Rautatea speciei
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Dumnezeu s-o odihneasca !Sa-i fie tarana usoara !
Gabriela
19+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
grati.ela spune:
Alinush, din gradi copiii-s invatati sa parasca, sa gaseasca o vina... la serviciu cati te intreaba de ce ai luat o anume decizie?!...merg la sef si tipa pe all cat de grave pot fi consecintele deciziei tale...cati din cei care gasesc o geanta cu doua laptopuri incerca sa gaseasca pe cel care a pierdut... rautatea gratuita macina multe nopti dar ea iese la iveala printr-un colt de ficat, de ochi si uite ne intrebam de ce atatea boli cumplite...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Alinush, din gradi copiii-s invatati sa parasca, sa gaseasca o vina... la serviciu cati te intreaba de ce ai luat o anume decizie?!...merg la sef si tipa pe all cat de grave pot fi consecintele deciziei tale...cati din cei care gasesc o geanta cu doua laptopuri incerca sa gaseasca pe cel care a pierdut... rautatea gratuita macina multe nopti dar ea iese la iveala printr-un colt de ficat, de ochi si uite ne intrebam de ce atatea boli cumplite... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
A, m-am tot intrebat si eu de ce saracii oameni pe care i-am vazut la spital sunt atat de chinuiti de boala, bine ca ai elucidat misterul.
![](alcool.gif)
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
nicopuscasu spune:
In primul rand felicitari autoarei pt titlul topicului care descrie atat de bine aceasta latura umana" Rautatea speciei", este descrierea pe jumatate a tot ce inseamna uman/om.
Asa este, suntem rai, unii dintre noi sunt chiar mai rai decat ceilalti si parca este un concurs de "care e mai al naibii".
Inclusiv aici, in lumea asta virtuala, nu exista un subiect care sa se desfasoare si el dupa titlul sau, exista useri care sunt pusi pe cearta indiferent ca vorbim de turism, clatite sau decesul unei persoane.
Revenind la subiectul initial, am recitit si eu postarile de aici ale Madalinei si am ramas trista dupa ce am vazut cum a fost primita, cu cate ironie si cu cat dispret de catre niste doamne/domnisoare, noroc cu cateva femei cu scaun la cap care au dat dovada de bun simt.
Mie mi-ar fi jena si nu as putea dormi noaptea daca as trai viata asta numai urzind belele, cautand necazuri si certuri cu persoane reale sau virtuale.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Alinush, din gradi copiii-s invatati sa parasca, sa gaseasca o vina... la serviciu cati te intreaba de ce ai luat o anume decizie?!...merg la sef si tipa pe all cat de grave pot fi consecintele deciziei tale...cati din cei care gasesc o geanta cu doua laptopuri incerca sa gaseasca pe cel care a pierdut... rautatea gratuita macina multe nopti dar ea iese la iveala printr-un colt de ficat, de ochi si uite ne intrebam de ce atatea boli cumplite... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Asa este, Grati! Si cu toate astea nu invatam nimic? Chiar nimic? Generatii dupa generatii repetam aceleasi greseli?
Alina, mami de Ana Antonia
![](zana.gif)
![](hagi.gif)
Ana, minunea mea iubita
![](hippi.gif)
![](rok.gif)
Povestea nasterii Anei
![](bibe.gif)
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dolcebaby/dolcebaby.jpg)
dolcebaby spune:
Fata frumoasa, fata cu parul de foc.... ce a fost in sufletul tau?! Lumea te judeca, te condamna... eu nu pot sa spun decit ca ma gindesc numai la tine, ti-am redescoperit toate piesele si le simt cu intensitate maxima...nu te voi uita niciodata!!!
http://www.youtube.com/watch?v=aMnMX9zeUdA&feature=related
ana maria spune:
Eu am ales de mai multa vreme sa nu mai intru pe forum...tocmai din cauza modului in care oamenii se manifesta aici sub masca anonimatului..... Desi recunosc ca acum multi ani la aparitia lui formul mi-a fost un sprijin real... dar multe s-au schimbat de atunci...
Mi-am amintit imediat dupa ce am aflat vestea cea trista despre subiectul de aici de pe forum de cand se anunta Madalina Manole ca va fi mamica. Eu atunci am simtit ca este ea, nu stiu de ce dar asa am simtit....
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!!
mariabia spune:
pacat
nici macar un om mort nu duce cu gandul la respect si frica de Dumnezeu , este exact ca si in lumea reala , doar ca mai pe fata ... fata asta daca s-a sinucis , metaforic vorbind... a mai fost omorata o data aici
eu i-as fii zis madalinei , te rog , nu te mai sinucide, caci oricum daca te oferi cu prietenie oamenilor te fac ei praf ...
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!
maria
mariabia spune:
mi-am facut curaj si am citit ...
deja am dat adresa subiectului cu pricina tuturor prietenilor mei
si am scos si la imprimanta ... cand va creste copilasul meu , o sa ii dau sa citeasca sa vada si sa aiba grija in cine isi pune increderea ...
vorba unui user
LUME MUUULTA ... OAMENI PUTINI
nu e trist , e infiorator ...
:)maria