Program de facturare gratis ?
Stiti vreun program de facturare gratuit ?
Am inteles ca exista o gramada pe net, dar la o prima cautare eu nu am dat decat peste variante care erau gratuite o perioada limitata, dupa care trebuiau platite.
Sau unele care doar printau facturile, dar nu retineau datele clientilor in baza de date ...
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... un ban in plus pe timp de criza ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
Raspunsuri
Alizee spune:
Nu stiu daca retine si clientii, dar uite aici un site :
http://factura.ro/
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Burtocika spune:
Multumesc, am retinut linkul.
Nu pare sa retina nimic, nici clienti, nici datele prestatorului, nici facturile emise, este doar un formular electronic in care completezi de fiecare data datele facturii.
Mie mi-ar fi de folos ceva in care sa fac "copy-paste" la produse, eu am datele de facturare intr-un Excel si asa mi-ar fi fost mai simplu ...
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... un ban in plus pe timp de criza ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
ariel_7000 spune:
da cautare pe google: microfact . eu il folosesc de 1 an si cateva luni si mi se pare ok.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
MsLara spune:
Eu il folosesc pe acesta de vreo 2 ani sper sa-ti foloseasca
http://www.adaptiv.ro/produse/
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 da cautare pe google: microfact . eu il folosesc de 1 an si cateva luni si mi se pare ok. |
L-am cautat, dar n-am inteles daca e freeware sau cu licenta ? Pe site-ul producatorului exista o versiune demo si una cu bani, iar pe un alt site l-am gasit ca ar fi freeware.
Nu vreau sa intru in vreo belea, de-aia caut program gratuit ... Pana la urma cum e ?
Biara spune:
Buna gasesti pe google SAGA e un program gratuit de contabilitate, iti cer bani doar daca vrei sa ii faci up-date, dar daca vrei sa il folosesti doar pentru facturare e super ok, bine cu el poti sa tii toata contabilitatea, dar eu il folosesc doar pentru facturare, de restul se ocupa contabila
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
ariel_7000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Burtocika
L-am cautat, dar n-am inteles daca e freeware sau cu licenta ? Pe site-ul producatorului exista o versiune demo si una cu bani, iar pe un alt site l-am gasit ca ar fi freeware. Nu vreau sa intru in vreo belea, de-aia caut program gratuit ... Pana la urma cum e ? |
pe siteul producatorului, la software, produse proprii. prima varianta. varianta gratuita are o serie de aplicatii care nu sunt active. cea pe bani este completa. pt ce am eu nevoie este suficienta varianta gratuita.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Burtocika spune:
Multumesc pentru informatii !!!
Le-am notat pe toate si am instalat deocamdata unul pe care il foloseste si contabila mea - ICEFACT - poate ajuta pe cineva.
O sa vad cum functioneaza si ce-i lipseste si daca nu-mi convine o sa incerc altul din lista data de voi. Deja am emis prima factura cu el si e destul de simplu, dar nu m-am lamurit daca pastreaza in memorie clientii si produsele ...
Ariel, MICROFACT retine clientii si produsele ? Ca m-ar ajuta foarte mult ...
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
marius spune:
Ciel facturare - are gestiunea clientilor si articolelor citeste aici:
http://www.ciel.ro/ciel-facturare.aspx
Eu pur si simplu / Pagina legislativa