Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Shubulina, Loutzy , eu din pacate sunt rezistenta la azitromicina! A ma ramas doar josamicina si pristinamicina , dar care se pare nu se regasesc in nici un medicament din Romania!!! Ramane sa procur din afara , dar sa vedem cum!
Referitor la sani si burtica, pe mine ma enerveaza cel mai tare, ca toata lumea mi se adreseaza in continuare cu "d-ra", inclusiv cand merg la recoltat sange pt analize , si imi e ciuda ca nu se vede inca nimic!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +

Stai linistita ca te vor domnisori o gramada si de acum inainte. Eu maritata cu verigheta pe deget, cu copil de mana si vizibil gravida...tot imi mai aud cate o "domnisoara" din cand in cand si sincer, ma face sa zambesc...

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

"prag de decizie" inseamna valoarea de la care se recomanda amnioceteza sau intreruperea sarcinii si tu trebuie sa decizi ce faci in continuare.

Ureaplasma nu e periculoasa mai tarziu in sarcina. Eu nu am, insa stiu fete care au avut toata sarcina, au tratat dar nu a trecut si au nascut ...totul ok. Abia apoi au facut iarasi tratament mai puternic si au reusit sa scape.

Sanatate muulta!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna fetele

aseara am disparut fara sa mai zic ceva..scuze mi-a fost foarte rau
din pacate si azi ma simt la fel..o zi groznica la birou, cu tipete,urlete si alte chestii .nu cred ca mai rezist mult..ori imi bag medical ori plec de tot si imi bag picioarele
faza e ca toate prob de la serv nu ma privesc pe mine personal..urla sefii la cei din jur..bat apropouri ca un angajat nu sta mult la ei..ori pleaca ori intra in concediu medical sau postnatal (bat apropo la mine pt ca sunt ff suparati ca voi pleca), dar pe mine ma afecteaza.le simt privirea urata
m-am saturat ..ma doare burtica destul de rau..o simt foarte jos si simt ca nu e ok deloc asa..la 16 sapt nu ar trebui sa coboare pe zi ce trece
azi am avut niste secretii abundente (apoase chiar), care pana in seara asta si-au schimbat culoarea..exact cum nu trebuie
nu mai vb ce si cum sa nu sperii vreo burtica
voi merge la dr
in seara asta m-au sunat si aia de la banca sa imi zica ca mi-au refuzat creditul de refinantare ..s-au dus planurile mele si chiar ma vad bagata in prob din cauza asta...
sotul meu este trist, iar eu nu suport sa il vad asa, mi se rupe inima...el este iubitor si zambitor mereu, e un scumpic ..dar cand il vad suparat mor...
ma gandesc de ce nu il mai simt pe bebe de vreo 3 zile deloc..aseara am stat multe ore cu mana pe burtica si nu am simtit nimic..si el misca de la 14 sapt..azi avem 16...cate griji

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

dangabriela pr tine te deranjeaza k iti spun "d-ra", pe mine k imi zic "d-na"(am impresia k ma imbatraneste forma asta de respect).
Legat de ureaplasma medicul meu mi-a zis k nu e grav, e important sa fac tratamentul, dar asta dupa ce intru in trim 2( de la 14 sapt) si pana atunci mi-a dat reteta sa caut in farmacii antibioticul pe care din pacate nu l-am gasit.

Laura

13+

Mergi la inceput

Simo imi pare rau k ai probleme de genul la servici. AM mai avut si eu discutii de astea la un alt loc de munca. Singurul avantaj k nu eram gravida si am putut pleca cu prima ocazie. Mergi la medic si vezi ce si cum e cu bebe. Nu sta asa. Si pe mine ma mai doare burtica, dar imi trece repede plus k eu cam stau in picioare la munca majoritatea timpului.

Laura

14+

Mergi la inceput

Lili..imi pare rau ca mama ta a reactionat asa
nu inteleg de ce si nu voi intelege niciodata indiferent de motiv..un copil este un dar..o bucurie..o minune, nu trebuie sa iti fie rusine ca esti mama..ca ai avut curaj sa mai faci un bebe..eu te apreciez si te admir din tot sufletul pentru ca ai facut asta..si sunt convinsa ca mute fete de aici ti-au spus si iti vor mai spune asta
Tot respectul !

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Simona,imi pare tare rau ca te simti asa.si pt cum se poarta la serviciu cu tine...ce ordinari.
roaga-te sa fiti voi bine si lasa-i pe restu...si mergi la doctor sa vezi cum esti.

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

dangabriela, mi-am notat antibioticele si verific maine la farmacie daca exista pe piata si daca pot fi cumparate fara prescriptie

monika, adhana, felicitari de rezultate si carucioare , foarte frumos

Shines, mananca o mana de M&M sau ce cioco ai la indemana si stai apoi intinsa pe partea stanga, jumatate de ora. Trebuie sa miste, dar vezi sa nu adormi . Totusi la 15+ bb e mitittel, s-ar putea sa miste fara sa-ti dai seama.

Lili-g, imi pare rau ca esti suparata, dar te inteleg. Cand vine din partea cuiva important raneste mai mult. Mi-am amintit ca mama povestea odata ca una din bunici nici nu s-a uitat la mine cateva luni dupa nastere, ca ce le-a mai trebuit inca un copil, 2 erau de ajuns . Dar s-a schimbat apoi, am fost f apropiate chiar.

Adam (22 mai 2008) si 14+

Mergi la inceput

Burtici voi cum va mai descuracti cu caldura? Azi dimineata m-am trezit ca simteam ca ma sufoc. NU mi s-a intamplat niciodata asta in viata mea, eu sunt iubitoare de caldura, dar acu parca depaseste limitele normalului(sau poate e doar ceva in capul meu.)

Laura

14+

Mergi la inceput

ms Laura
Faza e ca eu stiam ca se va intampla asa...si am spus si altora care nu m-au crezut
sefii meu sunt foarte ciudati..daca stai in concediu medical la ei inseamna ca le mananci banii si stai acasa ..daca vreo fata a fost bolnava in anii trecuti au dat-o afara..ei vor oameni sa produca nu sa stea acasa si sa le ia lor ''bogatia''
cu vreo doua luni inainte sa raman gravida , nascuse o colega ..si directoarea zicea ''vai..daca mai aude sefu de vreuna ca e gravida moare, nici nu vrea sa auda, ii e scarba de asa ceva, ca toate s-au invatat ca iepurii numa sa faca copii''..am inlemnit cand am auzit.eu aveam o parere super buna despre ei ..pe mine m-au placut si m-au admirat de la inceput..si am simtit asta..am si muncit de mi-a venit rau si au vazut ca se pot baza pe mine..cand cautam colega imi zicea sefu ca daca e ca mine, bine, daca nu..nu mai ia pe nimeni
cand mi-a iesit testul pozitiv..primul gand a fost la servici in loc sa ma bucur de treburile mele
cand aveam 9 sapt le-am zis..pana atunci aveam cosmaruri noaptea cand ma gandeam la ce vor spune
i-am spus doar ei..si ea i-a tacut..nu i-a spus sefului care era plecat..si v-am zis ca era sa moara cand m-a vazut c burtica
de atunci..atitudinea lor fata de mine s-a schimbat total..tin la fel tot departamentul in spate..fac aceleasi lucruri..dar totusi parca nu mai fac bine..sau destul..nu stiu
se razbuna pe mine pentru ca voi pleca, pt ca trebe sa angajeze pe cineva care le va da tot peste cap iar..
dar repet ce i-am zis si lui Lili..sunt insarcinata si fericita..nu am vreo boala de care sa imi fie rusine si sa nu spun nimanui..cui nu-i convine sa mearga la dracu
mai ales frustratii astia care nu stiu ce-i ala copilas in brate nici la 50 ani..le e si mai greu sa accepte ca altii pot avea si familie..
imi e scarba de lumea in care traim

Simo 15+

Mergi la inceput