Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 12
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 CHICHI draga cum au reusit fetele de la salon sa-ti puna masuta pe fata? Are vreun efect de intinerire?? ![]() ![]() Te rog sa nu te superi pe mine ca am glunit! ![]() Ana 27+ Maia Elena |
ba cum sa nu ma supar! va trebui sa platesti pt asta! si e scump!
Cristina
28+
be_one spune:
| citat din mesajul lui alexuza Fetelor eu m-am plictisiit Ce activitati se mai pot face in pat , inafara de uitat la tv si citit ,k eu nu mai stiuuuuu ![]() ![]() ![]() Burtica de 32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
alexuza, de cand ai intrebat, ma tot gandesc, dar nu stiu. Poate ceva lucru manual, pt care nu tre sa stai prea ridicata?
Bine, daca-ti place asa ceva

Oana
28+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
chichiutza spune:
am auzit eu ca daca-ti pui masa pe fata se storcesc toate zonele care acu' proemina si-s disgratioase!![]()
Cristina
28+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Pardon ,am glumit!vezi daca rad de altii.... Ana 27+ Maia Elena |
eee bine daca ai "glunit" atunci! scapi de data asta!
Cristina
28+
be_one spune:
chichi, scuze si de la mine, sau pot sa impart amenda cu ana?
Oana
28+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alexuza ANUTA acum am observat noua titulatura " MAIA COMOARA MEA " ![]() ![]() Burtica de 32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
DA dar am cam sifonat-o! Am vrut sa iasa MAIAcomoara mea dar a iesit [ b]MAIA [/b ]comoara mea. Dar nu-i nimic,mai fac puncte si o modific sa arate bine.
Ana
27+
Maia Elena
chichiutza spune:
Be-one veti plati amandoua de va veti usca! Tre' sa-mi faceti prajituri si sa-mi aruncati cu prastia! Si sa fie cu ciocolata multa multa!
Cristina
28+
chichiutza spune:
Alexuza in afara de citit...ar fi ceva dar n-ai voie!
In rest...sa mananci, dar nici asta nu merge f bine. Citeste romane de-alea siropoase, romantice!
Cristina
28+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza am auzit eu ca daca-ti pui masa pe fata se storcesc toate zonele care acu' proemina si-s disgratioase! Cristina 28+ |

Ana
27+
Maia Elena