Mamici si Gravidute Italia -78-
Raspunsuri - Pagina 15
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimatei www.flickr.com/photos/13068460@N06/1363147640/in/set-72157601971832531" target="_blank"> tot io,...proba,proba... |
Aia "crasiita" pe stanca e dementiala,copii ce mai,frumoase amintiri,pentru ele trebuie sa mergem mai departe in viata

Ale inebunisi fata?(vorba olteneasca!)Ia sa citesc mai bine

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LAlexandra ANDREEA, nu mai zic nimic...aseara plangeam in hohote...nu sta singur nici o clipa, decat cand doarme, iar astia inca lucra la balcoane si nu-l pot pune la somn in camera lui ca e galagie, asa ca sta aici pe patul mare in camera...unde nu il pot lasa nesupravegheat, ca deja se intoarce...asa ca sunt legata de fotoliu si ma mai delectez pe net...niente mancare, niente haine spalate, niente curatenie... ...nu mai povestesc, ca ma ia iar plansul....astia mi-au dat hartie cu care sa platesc deja cand am fost la primul vaccin, si in carnetel sunt programate toate vaccinele cand sa le fac, o sa ma interesez aici la fete sa vad daca la vaccin trebuie sa platesc sau inainte Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
Ale mama,aici vorbeste experta din mine
1.la mana,probabil hormonii iti joaca feste si te baga in stari de astea....
Plansul e bune daca dupa el rezulta ca treci peste resemnata cu putere entru copilul tau
Imagineaza-ti ce plang mamicile ingrijorate cu puiutii are stau in perfuzii jumatate morti jumatate vii,cu boli care nu se mai vindeca,care nici nu au de ce sa mai spere ca un lucru bun li se mai poate intampla,cele care isi doresc de la copii lor un zambet dpa luni de agonie,sau cel putin un planset,si asa mai departe...daca plange copilul asta e,il mai iei in brate,il mai pui jos,iesi afar la inghetata,e ceva normal sa planga,sa te vrea mereu alaturi,pune-i muzica,lasa-l doar cu tati 1 ora si tu iesi singura si te plimba,
Mai revin,nu te descuraja....doar sanatatea e pe primul loc,si cea mintala bineinteles

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
camicreata spune:
Fetelor tot vreau sa va intreb ceva si iute ca acum ca simt aceasta apasare o sa o fac.Mi se intampla cam des in ultima vreme sa simt ca o patra mare pe inima,ceva ce nu ma lasa sa respir si mai da si cate un junghi.Cica inima nu doare ,nu stiu ce sa zic.Ma gandesc ca tata inainte sa moara ii zicea lu" bunica ca are aceasta apasare si ca parca are arsuri pe inima.Acum Doamne fereste nu vreau sa mi se intample ceva,dar poate mai este cineva care are ceva asemanator.
pupici

neliaCris spune:
Sa stii ca nu ma prea pricep...cineva zicea ca atunci cand te inteapa inima sa bei apa cu zahar....poate dai un search...eu stiu...
Si sa ai grije a grasimi...no way...mai putine,apa multa si relaxare,,,asa se traieste mult si bine
Acum tu te gandesti la ceva rau?esti negativa?Mai sa stii ca m-am uitat la sotul tau in poze....sper ca va intelegeti mai bine...arata bine,ai luat un om frumos si sanatos.ar trebui sa fii mandra de el...si el de tine...ia lasti toate supararile deoparte ca e pacat
Raluca,casa nu am mai facuto la Sibiu si nici la Cisnadie...ca doar nu ii spuneam eu "tara",sunt orase amandoua
,casa la tara la sat,de unde e sotul meu,veselie mare acolo langa soacramea
LAlexandra spune:
Fetelor, multumesc de mesaje. Mi-am revenit un pic. Va scriu maine mai multe. Va
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
slimatei spune:
asa mai, alexandra ..fii barbata si fii cu noi![]()

nelia.. ce frumos iese filosoful si psihologul din tine
... ma bucur ca esti printre noi.. imi place si ioana cum da sfaturi..eu chiar daca simt ca as vrea sa spun mai multe... nu'mi ies cuvintele cum vreau...
probabil ca tine si de starea de spirit...
cami eu zic totusi ca e de la stres..acum nu ca eu sunt doctor, si pun diagnostic..
dar daca faci 2+2 , e faza cu sanii care dor,nustii cum sa faci si cu Sebi sa mergi la medic, apoi te pregatesti si de plecare in ro..iti vin nustiu cate amintiri, emotii, iti faci tot felul de ganduri....
rezolva tb cu sanul si ia incearca tu sa te calmezi un pic.. ce va fi va fi..lasa lucrurile la voia intamplarii ca si asa daca ne consumam prea tare nu e ca ne putem schimba ceea ce ne e dat sa tragem... te pup
si sper sa-ti treaca ...
fii pozitiva!!!!..asa imi spuneau si mie altii si nu credeam...
ca gandul la rau aduce doar rau...din pacate.. gandeste-te ca va fi totul bine !
slimatei spune:
www.desprecopii.com/info.asp?id=2033" target="_blank">Olita: cand e timpul potrivit pentru a scapa de scutece
www.desprecopii.com/info.asp?id=437" target="_blank">Operatiunea „Olita“ in 7 zile
LAlexandra spune:
BUNA DIMINEATA!
VA LAS 
sper ca azi v-ati trezit bine dispuse![]()
CAMI, vezi ca nu e de joaca cu sanii, daca nu ai timp suna la medic si sigur va sti sa iti recoamnde ceva sa iei.
IERI A RAS ALESSA CU HOHOTE!!!
S-a trezit dupa un somn, zambea la mine, am inceput sa ne jucam si radea cu hohote. L-am sunat repede si pe Bogdan sa il auda, era asa incantat si el zice ia repede camera....pai, de aia te-am sunat ca sa il auzi ca de iau camera devine serioe si gata...bineinteles ca apoi am incercat sa iau camera, l-am fimat vreo 10 minute, am pus camera sa nu o vada....dar degeaba nene...nu a mai vret. Mereu cand ma vede cu camera sau aparatul devine serios![]()
Fetele....sa va explic pe scurt, eu mereu m-am descurcat singura cu toate problemele, toata lumea daca avea o problema apela la mine...si acum ma enerveaza la culme ca nu pot aici sa rezolv una alta pt ca nu stiu limba. In rest, nu am treaba eu ca sunt departe, sau una alta...doar asta ma enerveaza...si problema ca inteleg...dar ar trebui sa incerc sa vorbesc
. A zis una ca vezi Doamne, vine ea sa ma invete...lasa nene, ca mai bine plang, ca asta e una de ii place sa povesteasca....pai sa ma stie tot satul? adica astia de aici...sa aiba ce barfi. Mi-e greu ca desi am fost bursiera...nu am reuit sa invat nici o limba, sunt afoana cu astea, si stiam ca imi va fi greu....asta e- O sa incerc cum v-am zis sa imi iau niste cursuri, o sa las tv in italiana si in ultima instanta il pun pe Bogdan sa vb doar italiana (i-am mai zis, dar nu vrea, cand ajunge acasa nu i se mai da de asta)
Iar cu romanii de aici sunt lamurita. Sunt vreo 50 de famili pe putin, doar asa ce stiu eu, au multe copii, dar una nu ar zice sa iesim impreuna in parc
. Finul la sotul sta aici..nici macar nu a venit sa ne viziteze, d-apoi sa aduca ceva la asta mic. A, si Bogdan l-a adus aici la munca, l-a si tinut cativa ani aici cu el in apartament. De vreun an-doi i-au furat la sotul una - alta din casa, stim cine...romani, au facut rost de cheie tot de la un roman, care statea cu Bogdan pe vremea aia, au venit ziua, fara probleme, pe amnadoi ii ajutase Bogdan sa intre la munca....deci, sunt lamurita!
eu mi-am mai revenit...sper sa nu ma mai apuce curand![]()
V-am spus, ar fi multe de povestit...dar nu are sens sa va plictisesc.
De descurcat oriunde m-am descurcat, sunt de la 14 ani plecata de langa ai mei, ca ei stau la tara si eu am facut scoala la oras, am stat singura in chirie, m-am descurcat ce toate, apoi am stat cu fratele si cu tata (ca doar in oras mai gasise de munca atunci) si tineam eu casa cu ce trebuie; mancar, curatenie spalat, calcat, (in timpul facultatii). Iar apoi mi-am gasit de munca singura si mi-am luat si o garsionera. Asa ca..nu e imi e frica de nou si ca nu ma descurc....dar acum ma enrveaza ca din cauza limnbilor.....trebuie sa apelez la altii .....offffff
va las, ca se foieste piciul meu gingas
- 15.04.2010
LAlexandra spune:
mama ce carnat am scris....sper sa intelegeti ceva
stefi...dadusem cafeau....dar scriam la mesaj de zor![]()
- 15.04.2010

...nu mai povestesc, ca ma ia iar plansul.
... o