Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

vad ca ati facut lista pana la sf luni..cred ca va ajung din urma....vine bb si la noi pana la inceputul lui august cel tarziu!

asa ca fac rezervare pt 31 iulie?

se poate!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Felicitari,SORINA si CRIS !!!!!!! Bine ati venit pe lume, Bogdan si Natalia !

Sorina a ajuns la cezariana in final??

34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

De aproape 2ore ma chinui s-o adorm...acum o legan pe picioare si parca da semne ca ar adormi
Pe mine epiziotomia ma deranjat primele zile...acum e ca si cum nici nu am avut.
Btz sper sa vina bebe singur fara inducere sau cezariana
HAI MATUSA...nastere usoara si recuperare rapida

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Felicitari Sorina!
Matusa ,nastere usoara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Carmen
Larisa nu m-am gandit nici o clipa nici la ceai de zmeur nici la medicamente homeopatice.
Dr a zis ca ma trece pe panoul de la intrare:nu a mai vazut de mult un col asa inchis si rigid la 40 de sapt.
Mi-a zis sa fac ceva efort.Daca ar sti dansa ca eu nu stau o clipa:toata ziua trebaluiesc prin casa,car de la piata sacose,urc pana la etaju 3 de cel putin 3 ori pe zi,treburi XXX ca si inainte de sarcina ,nu tin cont de burtica si ma manifest ca de obicei.
Si totusi nimic
Off,ma resemnez cu gandul ca imi voi vedea motanelul,asta e,nu mai conteaza prin ce trec eu
Carmen pai de asta am vrut natural,stiu ca e recuperarea mai rapida.Si eu cum nu o pot chema pe mama la mine...cred ca imi va fi foarte greu daca ajung la cezariana

40 FIX cu
AZI TREBUIE SA NE CUNOASTEM BEBE PAUL CHRISTIAN

Ai incercat si?Asta ajuta cel mai bine .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Si la mine da lapte pe afara, mananca prea cu pofta si trage din tzitzi cateodata cu aer si cred ca d-asta vomita.
Vad ca si belu va sfatuieste sa va odihniti, daca puteti dormiti, ca apoi nu mai aveti parte de asa somn cap coada.
Btz_ovi si eu eram programata la inducere pe 5 iulie trebuia sa ma prezint, doar ca pe mine m-a pocnit sa nasc pe 30 iunie, mai devreme, oricum, bb vine cand vrea muschiuletul lui nu cand vrem noi. Asa ca poate vine si la tine cand nici nu te astepti.
Belu si eu am tras cu epiziotomia...offf ce m-am mai chinuit, nu puteam sa stau in fund, ma asezam super greu, abia a doua sapt mi-am mai revenit dar nici acum nu sunt vindecata complet, tot ma mai jeneaza cusatura.
Mamici, bbi vostri sughite??? al meu sughite zilnic si tre sa-l pun la san sa-si revina ca altfel nu stiu cum sa-l potolesc.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

La epiziotomie nu ar trebui sa te doara mai mult de citeva zile asta daca te-a cusut cum trebuie.Sint colaci speciali pe care poti sta sa nu te jeneze cusatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata delfinasi si mamici de delfinasi

Intrebare, m-am trezit dimineata uda la danul stang, da uda rau de tot si nu se opreste, ce sa fac ???????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 19 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna fetelor. Vai ce necajita sunt. De vreo cateva zile mi-a iesit la subsuoara o galma mare si dureroasa care acuma incepe sa se roseasca. Ori e un cos mare sub piele ori un furuncul. In orice caz nu mai pot de durere si nu stiu ce sa fac? Sa ma duc sau nu la doctor? Exact ce imi lipsea.

34 + cu o de
AMR -5 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna fetelor. Vai ce necajita sunt. De vreo cateva zile mi-a iesit la subsuoara o galma mare si dureroasa care acuma incepe sa se roseasca. Ori e un cos mare sub piele ori un furuncul. In orice caz nu mai pot de durere si nu stiu ce sa fac? Sa ma duc sau nu la doctor? Exact ce imi lipsea.

34 + cu o de
AMR -5 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne
mergi, ca probabil iti va da o crema antibiotica .

DRAGAICA important e sa nu scarmi acolo .banuiesc ca se va opri.
aici pe unde am citit spune sa nu scarmam sanii,ca sa nu facem infectii,colostrul ala protejeaza.

34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Dragaica e colostrul...e ceea ce vor papa ratoii tai la inceput
Oare Denisa ce mai face,cred ca ii ocupa tot timpul bebelusii.

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput