Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Shubulinam, eu am luat initial eritromicina de 2 ori pe zi iar sotul doxicilina. Am repetat analiza si era tot acolo!!
Eu am facut si antibiograma, si la eritromicina eram sensibila, dar dupa, am devenit rezistenta. Alte substante active la care sunt sensibila sunt JOSAMICINA si Pyostocina , dar astea nu se gasesc in Rom, si de aici problema mea!!!!!!! Ca nu stiu de unde sa le procur. Am pe cineva in Franta , dar aici nu se dau fara reteta! iar reteta din Rom nu e recunoscuta acolo!! Asa ca imi treb o alta tara, dar chiar nu mai cunosc pe nimeni!!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

tot in urma antibiogramei mi-a dat si mie sumamed.da antibioticele astea de ti le-a dat tie nu se gasesc sub alta denumire la noi?intreaba doctoru,poate are el vreo posibilitate.

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Dar tu la ce substanta esti sensibila de ti-a dat Sumamed??
Nu se gasesc sub nici o alta denumire, dr mi-a spus , ca stie sigur, a mai avut cazuri ca al meu!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Azitromicina,josamicin si pristonamicin.
Sper ca le-am scris corect.

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna tuturor,

Acum am venit de la Iosup care mi-a reconfirmat ceea ce imi spusese si medicul de la Medlife: fetita si baietel.
M-a analizat pe toate partile si mi-a spus ca sunt bine cu exceptia faptului ca nu beau apa si asta se vede.Ceea ce ma intereseaza este sa fie sanatosi si daca pentru asta trebuie sa beau si doua galeti cu apa pe zi, o voi face
Pentru cine e interesat in perioada 1-15 septembrie Dr. Iosup este in concediu.

va pup

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+ cu &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Felicitari Adhnana!!!
Esti o norocoasa: si baietel si fetita... ce dragut!!!
Sa fie sanatosi si sa stea la mami in burtica cat mai mult!

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Felicitari Adhnana!!!
Apropo de tratamente, mai demult pana sa raman gravida, mi-au descoperit Clamydia, tot Sumamed mi-au dat si un tratament destul de dur ca si concentratie...ma rog toate bune si frumoase, mi-am repetat analiza dupa tratament si a fost ok.
Cand am ramas gravida, evident ca mi-am facut analizele pentru anticorpi si daca am si-n prezent si culmea mi-au iesit amandoua negative.I-am spus dct ca am avut in trecut si mi-a zis ca trebuia sa am anticorpi.
Acum la a doua sarcina, la fel, ambele analize negative...deci va dati seama ca eu am facut atunci tratamentul de pomana si culmea ca m-am dus la o clinica destul de importanta la acel moment din Buc.
Asa ca, va spun sincer tuturor, decat sa faceti tratamente inutile, mai ales gravide fiind, mai bine repetati analiza in alt laborator si doar apoi sa faceti tratamentul!

Lori mami de David-Andrei si bubu+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea.z spune:

Adhnana felicitari pentru superba pereche!!!Eu de mica mi-am dorit gemeni, baietel si fetita

Ce ciuda mi-este ca nu a reusit sa vada iesi ce va fi baietel sau fetita, desi are scule performante, al meu facea niste tumbe ca sa chinuit vreo 20 min sa-i masoare translucenta nucala. Ma duc peste 2-3 saptmani sa vad poate data viitoare va sta la pozat dansatorul meu mic

bebe de 12+
http://andreaz-style.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fetele eu am fost cam trista. Am aseara...
Al meu a anuntat copii si pe mama care e la noi de bebe. Si maica-mea mi-a facut un scandal...a spus cuvinte grele saraca care m-au intristat rau. Si tot ea face pe suparata ca cica de ce nu m-am dus la ea ca i-a fost rau si daca murea...cica doar si-a spus parerea...
N-am dormit vreo 2 ore si cava azi noapte m-am trezit in miezul noptii si am vomitat pt prima data noaptea
Acu sunt mai bine, dar ma apasa o tristete....

Stiam eu ca asa va fi dar tot speram ca daca e la noi si ii vede pe astia mici isi mai schimba parerea...of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Buna. Ce fac burticile azi?
Felicitari Adhnana.
Legat de ureaplasma si eu trebuie sa fac un tratament cu wilprafen(josamicina). cum nu l-am gasit trebuie sa ma duc din nou l amedic sa cer atlceva.. Nu stiu ce ar putea sa-mi mai dea, k dupa antibiograma eritromicina si azitromiacina sunt intermediar.
Angieangie poate ajung si eu la mare dar in august k luna asta avem prea multe cheltuieli.

Laura

13+

Mergi la inceput