Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Alexuta
Apropos de ce poti sa mai faci in pat: eu vorbesc destul de mult la telefon (desi nu prea e sanatos), caut lucruri funny pe net, am vazut si seriale preferate (cate 3,4 episoade o data)cum ar fi: Dr House, Anatomia lui Grey....Eu sunt foarte norocoasa cu mama care vine zilnic si vorbesc foarte mult cu ea si trece timpul destul de repede.

29+

crina cu

Mergi la inceput

Alexuta uitasem si poti sa-ti iei Sudoku, iti pune mintea la contributie si trece timpul. O sa vezi ca intra-n sange imediat.E un joc super.

Ana merci de incurajari. Am vorbit la telefon astazi cu rezidenta dnei doctor si mi-a zis ca daca e nevoie imi face chiar sulfat de mg daca ma mai doare tot asa. O sa vad maine cum ma mai simt.

29+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Alexuta uitasem si poti sa-ti iei Sudoku, iti pune mintea la contributie si trece timpul. O sa vezi ca intra-n sange imediat.E un joc super.

Ana merci de incurajari. Am vorbit la telefon astazi cu rezidenta dnei doctor si mi-a zis ca daca e nevoie imi face chiar sulfat de mg daca ma mai doare tot asa. O sa vad maine cum ma mai simt.

29+

crina cu

CRINUTA eu sunt .Ce e ala sulfat de mg? adica la ce ajuta ala?

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

crina si io ma gandeam la un amestec litic i.v. ala e si cu sulfat de magneziu. da de ce astepti pana maine? colul cum era ultima data?

-----

Mami de roza + 29 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Care este albumul comun de pe Picasa? Si banuiesc ca imi trebuie si o parola... Imi cer scuze ca va bat la cap, da' de, ce sa-i faci sunt noua si n-am trecut inca de initiere.

Adriana, 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

29+

crina cu

CRINUTA eu sunt .Ce e ala sulfat de mg? adica la ce ajuta ala?

Ana27+ Maia Elena

La termeni medica;i nu ma pricep foarte bine, stiu ca e bun pentru relaxarea uterului.

29+

crina cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

crina si io ma gandeam la un amestec litic i.v. ala e si cu sulfat de magneziu. da de ce astepti pana maine? colul cum era ultima data?

-----

Mami de roza + 29 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Ultima data era inchis colul, am fost pe 2 iulie la dna doctor.
Iti dai seama ca daca Doamne fereste ma doare rau la noapte burtica, am sa fug la spital, ca doar stau lana el.

29+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

AHA!!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:

Buna dragelor
Astazi m-am simtit mai rau si nu am intrat pe net. Am contractii destul de dese si din pacate sunt dureroase.Am sa vad luni ce-mi zice dna doctor sa mia fac. Stau in pat, iau utrogestan4/zi, nospa, scobutil si cand nu-si fac efectul fac im(la recomandarea medicului). Nu vreau sa ma plang, dar stiu ca voi tot timpul ati fost alaturi de mine. Suntem ca niste surori aici.

Am citit destule pagini astazi, caci ati fost tare vorbarete, sper sa mai tin minte ce voiam sa va mai spun. Daca uit pe cineva iertare.

Chichiuta ma bucur ca ai dormit in patutul nou si ca te-ai rasfatat astazi.

Buburuza, Magdy felicitari pentru rezultatele ok de la eco. Sa fie bebeii perfecti pana la 40s si dupa.

Kiti e foarte frumoasa rochia!

Alynta sper sa se faca baietii bine cat mai curand si sa va relaxati in concediu. Cina s-a terminat si cu altceva aseara?

Bun venit noilor burtici! Sa av
eti sarcini usoare si lA TERMEN!

Seara superba in continuare!

29+

crina cu
crina i-mi pare rau ca ai contractii. incearca sa stai cat mai cumintica in pat, ca si eu am contractii dureroase cand stau in picioare sau merg dar daca stau intinsa in pat nu am nimic

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

la tine vad ca ai contractii si daca stai in pat. oof stai linistita ca totul va fi bine

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Mergi la inceput