sunt insarcinata in saptamana 28,azi noapte a inceput sa ma doara spatele insuportabil,bebe era ft agitat in burta.stare de voma,varsaturi,frisoane,odata imi era cald,odata imi era frig si contractii.a mai patit cineva ca mine?ce sa fac pana vb mai tarziu cu doctorul?
va multumesc pt vizualizari si pt incurajari in asemenea momente...dar in asa stare...msmsmsm
Ynna, si eu am avut in sarcina dureri de spate mari, de mergeam numai sntic sontic. Pe mine m-a ajutat sa stau "in patru picioare", ca o pisica. Cred ca bebe imi apasa pe nervul sciatic. Dar nu am avut celelalte stari.
Dar tinind cont si de celelalte simptome, pt linistea ta, mergi urgent la spital si nu mai astepta doctorul.
Ai stat cumva in soare ieri sau ai mincat ceva ce nu ti-ar prii? Inghetata, fructe, ceva cu carne?
suni medicul tau ginecolog urgent si te duci la el sau te duci in urgenta la spital. in saptamana asta de sarcina nu e prea ok sa ai simptomele de cald/frig si contractii.
succes!
Roxana
am fost la doctor si ...era vorba despre o infectie urinara foarte urata care in trimestrul 3 exista.asta e.multumesc pt raspuns si sper sa fie bine
a fost foarte nasoala treaba,dar am fost la ginecolog si am rezolvat problema.daca sunteti si voi gravidute sau ati fost va doresc multa multa sanatate,voua si prichindeilor vostri.va pup