Mamici si Gravidute Italia -78-
Raspunsuri - Pagina 12
yoanag spune:
Andreea-
tocmai ca nu mai folosim carucior si scaun pt masina mare
noi i-am schimbat scaunul cu alzasedia care e de la 13 kg si e mai comod asa
masina ce o schimbasem am luat-o pe cind s-a nascut Giulia ,stiam ca trebuie masina mai mare dar acum am scapat de carucioare etc...
si de ar mai veni un bb ne descurcam noi
de fapt masinuta asta e pt mine asa micuta,deocamdata o folosim pe asta si mai incolo isi ia sotul o masina pt el care-i place lui si mai mare un pic
pina una alta e bine asa,nu ne aruncam la alta
casa e micuta tare...dar macar compsenseaza curtea si putem sta afara,mai facem cite-un gratar,mai cite-o masa si e bine ca nu fac deranj in casa
cit e cald si se poate
Stefy-da unde tot umbli tu???
ma gindeam ce bine de tine ca a plouat la tine in zona
pe aici era putin vint si 2-3 nori si gata...tare asteptam si eu o tura de ploaie pe caldurile astea
Georgy-sper ca te simti bine si gogosica la fel
Abramburika-ma gindesc ca va rasfata ai tai nu gluma!
profitati din plin
te asteptam cind revii in it si cind poti mai da un semn si din Ro
Nelia-imi pare rau de Cris....atitea ai de tras cu el....
Alexandra-ieri ziceai ca unde disparem...dar tu??? ce combini???
o zi buna fetelor!
edit-mai corectez ca ma grabesc si apoi vad ce scriu...![]()
Mami de
Giulia
Berarpiri spune:
cami-cum te mai simti?Du-te pana la Usl,sa te vada cineva,ori asistenta,ori ginec,vezi tu,pe cine gasesti acolo...daca o sa faci si tu febra,du-te la urgenta,ca inseamna ca-i destul de grav.
Si eu am avut dureri f. mari cand am intarcat-o pe Ambra.Eram gravida,si nu puteam lua medicamentul ala pt. intarcat,asa ca a trecut pana la urma,cu greu.Am fost de multe ori la doctor pana a trecut,eram ingrijorata ca aveam noduli...Sa ne zici cum te mai simti.
yoanag spune:
Andreea-n-a papat destul Giorgio?
sper sa isi revina cu totul sa nu mai ai probleme
Kemsy-cum mai e Loris?
parca joi spuneai ca plecati! calatorie frumoasa si vacanta placuta!
Mami de
Giulia
LAlexandra spune:
NEATA...asa pe la amiaza![]()
FETELOR dam
multi la toti bebei bolnaviori si la mamicile lor...de tati nu ma ating, ca apoi iasa cu scandal
. Sa se faca toti bine cat mai repede!
Mai fetelor, lipsesc si eu o dimineata si umpleti paginile
Am citit tot si imi amintesc...nimic
, asa ca nu fac nominalizari
IOANA, nu am disparut, am fost de dimineata la pediatra, avem 6 kg fix si 60 de cm, in rest toate bune...doar ca se plimba doctora dupa el sa il controlexe, ca nu statea locului, ghidusul
. Vroia sa nu facem inca vaccinul urmator, pana la 1 an, cel de menincocog (parca asa ii zice), ca aici nu sunt copii sa vina pe la noi, dar cum mergem in tara si acolo e plin de copii marisori, am decis sa il facem. Mai avem problema cu ecografia la sold, care nu am reusit sa o facem, si am reusi abia pe la sf lunii august, acum ea zicea ca nu prea mai are rost sa o facem, dar eu as vrea sa o fac, chiar daca mai tarziu.
Tot am vrut sa te intreb, masina ati luat-o cu banii jos?
Va pupam pe toate!
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
yoanag spune:
Alexandra-eu zic ca e mai bine sa-i faci vaccinele
iar cu eco la sold asa e se fac la 3 luni...acum daca tot o faceti mai incolo macar esti tu linistita ca o faci
ce bani jos fata draga
am dat anticipo 1000 si restul rate ca cine se indura de dat atitia bani deodata
daca vrei mai multe detalii si vreti sa va luati spune-mi si iti trimit pm ca am batut concesionariile luna asta
am vrut sa luam alta masina mai frumoasa,era opel astra gtc sportiva,neagra,geamuri fumurii ,era mult mai
dar am refuzat,au acceptat finanziamneto dar nu am vrut sa dam 2900 de anticipo si am lasat-o balta si era si mult mai scumpa masina si rata mai mare
si a luat-o un prieten bun a patronului unde lucreaza sotul meu,a vazut-o seful lui masinacare vroiam s-o luam noi(opel) apoi dupa ce am renuntat noi l-a chemat prtenul sa-i arate ce masina si-a luat
si era chiar asta ce o vroiam noi
ca sa vezi ce faza tare!!!
Mami de
Giulia
LAlexandra spune:
ce tare...si va arata cum e si va explica, nu?![]()
trimite-mi si mie un pic ce si cum cu masinile astea, si scrie-mi si nr tau, ca nu mi l-ai mai trimis
. Mersi.
asa am zis si eu cu vaccinul asta sa il facem, ca acasa fiecare vecin are copii si nu are rost sa ne riscam, ea se gandea in ideea in care aici nu ne prea viziteaza multa lume cu copii, sa nu il facem decat la un an.
- 15.04.2010
yoanag spune:
Alexandra-pai nu-i figura faza? ![]()
adica vede(seful) masina la noi o data apoi cind l-a chemat prietenul sau sa i-o arate a vazut-o din nou si zicea pai asta-i masina lui adriano
ti-ai luat-o tu????![]()
deja noi stiam tot de masina ![]()
Mami de
Giulia
Berarpiri spune:
gata,noi fetele am mancat,mai tre' sa manance Giorgio,cand se trezeste.Tre' sa-i pregatesc ciorbita.Ce rau ca s-a nimerit sa-i iasa dintisorii chiar acum (al doilea nu a spart inca de tot gingia),ca nu reuseste sa manance mult.daca ii atinge lingurita gingia,incepe sa planga saracutul,pana nu il pun la tzatuca lui nu se linisteste.
ioana-Giorgio mananca bine,adica ii goleste tot timpul.A facut intr-o noapte pauza mai mare ca de obicei,eu nu m-am trezit sa-mi trag laptele,si uite asa s-au inchis canalele.Ciudat e ca doar dupa 2 zile am simtit...sper sa treaca zilele astea,ca se mai simte inca nodulul.
Chiar ca-i faza tare cu masina!
alexandra-felicitari,ce bine creste puiutul vostru!Are mami ,,red bull'',eu asa ziceam tot timpul,ca are Giorgio multa energie,si creste bine.![]()
Multumim pt.
!Figura esti cu sotii!
Eu am facut vaccinul ala de care zici.Se plateste mi se pare,dar nu stiu daca tot sau cateva doze.oricum,sa intrebi,ca eu imi aduc aminte ca ultima doza a fost 60 euro,de celalalte nu mai stiu...
La ecografie n-o sa se mai vada ce ii intereseaza,dar daca esti tu linistita,fa-o.Dar o mai fac asa tarziu?Stiam ca doar la 3 luni o fac...
LAlexandra spune:
ANDREEA, mersi, da, trebuie sa platesc acum vreo 13
euro, voi unde i-ati platit? Astia imi fac ecografia si in septembrie
, eu ma gandeam sa o fac in august cand merg acasa, ca am sunat si imi fac.
- 15.04.2010
Berarpiri spune:
Cand mergi sa-i faci vaccinul,platesti acolo.Mergi cu impegnativa de la pediatru,si platesti,apoi ii fac vaccinul.
Cum e Aless.,e mai linistit?Te cred ca vrea atentie,Giorgio imi statea singur la palestrina inainte sa vin(aici nu am).Incearca si tu.Eu am din aia la care atarna animalute din plus,si se distreaza,atata trage de ele...mi-a si adormit de cateva ori acolo...