de atunci o simt tot timpul si toata ziua.Eu cred ca o fac gimnasta!
IA LASA DRAGA FATA SA FACA CE VREA ,EEE CE CREZI CE EA NU TREBUIE SA FACA SPORT ? SI DACA STA LINISTITA PARK TE AUD PE AICI ZICAND CA NU STII DC NU SE MISCA

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

URSULICA -ici multi pentru ca esti o mamik luptatoare si lui bebik de asemenea . bine ca au trecut toate si mai ai putin si o sa i ti in brate si o sa il pupacesti mereu

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Io-te ce am gasit pe un www.bloomingmarvellous.co.uk/product.aspx?CategoryID=m-dresses&language=en-GB&ProductID=13429" target="_blank">site strainez . Vreau si euuuuuu!!!!!! Dar nu cred ca livreaza la romanica...tb investigata treaba

Super arata!
Eu o sa trebuiasca imediat dupa ce nasc sa-mi iau o rochie, ca pe 4 sept. se casatoreste fata sefului meu si n-o sa am cu ce sa ma imbrac.

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vai, eu azi am o mare problema cu arsurile!

Ursulica, vazui burticuta, f. frumoasa!

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:

foarte frumoasa rochita, intr-adevar...

apropo de haine, am tot vazut prin poze ca aproape toate fetele au pantaloni...eu umblu numai in fusta si rochita pentru ca nu imi pot gasi o pereche de pantaloni in care sa nu arat ca un monstru. De unde v-ati cumparat, si la ce pret? ca parca nu imi vine sa imi dau tot portofelul pe o pereche de pantaloni

Valentina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Si au si hainite de bebe frumoase...
Botosel, eu nu mi-am cumparat pantaloni - am o pereche de jeans pana la genunchi, care imi vin f bine dc las primul nasture deschis si pun un tricou mai lungut, mai am o pereche de in, la care las 2 nasturi deschisi , pun la fel, tricou mai lung. Astia sunt pantalonii mei. Aa..si colanti, bineinteles, cu tricouri lungi si lalai sau rochite mai scurte.
In rest, de graviduta special am doua fuste, una de jeans si una de in.

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Citat:

javascript:insertsmilie('')

foarte frumoasa rochita, intr-adevar...

apropo de haine, am tot vazut prin poze ca aproape toate fetele au pantaloni...eu umblu numai in fusta si rochita pentru ca nu imi pot gasi o pereche de pantaloni in care sa nu arat ca un monstru. De unde v-ati cumparat, si la ce pret? ca parca nu imi vine sa imi dau tot portofelul pe o pereche de pantaloni

Valentina 27+

eu mi-am luat blugi si pantaloni de in pt gravide de C&A si o pereche de pantaloni albi de la kiabi. blugii deja nu mai imi vin , dar nu imi vine sa mai dau banii pe altii. in rest ma decsurc cu ce aveam prin sifonier...rochii adica, de pantaloni nu s epune problema sa imi vina ceva din cele vechi

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu

Mergi la inceput