Puiuti de Randunici 2008 !! (430)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

si am ramas datoare cu un raspuns...pana la urma mi-am luat inima in dinti si am sunat la firma X...am sunat in jur de ora 16 ca m-am tot gandit si razgandit si am zis "asta este ,sun pt linistea mea chiar daca mi-o iau in freza"...eii ,sefu'e plecat ,cand o sa revina o sa ma sune ei..postul e neocupat...deci acum sa vedem cand revine sefu'...cu DD inainte...

valen cand ma vizitezi? maine sau poimaine?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ramonico, bine ca nu vorbesc singura!
Multumesc!

Va mai dau un paharel si ma duc la nani, ca maine am o zi la munca....

Noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

eii mai iau si eu un gat si ma bag la nani.....

va doresc o noapte linistita si maine sa fie o zi cu reusite si vesti bune ..doamne ajuta

edit:uite ca uitai sa o intreb pe kya cum e cu fata acasa?

si sa o pe zoze si sa aiba grija de Mariuca si de Mihai,pe care-l pup ca imi e tare dor de el...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchiii, casa de caramida ai, s-o stapanesti sanatoasa Casa de piatra sa mai ai si gata Sa fie toate intr-un ceas bun si tare, tare mult mi-ar placea la anu' sa ne vedem toate la tine la nunta Stii ca Dudu zice Tuchi? E un papagal la Baby tv care se numeste asa Ai avansat in memoria lui Dudu, ca si Kya (de incuiat usa )
Alice, fata draga, nu stiu cum faci de-mi atingi mereu o coarda sensibila Eu atat iti spun, locul tau la proceduri si al Theei langa Dudu (in vacanta) sunt asigurate ! Dar pana atunci eu sper sa putem sa stam la o sueta luuuunga , in voie, odata si odata! Simti parfum de Jill Sander Sport ??? Ca fata mea a ajuns azi la Londra Din ce parte bate vantul? Cica a fost un cosmar eurotunelul, claustrofobie si urechi infundate , brrr! Dar a facut un gheseft . Si-a luat doua sticle de apa plata din freeshop
Olgu, ai trait un cosmar chiar daca asistentele erau dragute si gradina umbroasa! Deie Domnul sa nu le mai vizitezi si nimic sa nu se fi atins de voi acolo ! Hai ca mai e un pic si vine vacanta
Cami, m-am uitat la Ted de doua ori, mi-a placut mult de tot! Muuult,mult...am citit si printre randuri si am memorat finalul Te rog, sa pui totusi inca o data link cu pozele de la mare, ca ma tot indepartez de el si mi-e ca nu-l mai gasesc
Ariel, de milioane fi-tu cu pizdiman
Ramo, ce ti-am zis? Numai ca nu lipsea ea, lipsea el Bafta!
Eu azi mi-am luat o rochie pentru nunta de sambata, alte chestii mai marunte si pantofi dementiali de la Other .Absolut dementiali Nu va povestesc insa ce minunat a fost la Unirea, unde trecerea din parcare in magazin este blocata pana la et 5 iar accesul in sus se face doar pe scari, ca liftul nu merge Am parcat la 1 si am urcat 4 etaje pe niste scari oribile , in miros de pipi....eurotunelul lu' fi-mea cred ca e floare la ureche dupa experienta mea de azi La Leonardo o vanzatoare matura efectiv printre picioarele clientilor si alta ZBIERA efectiv: unde-i al doilea pantof redus din nu stiu ce model ? Mi-a venit sa le strang de gat, nici terapie prin shopping nu se poate face in tara asta!
Sa va mai zic ce zise Dudu azi? MOPU! Varsase niste solutie d-aia de baloane pe jos si se simtea nevoia de mop
Nu mai zic nimic de Madalina Manole, sa zicem ca a fost de vina depresia caci altfel nimic nu scuza o mama care-i lasa amintire copilului ca s-a sinucis de ziua ei Fie-i tarana usoara si Dumnezeu s-o ierte!
Ma retrag ...auguri! (cu accent pe i )

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tuchi, bravos!!! ai reusit sa dezlegi ghicitoarea. deci pizdiman este SPIDERMAN .
tot din seria "teolisme": mocicoteca (motocileta adik). ii zic pe silabe:"mo-to-ci-cle-ta"...el concentrat, cu dungi pe frunte:"mo-to....", apoi se chinuia sa scoata un ci, nu iesea...si zice triumfator:"MOTORETA!"
v-am mai zis ca mor dupa piciul asta??? mai, oameni buni, il ador!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu poci sa nu zic 2 vorbe, una, ca m-a omorat tarta de ananas, si a doua,
Tuchi, wau!!!!cat ma bucur!! si pot sa spun ca eram sigura ca asta e vestea, dupa ce am citit 'asta o sa va soceze si mai mult...', dar asa trebuia sa se intample, felicitari, casa de iatra si sa ramai la fel de radioasa cum te tot simt eu in ultimul timp! iar proaspatului viitor randunoi sa-i spui sa aiba grija de voi, ca altfel...suntem un stol intreg aici!! sa fie intr-un ceas bun, sa va iubiti mereu la fel ca acum!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Salutari si de la noi,

Ma bucur ca s-au facut bine puiutii bolnavi, am vazut poze poze...cu mare, cu apa cu sdoare si burtici si mamici si randunei fericiti.

Azi e mare sarbatoare...asa ca dau de baut...suntem fara pampersi...uraaaa... vineri ne-am apucat si azi suntem full trained in 4 zile. Are colacel mic peste wc. Am noroc ca el are baia lui proprie si asta m-a ajuta mult. Primele 2 zile a fost mai greu dar deja din a treia zi a fost mai usor si ieri a fost independent100%. In 4 zile ne-am antrenat.
Sfat pentru mamici de la mine asa cum m-am priceput eu:
-cand renuntati la pampers asa sa fie...adio si gata. Depinde de copil dar eu va spun ca la unii(asa a fost si Adrian) nu merge ziua nu, noaptea da...
-putzuca goala (daca aveti timp asa 2-3 zile) de urmarit giuvaerul non stop(si nu exagerez) si cand da semne...hai cu el la wc.O sa observati ca uneori cauta colturi ascunse sa faca sau pune manuta...
-pus la olita des, daca face ceva aplaudam de ne ustura palmele , punem polistiren...(aici e ceva special cam ca si bobitele de polistiren_ il lasam sa traga apa si facem bye bye pupuuuu bye bye pipiii.
-unii copii prefera wc si fac cu placere la wc. E bine sa ii aratati cum se face, eu asa i-am aratat si a privit atent si a executat imediat
-eventual ceva dulce ce ii place imediat dupa si ii spuneti uite pt ca... asta e pt ca ai facut pipi AICI si aratati.
-insistat tot la 2 ore pe wc... si vedeti daca ii place sa stea cu voi sau singur si ii dati ceva sa se joace sa aibe sa faca ceva.

Acum cand are chilotei vine si trage de mine....mama mama bye bye pupu...let's gooo...lepede..lepede(repede)cam asa vb el romano-englezeasca -si urca sus pe stepping stool(http://www.pottytrainingconcepts.com/mm5/graphics/00000001/Kids-II-StepStool-d.jpg) si eu ii trag pantalonasii jos(aia nu poate el) si se aseaza pe wc (http://www.pottytrainingconcepts.com/common/Ginsey/Soft-Potty-Seat-SS-67010-D.jpg)
si arata cam asa totul:
http://www.pottypatty.com/images/PottyToiletSeat_400.jpg
La el am observat ca ii place mai mult sa-l las singur si cand e gata striga mamaaaa...om on (come on)gata. Si-l felicit si-l las sa traga apa si face bye bye pupu.sau dupa caz pipi. Daca e fara chilotei face singur asta nu are nevoie de mine, numai ma trezesc ca urla om-on-gata.Cateodata mai trage si singur apa.
Lui nu i-a placut olita si n-a mers nimic pana nu am renunta dintr-o data la pampersi si am folosit colacutul special.
Avem asa ceva doar ca varinata pe albastru...ha hahttp://www.getpottytrained.com/wordpress/wp-content/uploads/gerber-training-pants.jpg Astia sunt speciali si daca face in ei nu trece prin ei asa repede. In Ro erau aia de plastic...daca mai imi amintesc eu bine.

In sfarsit ...am crescut mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc de gandurile bune!
Ramo, Zoze Zoze pe Maria nu ne-o mai arati?

Tuchi casa de piatra si sa fie asa cum iti doresti!

Alice ce mi-e drag cand te citesc.. esti exact asa ca un copilas care se bucura de o bomboana sau jucarie noua.. si rosii si noi tot din alea cu crenguta luam ..
cu reorientarea sa stii ca si eu m-am gandit (tot in domeniul medical).. dar la fel ca si tine, trebuie bani, timp.. nu stiu, voi vedea ce voi face..

Mimo si eu o invidiez pe Teo pt toate excursiile/experientele astea.. pe mine mama abia ma lasa la o excursie pe la manastiri.. am suferit mult ca toti mergeau, eu ramaneam acasa.. in schimb cand au inceput majoratele mi-am mai scos din parleala.. ca deh, te pui cu mintea adolescentului scapat din fraie? dar am fost fata cuminte totusi, nu am sarit gardul, cum se spune.. si am mai avut avantajul ca avea mama somnul adanc si nu stia la ce ora ajungeam eu acasa, plus ca ai mei erau despartiti, deci nu aveam de dat prea multe explicatii.. cred ca daca era tata acasa, care doarme iepureste si numai asa vreo 4-5 ore pe noapte in zilele bune, era alta poveste..

Stela

Simo ma gandesc la voi!
Olga offff prin ce ati trecut!

sper ca si Iulia si Naty sunt bine!

Cuscra felicitari pt Ginerica- baiat mare!
Ariel tare Teo!

sa va zic si eu una a la Andra: "am caf.t baie/ ce-ai caf.ut?" - se intelege, da? ..
sau: caf.uti=cartofi

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Tuchi, CASA DE PIATRA si ma bucur pentru tine pentru ca esti fericita. Felicitari pentru casuta si iti doresc ca fericirea sa nu te paraseasca niciodata. Bucura-te de clipele frumoase. Cel mai mare cadou pentru un copil este sa vada dragoste si intelegere in jurul lui si sa-si vada parintii veseli si bucurosi mereu.Atunci cresc caractere puternice si "ies" oameni care reusesc in viata.

Simopumnii stransi si pupam bebe mic si scump. Sa se faca bine burtika. Pupici si tie si lui Sam si lui Big Brother.

Cuscra la cartofi= cafotii, castravete=cavete, ce faci=wat up,(asta de la giovani)

si mai avem: gheata e berrrre retze(un rrr din ala lungg), pitza=piza, piscina=fishcina (i-a zis intr-o zi taxo e fiscina de la fish si de atunci asa o tine), branzica= bizica, mama=tama (nu glumesc de vre-o luna tot asa imi zice, la inceput era funy ca incerca sa combine amandoua cuvintele dar pe taica-su il striga tata numai pe mine tama).... masina=farina+ car, of course ...

Am plecat ca a facut un pupu de aici il simt.
papaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..
Vai,ce veste care sa ma binedispuna la maxim...
Cata draga,de-ai sti cat ma bucur ca ti-ai gasit fericirea,implinirea!?Meriti din plin!Esti minunata!De-a Domnul ca fericirea sa ramana vesnic alaturi de tine,de voi!
So,la anul eu nu voi lipsi!
Si,lasa,ca vine ea si bona!
Ramo,tin pumnii..
Mihu
Tuturor...fug la treaba,ca treb sa apara uraganul..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput