Rautatea speciei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ardeiash, azi am citit si eu subiectul acela si cred ca intr-adevar, era madalina...imi pare rau ca a citit acele mesaje, insa ca persoana publica te expui si la pareri negative...ele ar trebui sa se "caleasca", sa nu incerce sa nu le mai atinga criticile. sincer, nu cunosc persoana publica, nu zic vedeta, care sa nu fi fost atacata cumva...este un risc pe care si-l asuma cand au intrat in hora.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

am citit si eu acum subiectul respectiv si cum ziceau si kari si danat, pe cite vreun forum de pe aici cu interese "curatele" adica copilasi, un slabit, forumuri cu hobby-uri ceva, nu vezi asemenea atacuri. mai ales fata de o femeie insarcinata. eu una nu am citit asa ceva si pe acolo-s in ultima vreme cind am timp de net.era sa zic acum ca mai lipseste sa vad pe DC cum si vreun copil e atacat de mame, dar taman ce se intimpla si asta acum vreo saptamina!numai subiecte uritele in ultima vreme pe aici. parca era aerul mai pozitiv inainte ori nu stiu mai placut, acu' ..... is singura care iese de pe DC indispusa?si da si eu cred ca era MM cu acel nick. era insarcinata, avea emotii, presa o tot intepa si s-o fi gindit ca intre mame, asa ca si ea, isi va gasi si ea un refugiu primitor si cald in care sa vorbeasca in liniste despre copilas, de fapt tot repeta asta, ca vrea sa invete, ca are atitea de aflat de la alte mame.si ea o mama cu probleme, depresii, griji si asa mai departe. dar i s-a aratat acolo ca ea de fapt face parte dintr-o alta specie, una chiar inferioara. si cind si-a iesit din pepeni a fost iar taxata prea aspru.in fine, au fost si multe mesaje frumoase ca de la mama la alta mama, bravo respectivelor doamne. putea fi oricine, poate miine apare nu stiu vreo tipa mai controversata, ca vorba aia MM era la locul ei, e mare lucru sa simti omul si sa-i respecti momentelul ala in care zice "da sunt insarcinata""da am infiat un copil si e minunat" etc etc si sa-l feliciti si atita tot fara sa-i bagi toate cele rele pe git pina sa-i dea pe ochi.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stockholm spune:

personal nu mi a placut MM ca si artista cu toate ca in copilaria mea era in voga dar imi pare rau ca un om asa tanar a als sa si sfarseasca viata asa

doamnele in cauza care au jignit ma intreb unde sunt acum ?macar dac tot au dat cu bata in balta sa vina sa si asume public vina eu cred camacar ar iesii asa un pik mia ciufulite din sit asta decat daca stau pe margine si s lase

macar sa vina sa zica da domle am avut o zi proasta si am gresit tot ar fii ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui stockholm
doamnele in cauza care au jignit ma intreb unde sunt acum ?macar dac tot au dat cu bata in balta sa vina sa si asume public vina eu cred camacar ar iesii asa un pik mia ciufulite din sit asta decat daca stau pe margine si s lase

Lumea vrea sange pe pereti...vinovatii sa plateasca si uite-asa revenim la titlul subiectului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mElaine spune:

Da asa e, in Romania oamenii sunt rai si invidiosi pe succesul altora. De asta ai sa gasesti asa de multe mesaje rauvoitoare si topisme la adresa oricarei femei de succes de aici. Va imaginati cata rautate s-ar scrie la un topic in care ar apare Andreea Marin? Si de ce? Doar pentru ca este o femeie de succes si pentru ca e frumoasa. Nu cred ca in tari civilizate se intampla asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Am citit si eu subiectul la care va referiti ... Nu stiu daca era sau nu MM, dar chiar daca ar fi fost, este foarte urat sa improsti cu noroi sub perdeaua anonimatului ... Ma intreb daca astfel de persoane ar fi avut curajul sa ii spuna in fata toate cuvintele alea grele ...

Pe de alta parte, daca esti vedeta si vrei cu adevarat sa faci parte dintr-o comunitate ca un om "normal", parerea mea este ca nu asta e abordarea corecta: nu vii si spui "buna, eu sunt MM (sau Andreea Marin) etc.", pentru ca atunci oamenii nu se vor adresa "persoanei" MM, ci "vedetei". Ar fi trebuit sa intre la Odisee sau la alte subiecte unde se discuta despre mamici / bebei si sa spuna simplu "buna, eu sunt Madalina"; dupa ce oamenii ar fi perceput-o ca pe o persoana, poate ca nu ar mai fi fost atat de rai ...
Din pacate asta este reactia pe care o trezesc vedetele, intotdeauna e mai usor sa critici si sa distrugi ceva frumos decat sa creezi cu fortele proprii ...

www.avonromania.webs.com" target="_blank">... un ban in plus pe timp de criza ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Am citit subiectul in care se anunta ca Madalina Manole va deveni mamica, subiect datand din 2009 si pur si simplu m-am simtit strivita de cuvintele ce i-au fost adresate acolo. Cuvinte ce veneau din partea unor femei, la randul lor mamici (cele mai multe dintre ele), romance, de-un neam cu ea!

sorry ... de cand ai deschis subiectul tot vreau sa am abtin sa nu spun asta, insa nu mai reusesc,, eu m-am simtit "strivita".. atunci , in 2009 ... daca ea era cea care ne-a vorbit.... acum e prea tazriu sa despicam firul in 4 ...

si apropos de asta.. n-am crezut nicio clipa ca era madalina manole cea care ne-a scris atunci,,, astazi am verificat mesajele.. au fost numai 7 .... si intr-unul din ele ne scria ca pe voinicul ei o sa-l cheme ca pe tatal lui... asta era in aprilie 2009 , iar ea a nascut in iunie 2009, iar copilul a primit numele tatalui lui
acum imi pun intrebarea: daca nu era ea, cum de a "ghicit" numele copilului madalinei inainte sa se nasca?

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Ardeiash, era Madalina! O fata care o cunoscuse cu ani in urma i-a adresat o intrebare la care nu ar fi stiut sa raspunda decat Madalina. Si a raspuns... :(

E trist, dar scuzele uneori nu mai pot schimba nimic! La fel ca si acum! Nu isi au nici rostul si sincer, nici locul niste eventuale scuze! Din pacate....

Ar fi bine ca sa invatam sa masuram de zece ori si sa taiem o data, inainte de a spune/scrie vorbe ce nu mai pot fi luate inapoi! Ar fi bine sa invatam asta!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

asa am gandit si eu cand am vazut postul lui stockholm

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Citat:
citat din mesajul lui stockholm
doamnele in cauza care au jignit ma intreb unde sunt acum ?macar dac tot au dat cu bata in balta sa vina sa si asume public vina eu cred ca macar ar iesii asa un pik mia ciufulite din sit asta decat daca stau pe margine si s lase

Lumea vrea sange pe pereti...vinovatii sa plateasca si uite-asa revenim la titlul subiectului.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Citat:

Am citit subiectul in care se anunta ca Madalina Manole va deveni mamica, subiect datand din 2009 si pur si simplu m-am simtit strivita de cuvintele ce i-au fost adresate acolo. Cuvinte ce veneau din partea unor femei, la randul lor mamici (cele mai multe dintre ele), romance, de-un neam cu ea!

sorry ... de cand ai deschis subiectul tot vreau sa am abtin sa nu spun asta, insa nu mai reusesc,, eu m-am simtit "strivita".. atunci , in 2009 ... daca ea era cea care ne-a vorbit.... acum e prea tazriu sa despicam firul in 4 ...

si apropos de asta.. n-am crezut nicio clipa ca era madalina manole cea care ne-a scris atunci,,, astazi am verificat mesajele.. au fost numai 7 .... si intr-unul din ele ne scria ca pe voinicul ei o sa-l cheme ca pe tatal lui... asta era in aprilie 2009 , iar ea a nascut in iunie 2009, iar copilul a primit numele tatalui lui
acum imi pun intrebarea: daca nu era ea, cum de a "ghicit" numele copilului madalinei inainte sa se nasca?

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Ardeiash, era Madalina! O fata care o cunoscuse cu ani in urma i-a adresat o intrebare la care nu ar fi stiut sa raspunda decat Madalina. Si a raspuns... :(

E trist, dar scuzele uneori nu mai pot schimba nimic! La fel ca si acum! Nu isi au nici rostul si sincer, nici locul niste eventuale scuze! Din pacate....

Ar fi bine ca sa invatam sa masuram de zece ori si sa taiem o data, inainte de a spune/scrie vorbe ce nu mai pot fi luate inapoi! Ar fi bine sa invatam asta!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Categoric era Madalina. Contul de pe care mi-a trimis e-mail in urma subiectului de pe DC spune totul (Mircea Petru)!

Mi-a fost rusine ca m-am indoit chiar si pentru o clipa ca ar fi ea. Am intrebat-o la subiect cum o sa-l cheme pe baietel si a scris "ca pe tatal lui", numai ca nu stiam cum il cheama pe tatal lui. Am fost surprinsa placut cand mi-a scris mesajul privat.

Asta trebuie sa fie o lectie pentru "amatorii de barfa". Ce se scrie cateodata la acea sectiune este nedemn de forumul DC.

Mergi la inceput