ajutor!!!.. umflatura in spatele urechii

ajutor!!!.. umflatura in spatele urechii | Autor: RODY77

Link direct la acest mesaj

Aseara, cand am facut baie baietelului de un an jumate am vazut o umflatura in spatele urechii drepte. Aceasta nu este dureroasa, stiu deoarece sta cuminte cand o pipai dar este tare si de marimea unei monezi de un ban.
Nu poate fi de la lovitura deoarece eu stau cu ochii pe el si nu l-am auzit plangand.
Este vioi si nu il doare.
Pana ajung la medic daca ma poate ajuta cineva, poate stie cineva despre asta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eu am avut asa ceva si s-a dovedit a fi o infectie in sange, nu mai tin minte exact ce, streptococ parca. Aveam viteza sangelui foarte mare...in fine, reiese din analizele de sange. Am facut tratament cu moldamin injectabil pana mi-a venit rau. Dar fiind vorba de copil, poate e altceva, legat de faza de crestere, nu stiu. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca nu provine de la vre-o intepatura/lovitur, s-ar putea sa fie un ganglion inflamat. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic. Ganglionii se pot inflama atunci cand organismul lupta cu "ceva". Pot fi multe: rubeola, viroza...Daca nu exista alte simptome, lasa copilul in pace pana mergi la medic (dar mergi cat de repede gasesti programare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

este un ganglion mai inflamat. este justificata marimea lui daca: ati facut de curand vaccinul ROR, a avut infectii ni zona ORL in ultimele 3-4 saptamani sau a avut alta boala virala.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Am ajuns la medic si a spus ca este o inflamatie si sa ii dau nurofen. Urmarit sa nu se umfle mai mult.sper sa fie bine.
Multumesc celor ce mi-au raspuns.

Mergi la inceput