Hai Carmen, Matusa77! iul-aug 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 2
larissa_79 spune:
Hai Matusa! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa iti tii maine puiul in brate!
Gata fetele am scos oficial majoretele in delfinariu petru matusa77!
Eu am fost de dimineata cu copilul la medic....are o viroza ( asta imi mai trebuia acum) apoi la control la Municipal ca era dr mea de garda. Haos pe acolo. Cand am ajuns ( eu toata sarcina am fost la ea doar la privat) in fata usii erau vreo 8 gravide plus inca alte femei. Am zis ca plec instant ca ma eram si cu sotul si aia mica dupa mine care tusesete. Totusi m-am postat in fata usii si cand s-a deschis m-a zarit doctorita si m-a bagat imediat inauntru. Mi-a fost asa de rusine de fetele care asteptau dar ce sa fac am intrat. M-a controlat...colul tot deschis...pregatit de nastere.
Faza care m-a suparat insa, e ca mi-a zis ca ea nu stie daca poate ajunge daca nasc la orice ora acolo la privat. Daca e la Municipal nu poate pleca oricand de acolo...sau daca e intr-o ceazariana etc. Asa ca parerea ei ar fi sa incercam la inceputul saptamanii viitoare o inducere ceva. Ea tot zice ca o sa mearga usor ca e colul deschis etc. Acum, desi o inteleg ptr ca na ma si asteptam la asta tot mi-a picat prost. Nu vreau inducere ...si nu stiu cum sa ii zic ca sa nu se supere.
Racusoru' daca esti draguta lasa-mi pe PM nr de telefon a dr Niculescu. Vreau sa il sun sa ii cer o parere...sa ma asigur ca daca dr mea nu vine la nastere poate vine el sau alt dr f bun avand in vedere ca bebe e mare, are si circulara etc. Plus ca eu nu prea vreau cezariana...ca mai vreau copii. Of de suparare am dormit vreo 2 ore.
Acum m-am trezit si m-am apucat de treaba...ca mai am treaba ptr birou. De fapt eu voi munci si imediat dupa ce nasc...dar nu ma plang. Slava Domnului! Sa fie de lucru!
bitzi, nu stiu ce sa zic....ceai de zmeur bei, ceva medicamente homeopate?
Si eu transpir f f mult dar f ciudat ca nu imi miroase absolut deloc transpiratia acum spre final de sarcina.
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 10 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
btz_ovi spune:
Carmen
Larisa nu m-am gandit nici o clipa nici la ceai de zmeur nici la medicamente homeopatice.
Dr a zis ca ma trece pe panoul de la intrare:nu a mai vazut de mult un col asa inchis si rigid la 40 de sapt.
Mi-a zis sa fac ceva efort.Daca ar sti dansa ca eu nu stau o clipa:toata ziua trebaluiesc prin casa,car de la piata sacose,urc pana la etaju 3 de cel putin 3 ori pe zi,treburi XXX ca si inainte de sarcina ,nu tin cont de burtica si ma manifest ca de obicei.
Si totusi nimic
Off,ma resemnez cu gandul ca imi voi vedea motanelul,asta e,nu mai conteaza prin ce trec eu
Carmen pai de asta am vrut natural,stiu ca e recuperarea mai rapida.Si eu cum nu o pot chema pe mama la mine...cred ca imi va fi foarte greu daca ajung la cezariana
40 FIX cu
AZI TREBUIE SA NE CUNOASTEM BEBE PAUL CHRISTIAN
crispro spune:
Am mai tras si eu un pui de somn. Coteasca, si eu credeam ca nasc pana acum. Nu ma grabesc atat cu nasterea, dar ma ingrijorez sa nu fie bai ca tot curge din mine... Nu mult, dar ma ingrijorez... Maine implinesc fix 40 de saptamani, si tot maine avem 4 ani de casatorie. Poate vrea bebelu sa vina maine!!!
Of, BTZ, sper sa vina bebelu tau de buna voie. Eu acum nu ma ingrijorez de cum vine, ca inducere, ca cezariana, io acum is speriata, ca vreau sa fie bebele bine, sa nu aiba nimic... Ma apuca paranoia... E nasoala tare starea asta de asteptare, te pune pe ganduri... Is foarte irascibila...
Cristina 39+ cu
larissa_79 spune:
si eu is foarte irasicibila...nu se mai intelege nimeni cu mine...si as dormi intruna ca sa treca mai repede timpul.
AMR max 10 zile
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Hello si din partea mea FELICITARI SORINA SI BUN VENIT BOGDAN Eu ma declar super obosita...fata mea e certata cu somnul...seara dupa baita doarme de la 11 pana pe la 1.30-2 iar apoi cu greu adormim si ne trezim din ora in ora...acum de dim ma chinui cu ea...ii place in brate iar daca o pun jos sta putin si incepe sa planga...pana pe la 3 are acest program apoi doarme bine...nu mai reusesc sa fac nimic...de abia am bagat la spalat si facut putina mancare Racusor ma bucur ca a dormit bine Andrei Mirela te asteptam cu vesti bune de la eco vineri Coteasca si eu stiam de baneocin pudra pt buric...sper sa treaca repede Anca inca putin si iti tii printesa in brate Mamici vroiam sa va intreb daca bebeii vostri dupa ce mananca mai dau lapte afara....a mea da si pe nas...si ma sperie cand face asa plange....asa ca revin dupa GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze |
Si al meu da lapte afara dupa ce mananca,se zice ca scoate afara ce nu-i mai trebuie......acum nu stiu cat este de adevarat.
Nici eu nu ma pot odihni prea mult...noaptea ma trezeste destul de des..ff rar doarme 2-2.5 ore pe noapte legate,aseara de exemplu, cred ca-l durea burtica ca vreo doua ore mi-a fost foarte agitat si nici nu sugea, dar nici nu dormea...baga tzitzi in gura,tragea odata apoi, plangea si dadea din picioare si manute.
Fetelor....DORMITI CAT MAI PUTETI...nu ratati cand prindeti un somn...ca dupa....o sa fiti zombi...eu asa am patit-o in prima noapte...de miercuri noaptea de cand au inceput durerile, joi cand am nascut si joi noaptea...pana vineri la amiza nu am dormit deloc ...simteam ca explodez si ca nu mai rezist...bebe a plans toata noaptea atunci...bine macar ca acum mai fur somnul ala cate o ora asa intre somnicurile lui, dar mai mult noaptea, ca ziua slabe sanse...
Ovidutza nu dispera poate se s[erie de inducere si vine singurel...Victo, parca ma vad pe mine cat plangeam ca o sa ajung la inucere ca bebe nu vrea sa iasa...si in final tot a iesit, dar mi-e ciuda ca nu ma pot desfasura cum vreau din cauza ca nu pot sta in fund.
Fetele cu epizio...voi "shedeti"????
Am fugit sa fur acel somn de care va povesteam mai sus...revin mai tarziu....
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
coteasca spune:
Si la mine da lapte pe afara, mananca prea cu pofta si trage din tzitzi cateodata cu aer si cred ca d-asta vomita.
Vad ca si belu va sfatuieste sa va odihniti, daca puteti dormiti, ca apoi nu mai aveti parte de asa somn cap coada.
Btz_ovi si eu eram programata la inducere pe 5 iulie trebuia sa ma prezint, doar ca pe mine m-a pocnit sa nasc pe 30 iunie, mai devreme, oricum, bb vine cand vrea muschiuletul lui nu cand vrem noi. Asa ca poate vine si la tine cand nici nu te astepti.
Belu si eu am tras cu epiziotomia...offf ce m-am mai chinuit, nu puteam sa stau in fund, ma asezam super greu, abia a doua sapt mi-am mai revenit dar nici acum nu sunt vindecata complet, tot ma mai jeneaza cusatura.
Mamici, bbi vostri sughite??? al meu sughite zilnic si tre sa-l pun la san sa-si revina ca altfel nu stiu cum sa-l potolesc.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
ooana spune:
BRAVO CRIS2010! BUN VENIT NATALIA!!!
BRAVO SORINA!!! vad ca ai trecut prin acelasi gen de travaliu chinuitor ca si mine
HAI MATUSA!
Larissa cum a fost surpriza de ziua Alexiei (tortuletul)
Belu am vazut poze, sunteti o familie minunata…iar Yanis e un frumos
Rodyka multumim de urari si va trimitem pupici la toti 4
Racusor incerc sa mi-l imaginez pe cel mic dormind pe burtica ta
Shery sa-ti traiasca fetele, asteptam poze
Eladea l-am vazut pe Filip in carucior pe balcon…la cate zile l-ati scos prima data?
Ana camera e minunata
Maurice felicitari si casa de piatra!
Btz_ovi off imi pare rau pentru asfel de vesti…tin pumnii si ma gandesc la tine, la fel si mie colul mi-a stricat toata treaba
Mirela vad ca inducerile astea merg pana la 2 cm…dupa care nu se mai misca nimic, asa am patit si eu
Sper ca nu am uitat pe nimeni..va pup pe toate
Noi suntem bine, speram sa putem intra mai des la voi…deocamdata ne obisnuim acasa…avem laptic mult dar cred ca bebe nu trage sufficient cat sa sature…asa ca papam la 2 ore cateodata la 1 ora si sunt rupta de somn
Vreau sa incep sa ma mulg sa vad daca mai vrea dup ace papa si din siringa…Matei trage dar oboseste si adoarme…apoi iar se trezeste…si uite asa cateodata papam aproape 1 ora
Belu credeam ca doar noi traim nebunia primelor zile in halul asta…vad insa ca e normal, fug si eu la un somn scurt…
Oana 39+ Matei Marius
AMR 1 zi
maurice spune:
Otilia bafta la eco, oau, de atata timp n-ai mai vazut-o!
Oana multumesc, ma bucur ca sunteti bine!
Katalina, de unde ai luat body-ul cu manecuta lunga? E tare dragut.
Larisa ce veste neplacuta! Si dr meu e la Municipal, si nasc la cmu, urmeaza sa-l intreb si eu ce se intampla daca este in consultatii (desi eu trebuie sa nasc prin ceza), ma lasa balta?
35+
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maurice Otilia bafta la eco, oau, de atata timp n-ai mai vazut-o! Oana multumesc, ma bucur ca sunteti bine! Katalina, de unde ai luat body-ul cu manecuta lunga? E tare dragut. Larisa ce veste neplacuta! Si dr meu e la Municipal, si nasc la cmu, urmeaza sa-l intreb si eu ce se intampla daca este in consultatii (desi eu trebuie sa nasc prin ceza), ma lasa balta? 35+ |
pai daca e in garda nu prea poate pleca sub nici o forma. Ideea e ca oricum la Regina Maria sunt medici f buni. La tine insa nu e nici o problema pentru ca cezariana se planifica si te duci la data x.
AMR max 10 zile
larissa_79 spune:
Oana, Alexia a fost tare incantata...ba a si mancat si bezeaua de pe sanii lui Barbie. Copil nevinovat!
Da' tu ne duci cu vorba ca sa nu ne pui poze cu Matei...asa-i?
AMR max 10 zile