Reclama la pampers
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
La mine apara cel cu pinguinul doar daca trec cu mousul peste.
Cel cu pampers insa imi pare simpatic nu ma-njurati va rog frumos
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
Laura25 spune:
Problema este daca se foloseste FireFox. Reclama se intinde in jos si blocheaza meniul si tot ce este in partea de sus a paginii. Admin lucreaza acum la rezolvarea problemei. Pana atunci, puteti folosi Internet Explorer ca si browser.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Problema este daca se foloseste FireFox. Reclama se intinde in jos si blocheaza meniul si tot ce este in partea de sus a paginii. Admin lucreaza acum la rezolvarea problemei. Pana atunci, puteti folosi Internet Explorer ca si browser. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Mersi pt pont
PS: pt cei care nu au inteles: ma deranja reclama pt ca-mi bloca pagina si nu mai puteam face nimic altceva, nu doar pt ca era acolo.
altfel ar fi fost draguta, daca ar fi fost si inofensiva
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
admin spune:
Sper ca am reusit sa rezolv problema. Daca mai intampinati greutati va rog sa-mi spuneti. Am testat in Internet Explorer, FireFox si Chrome.
O zi buna Echipa Desprecopii.com
andacos spune:
La mine e ok acum(Mozilla Firefox)!Multzumim!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit