Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn ratuca tu ce mai vizionezi??? 19+ viitoare mami de gemeni www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">Forever,Michael |
acum ma uit la striri..si imi fac manichiura.
symo si eu adorm tarziu, dupa 1 in fiecare seara.
20+ si ingeras in ceruri
diana.b spune:
citat din mesajul lui allexxia_m ALEXA ai un vot si de la mine! Bafta! diana.b te-am trecut in lista cu datele cerute JoAnn sper sa treaca repede si ai mai multa grija de tine marizta suna totusi doctorul, el stie cel mai bine cum este sarcina ta si ce riscuri sunt Felicitari fetelor care au schimbat semnatura, si eu am schimbat, sa avem parte de saptamani usoare pana la termen! 24+ |
saru' mana mult!
20+
diana.b spune:
elfica sa ne tii la curent cu ce ati mai facut azi si promit ca atunci cand voi incepe si eu cursul voi face schimb de pareri cu tine
20+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui ratusca83 fetelorrrr unde sunteti??? 20+ si ingeras in ceruri |
Eu pe la serviciu, mi-e somn de mor (m-a lovit iarasi) si tocmai am mancat un pic, sper sa ma trezesc pana plec acasa, sa nu fac ore suplimentare...
17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
diana.b spune:
sunt aici, dar am bufeuri si.... in plus am vazut ca nu prea e asa multa activitate pe site, astfel mi-am permis sa ma rezum doar la evantai
20+
letzy81 spune:
Felicitari burticilor care au shimbat semnatura,tot asa pana la 40!
Eu sincer as prefera sa iasa mai devreme un pic,un 37 e perfect.Nu mai am atata rabdare!
Of ce m-as vopsi si eu dar al meu sot nu vrea sa negociem pe acest subiect cu toate ca gasisem si eu o vopsea buna cu uleiuri esentiale si care nu-i asa dura pt par.Una de la TOP LINE.
Ratusca iti tin pumnii!Eu sunt sigura ca e totul bine!
Joann si eu iau Ginipral si imi e mult mai bine,deja nu mai am dureri cand merg,iau 1/2 de pastiluta la 12 ore.Asa ca nu cred ca trebuia sa-l intrerupi.Ginecoloaga mi-a zis ca trebuie intrerupt treptat,de ex mie mi-a zis sa mai iau inca 3 zile cate o jumatate si gata.Daca e intrerupt brusc pot aparea cantractii.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+
vmadelain spune:
citat din mesajul lui diana.b dar chiar nu mai e nimeni pe aici?!?!? 20+ |
Si eu sunt aici, stau si citesc pe hotnews diverse stiri,ma cutremur la gandul de sinucidere al Madalinei Manole...oare cat de mare sa fie disperarea, sa nu te mai gandesti ce lasi in urma...?! Un sufletel pe care te-ai chinuit atat sa-l ai... Trista viata asta...
Madalina20+