Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 4
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita DRAGAICA important e sa nu scarmi acolo .banuiesc ca se va opri. aici pe unde am citit spune sa nu scarmam sanii,ca sa nu facem infectii,colostrul ala protejeaza. 34+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Bagat la cap.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 19 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
btz_ovi spune:
Mesaj de la Sorina acum 1 min
"Am papat la tzitzi si la 12 si la 15.Abia asteptam sa ne revedem la 18.Pt listuta:3700 grame,52 cm,la ora 20.30,APGAR 9,cezariana de urgenta.Va pup pe toate"
Bravo bebe Bogdan ca papi titi
40 FIX cu
TREBUIE SA NE CUNOASTEM BEBE PAUL CHRISTIAN
coteasca spune:
Fetele treceti-ma si pe mine, va rog in listuta cu datele: 52cm, APGAR 9, ora nasterii 18:50, 3300g, naturala fara epidurala.
Am citit acum la Sorina si mi-am adus aminte sa scriu si eu datele ca e cam gooolll la datele mele despre bb Tudor.Multumesc
Felicitari Sorina ca bb papa Tzitzi
Matusa nastere usoara, bb sanatos si papacios, iti tin pumnii
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
btz_ovi spune:
Sabrina am incercat si degeaba...chiar si hardcore cu speranta ca poate poate mi se rupe apa insa nimic
Fetelor va multumesc pt incurajari,daca pana duminica dimineata nu se intampla absolut nimic ma duc pe la amiaza la spital la inducere.
Sper sa nu ajung la cezariana..insa daca e necesar voi accepta si aceasta metoda,numai sa fie bebe bine
40 FIX cu
TREBUIE SA NE CUNOASTEM BEBE PAUL CHRISTIAN
eladea2005 spune:
oana, bine ati revenit...noi am iesit afara a doua zi, chiar daca era putin mai rece...l-am acoperit cu paturica si gata...
btz, draguta mea..tin pumnii sa vina bb pana duminica...niciodata nu se stie cu ei...
mai fetelor, eu nu stiu ce sa mai fac...haplea asta micu nu se mai satura cu sanul...trebuie sa ii dau si supliment...am vorbit cu homeopata, mi-a dat ceva granule pt cresterea lactatiei...sa vedem daca ne ajuta...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
luana081985 spune:
off fetelor care ati trecut de termen cat de tare va inteleg, acum 4 ani am trecut si eu prin asa ceva si am ajuns numai la 3 cm dilatare, dar am vazut cazuri si fericite cu inducere adica care s-au terminat cu nasteri naturale. asa ca curaj
Eu azi am atata energenie ca nu stiu de unde. am facut curat in 2 camere, adica spalat geamuri, perdele sters prof peste tot si dupa mobila curat un covor . ca unul la spalat sotul, si acum dupa pauza vreau sa fac camera asta care e pe post de birou si un coridor.
Eu va invidiez pe cele care puteti dormi, eu nu dorm nici ziua dici noaptea, adica pe la 2 adorm si la 8 sunt in picioare. Hai ca m-am lungit ca o placinta
Curaj fetele
36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 16 zile pana la mare intalnire cu Giulia
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
rodyka spune:
bine v-am gasit, delfinariu!!! nici un delfinas poznas...
noi am facut plimbarica de rigoare, am facut programare la pediatru ptr luni (implinim si noi o luna!!!), mi-am scos fetele la inghetata , tati era la serviciu si a ajuns acasa putin inaintea noastra, a vazut ca nu suntem si a pus rapid mana pe telefon ca vine dupa noi, ca-mi invat fetele cheltuitoare , credea ca am iesit la cumparaturi ca eu inceput de o saptamana reducerile... pai deocamdata nu ne trebuie nimic ptr anul asta, ptr la anul mai vedem cand o sa avem mai mult timo la dispozitie, acum tre sa ne incadram in 2,5-3 ore, cat e pauza intre mese a Isabelei, hai ca o juma de ora o mai pacalesc cu suzeta, dar mai mult nici nu ma lasa inima...
asta cu dormitul ziua si noaptea... eu am noroc ca nu am fost niciodata prietena cu somnul, dar mai fur cate-un sfert de ora si cand papa Isa la un san (ca mai nou daca ii e foame nu mai adoarme decat la al doilea san), peste zi e mai greu ca mai am si altele de facut, iar noptile... nu e nici una la fel cu cealalata!!!
crispro, ma tot gandesc la tine cand o sa nasti... aveam acelasi DPN cu tine... parca as mai intra inc-o data in travaliu odata cu tine, am eu emotii ptr tine!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
ca tot se vb zilele trecute despre sling... eu am 2 port-bebe aproape noi, unul micut-micut si unul mai mare care il folosea sotiorul meu cu printesita pana pe la vreo 2 ani... nu stiu, noi nu ne-am plans de dureri de spate si printesitei ii placea tare mult in port-bebe...
si combinand discutiile despre sling cu sortuletul lui crispro (ca sa poata alapta in masina sau pe unde s-o nimeri) si cu explicatiile de pe youtube, in 5 min mi-am facut propriul sling dintr-o esarfa luuungaaa... o sa-i fac proba sa vad daca ii place Isabelei, desi o frica tot am ca nu sta bine acolo cu spaticul... o sa ma uit in oglinda sa vad cum sta, eventual sa mai vad pe net cum e cu pozitionarea...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Otiliav spune:
Gata si eu cu eco.
Am o poza draguta cu delfinasa.
In sfarsit fac si eu un copil normal , adica fix pe medie cu masuratorile la cap si abdomen. Doctorul a prezis 3,5-3,6 kilograme la 40 de saptamani.
In concluzie totul bine si frumos.
Am facut si acupunctura, brr, ce dor acele. Nici nu stiu daca sa ma mai chinui pe viitor din proprie initiativa sau sa ma multumesc cu o sedinta.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra
anca_vlad spune:
de declar o zi in care am dormit in 2 reprize a cate 2 ore una dimineata si una de la 4 la 6 mama ce bine a fost!
acum astept ceva musafiri adica nasa si sotul sa ajunga si el acasa poate iesim pe undeva la o inghetata!
azi declar burtica cuminitica dar cu gyni asta este o sa mai iau saptamana asta pana la sfarsit si sapt viitoare dupa care reduc doza!
cred ca vineri ma vad cu nenea dr sa ne uitam pe analize si saptamana viitoare me asteapata la spital pt monitorizare(nu stiu ce monitorizare imi face dar voi vedea)
am primit pachetul cu bibitele difrax le-am gasit pe net la 1/2 din pret si 3 body la 15 lei setul!
ieri in AFI la Mothercare am gasit biberon DR BROWN cu 22 lei sticla de 240! era redusa de la 37 lei parca si mai aveau seturi de cate 3 cu 80 lei!
Acest tip de bibite mi l-a recomandat o mamica care foslosete asa ceva si mi-a spus ca nu a avut bataie de cap cu colicii ff tare..are un tub in interiorul stuiclutei pe unde iese aerul si nu ajunge in burtica lui bb!
cred ca am cam incheiat cu cumparaturile pt bb!
voi vedea ce voi mai avea nevoie pe parcurs!
A si mi-am facut provizii de pampesi de la sano!
stiu sunt cu capul!
Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!