VENEZIA - realitate sau mit?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

LAlexandra, , multumesc de sugestie, dar cred ca m-am facut inteleasa gresit! Cind am spus "pret incredibil" l-am considerat in sensul bun - un hotel de 4*, la 95 €/noapte/camera pt 4 pers in august, in zona turistica, nu mai gasesti. Acum 2 ani, la Mamaia, un prapadit de hotel de 2*, nerenovat, fara MD, ne-a costat echivalentul a 70 €/noapte/camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

, da, am crezut ca ti se pare scump acum...noi am fost anul trecut in august, am luat camera pt 2 persoane, dar a fost foarte ieftin...noi insa le-am luat cu aproape un an inainte, ca stiam ca vom merge sigur.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madysophi spune:

Venetia este un oras foarte frumos,plin de viata!
Eu am mers in februarie, special pentru carnaval.Am stat pe Insula San Clemente,(aveau oferta 200 euro camera)transport gratuit pana in piata Piata San Marco.
Cand am vazut cata frumusete aveau costumele turistilor care venisera special pentru carnaval,am ramas uimita!Pur si simplu parca te aflai in alt secol!
Pana si holul hotelului era decorat cu manechine,care mai de care mai frumoase!Va recomand din tot sufletul sa va duceti in acea perioada, deoarece este de neuitat!
Intr-adevar preturile sunt mai mari in preajma carnavalului,dar merita!
Va doresc celor care pleaca in concediu vreme frumoasa si plina de peripetii sa fie vacanta voastra.
Va pup dulce!

Mergi la inceput