Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 21
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Pana sa scriu eu mesajul, vad ca Mycya e la apel. Ok. De Laurika si Paula M nu am scris ca nu au semnat condica, ca ele mai intra si la 2 zile, nu musai zilnic. Dar vad ca si voi sunteti pe felie! Cristina 40+ cu |
Tot am emotii!!!Parca mai am contractii, ce-i drept, nedureroase...medicul ne-a zis ca se poate intampla oricand..
Tin pumnii sa vina bebe cu bine...Deja incepeme sa ne aglomeram ...fetele de iulie si am vazut si ca listuta se scurteaza...mai avem putin si o sa ne tinem picii in brate..Asa imi place cand povestesc fetele despre ingerasii lor care tot cresc...eu ma tot uit la patut, la hainutze, la leagan si abia astept sa-l vad pe bebe in ele..:)
Laura 37+ cu
AMR 2+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
Otiliav spune:
Hai Carmen! Hai Leti!
Hai Crispro! Hai Btz!
Ce repede vin vestile pe aici.
Carmen, nu ne uita cu un sms, stii ca suntem pe jar.
Las ca va tin eu minte pe fetele din prima jumatate a lunii august care ma lasati singurica: Ramo, bumblebee, michelle, Luana, SabrinaLia, Carmen, Creata, Stewie, Anca si cred ca si Puiutz si Maurice isi vor tine delfinasii in brate inaintea mea.
Anca, si tu vrei sa mi-o iei inainte. Nu-i asa? Nu te vad in lista cu programari dar parca ai zis 30 iulie.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra
ela_mm spune:
adevarul e ca la ora asta ar trebui sa fie gata matusa. poate ca e adormita si nu poate trimite un sms. eu o s-o rog de siguranta pe sora-mea va dea vestea prin sms.
Ela 38+ cu Eva Maria
!!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui Otiliav Hai Carmen! Hai Leti! Hai Crispro! Hai Btz! Ce repede vin vestile pe aici. Carmen, nu ne uita cu un sms, stii ca suntem pe jar. Las ca va tin eu minte pe fetele din prima jumatate a lunii august care ma lasati singurica: Ramo, bumblebee, michelle, Luana, SabrinaLia, Carmen, Creata, Stewie, Anca si cred ca si Puiutz si Maurice isi vor tine delfinasii in brate inaintea mea. Anca, si tu vrei sa mi-o iei inainte. Nu-i asa? Nu te vad in lista cu programari dar parca ai zis 30 iulie. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra |
de ce crezi tu ca o sa ti-o iau inainte? Eu am senzatia ca bebele meu va vrea sa mai stea.... oricum, daca e sa fac cezariana, dr. mi-a spus ca sa o programam cat mai aproape de DPN, care e 16 aug.
Vom vedea ce zice si bebe
Elena 35+ cu un cuminte
AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Azi la 1930 intram in operatie! Am emotii cat casa! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 37+ cu AMR MAI PUTIN DE 24 ORE!!! |
Oau, s-a schimbat schimabrea???/Tinem pumnii, multi pupici si sa veniti cu vesti bune.eu si bebe ne gandim la voi doua sa fiti bine..
Hai Carmen!!!
Laura 37+ cu
AMR 2+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
CarmenAlbu spune:
Uau ce ma iau emotiile, contractiile si tot!!!!!
Va tin la curent , nu scapati de mine!!
Oare 37 sapt si o zi o fi devreme??
Deja ma trec un milion de ganduri, sper sa fie totul bine!!
O vom avea pe micuta in cateva ore!!
Ma duc sa-mi fac un dus, si sa pregatesc trusa de toaleta cu ce imi trebuie zilele astea!!
Cred ca am tensiunea la 150±!!!
Eram setata pe maine si acum m-au luat din oala!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR MAI PUTIN DE 24 ORE!!!
CarmenAlbu spune:
Imi e mila de Leti, mititica si ea va fi luata din oala asa pe nepregatite!!! sPER SA NU SE SPERIE SI SA FACA FATA cu brio!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR MAI PUTIN DE 24 ORE!!!
ela_mm spune:
va las si eu. ma apuc sa ma pregatesc, sa nu ma aglomerez pe seara.
va iau cu mine-n suflet si in gand maine. gandul la voi sigur ma va intari. va pup pe toate si abia astept sa ne revedem.
Ela 38+ cu Eva Maria
!!! AMR 1 ZI !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!
btz_ovi spune:
Am ajuns si eu acasa,dr era in operatii si asistenta a spus ca nu avea nici un sens sa astept ore intregi,asa ca ma duc maine!!!!!
Crispo sarumana,tare bine mi-ai face daca mi-ai da denumirea lor,poate mi se inmoaie si mie colul
Ela ha ha si aici cam la fel.Se plateste o taxa de internare de 1 mil,taxa de nu mai stiu ce iarasi ..eu dau 50 lei ca nu ma buletin de iasi.,taxa de cezariana la cerere 5 mil.Marfa nu?Bafta maine,iti tin pumnii stransi stransi
Carmen si tie iti tin pumnii astazi,sper ca tu si Ela sa fiti amandoua sanatoasa dupa nastere
A inceput pustiu sa imi framante organele de parca ar face paine
Puiutz pai am fost dar dr era in operatii.Ma bucur insa ca a inceput iarasi sa miste
Au un ritm ciudat si ei,zile si zile,nu iti fa griji
Ramo sa dea DD sa treci cu bine peste tot
Ela eu ti-as da o idee insa nu stiu daca tu accepti si cat de ok ti se pare.POti de exemplu cu un ac sterilizat sa te intepi in deget,dupa care cronometrat stergi usor cu un servetel.Si daca te incadrezi intre 2-8 min totul e super ok.Gata testul
Sa nu radeti de mine dar de cateva zile mi-e pofta incontinuu de pastai cu mult usturoi.Tot imi fac si nu ma satur de ele
40 FIX cu
HAI BEBE PAUL CHRISTIAN
puiutz_mic spune:
Fetele, trebuie Capitol nou !!!
Btz, ma bucur ca bebe a inceput iar sa miste si ca te-ai mai linistit! Si al meu a inceput
Pofta mare la pastai cu usturoi, si mie imi plac la nebunie. Acum mai nou sunt setata pe struguri si pere ...
Elena 35+ cu un cuminte
AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN