Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Salutare!

Azi am fost la eco si raportam o bebita de 1,040kg care creste si se dezvolta normal.
Multumesc fetelor care ne-au admirat pozele,care mi-au citit povestea, m-au inteles si care mi-au acceptat scuzele dupa postarea de aseara . Repet inca o data ca nu am avut intentia sa supar pe nimeni....
Celorlalte(sau celeilalte, prefer sa nu dau nume) le(ii) doresc o sarcina usoara in continuare si la termen.
Am fost ironizata si luata peste picior si de aceea inchei aici odiseea de sept-oct.
ROG SA FIU SCOASA DIN LISTA!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

MAGDY pt o replica acida nu trebuie sa te superi pe toate fetele de aici!Si eu am avut divergente si schimburi de replici mai naspa cu unele fete,dar pt asta nu am renuntat la odisee.Poate esti tu mai sensibila si le pui la suflet dar nu ar trebui sa dai satisfactii la nimeni. Sunt aici multe fete faine si sincere care chiar te-au admirat si ti-au vorbit frumos,chiar merita sa renunti la tot pt o pers.??? Eu una,cand ti-am citit povestea am plans. Dar fiecare e liber sa faca ce doreste.Totusi mai gandeste-te!

Ana27+ Maia Elena

Ana, mersi mult de sustinere, dar crede-ma ca nu e prima data cand sunt atacata de pers respectiva, nu vreau sa intru in detalii...
De obicei sunt o fire pasnica, calma si nu imi ies din fire prea usor,viata m-a invatat ca nu ajuta la nimic, dar sunt scorpion si daca ma calca cineva "pe coada" fac urat. Mi-am dat seama de greseala si de aceea mi-am cerut scuze si am incercat sa inchei subiectul, dar trebuia sa fie cineva mai cu mot si sa puna din nou sare...
Imi cer inca odata scuze si inchei subiectul...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Fetelor, cred ca diseara vom dormi taaaaare bine, dupa ploaie de acum....
de abia astept...
eu ar fi trebuit sa plec acum vreo 10 min spre dentist, dar cu ploaia asta, sunt inca la birou si mi-e teama ca nu ajung la timp...
M-am saturat sa tot alerg dintr-un loc in altul...

Valentina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Bine ai venit, sa ne dai mai multe date sa te trecem pe lista de la prima pagina !! Sarcina usoara !

sorana 24+ cu

Multumesc.
Pai datele mele ar fi:
UM: 31.12.2009
DPN: 09.10.2010 (conform primei ecografii)
Voi avea un baietel
Ziua mea: 14.08.1980

Din cate am vazut cam asta se trece pe prima pagina. Daca mai trebuie ceva, sunt gata sa raportez.

Adriana, 27+

Mergi la inceput

Adriana, am vazut ca esti din Luxemburg...De unde?
Nu esti departe de mine, eu locuiesc in Belgia la granita cu Luxemburg si facem des cumparaturi la Massen si Knauf.
Acu scrie repede peste 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa poti fi vazuta in timp real...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Incerc si eu sa fug acasa, dc se opreste ploaia.
V-am pupat!

ps. Magdy, ma bucur ca te-ai hotarat sa ramai cu noi

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Fetele care puteti si aveti timp, va rog, dati-mi si mie inca odata parola de la poze, pe PM. Nu stiu unde am ratacit-o...Mersi

Kiti ...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:

Fetele care puteti si aveti timp, va rog, dati-mi si mie inca odata parola de la poze, pe PM. Nu stiu unde am ratacit-o...Mersi

Kiti ...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Ti-am trimis PM.

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna la voi,

Pfuuu cat am de recuperat si am lipsit o zi

Se pare ca azi a fost randul meu sa ma umflu ca balonul...de dimineata am fost putin la lucru sa mai predau din materiale, sa mai strang pe acolo. La pranz am iesit la masa si m-am speriat pe la 2 cand am vazut ce picioare aveam. Am facut greseala sa le scot din slapi si...nu am mai reusit sa ma incalt.
Am ajuns acasa, am facut un dush si acum stau cu cracii in sus. Azi oricum se pare ca sunt cu fundu-n sus, m-am mai si certat cu al meu sotz si, desi mi se pare ca nu exagerez cu nimic la ce nu mi-a convenit...ma gandesc ca sunt prea irascibila...ehh, o trece si ziua de azi

Fug sa va citesc din urma si revin

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Citat:

Adriana, am vazut ca esti din Luxemburg...De unde?
Nu esti departe de mine, eu locuiesc in Belgia la granita cu Luxemburg si facem des cumparaturi la Massen si Knauf.
Acu scrie repede peste 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa poti fi vazuta in timp real...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Magdy, eu stau chiar in Luxemburg, in oras. Oricum, oriunde as sta, e aproape de Belgia, avand in vedere suprafata impresionanta a acestei tari. Poate imi dai si mie niste adrese de magazine pentru copii. Eu pana acum am fost pe aici si prin Germania, iar in week-end ma duc prin Franta un pic. Urmeaza Belgia. Nu vreau sa ratez nimic.
(Pentru celelalte fete, nu va speriati, e ca si cum as zice ca ma duc de la Constanta la Medgidia. Luxemburgul e foooooarte mic. )

Adriana, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Vai ce fain ca la voi ploua! Aici efectiv te sufoci!
MAGDY cu atata botoseala p-aici am uitat sa te felicit pt bebita maricica.Sa creasca mare!
ANDREEA daca te consoleaza cu ceva eu am in loc de degete,cremwusti polonezi si picioarele mele sunt ca painea de casa: umflate si pufoase!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput