"Abdomen extra-plat (32)"
Raspunsuri - Pagina 7
z333 spune:
Hannen,io n-am nici pe naiba cu eclipse si de astea:-)))
no, eu fusei la cumparaturi..mi-am luat pantaloni scurti pentru alergat la mare si inca un tricou
si sport, tineti-va bine ca e serioasa treaba:-)))
Cardio Power and resistance 40 de min
10 min sprinturi
45 de min greutati cu Chalene pentru umeri, abs,picioare,biceps..adica pentru tot
si 3 ore de plimbat prin magazine
si mancat:orezul ala brun de dimineata cu ciuperci si morcov ras, 2 oua fierte cu rosie,ardei gras si putina branza,acum cand am venit acasa 2 tartine crocante din grau(doar 48 de cal) si vreo 6 l de apa sau mai mult, am pierdut numarul..
Allure,secretul..muschii
cand ii vad asa superbi si bine conturati,nimic nu mai conteaza
a nu se intelege ca nu o sa mai mananc pizza..ba da, dar mai rarut si cum am zis la ocazii mai speciale
si mai am un secret..cand imi pun ceva in cap nimeni si nimic nu ma opreste pana nu ajung acolo unde vreau eu
P.S. nahh, ca acu' vad la TV ca s-a mai sinucis o femeie cu Furadan..no comment
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Deus spune:
Lumi felicitari!
eu azi am facut sportul intors pe prosopul de plaja d epe o parte pe alta trebuie si pauza
si fiul meu, mi-a spus ca el nu vrea sa se ingrase si sa slabesca ca sa nu aiba dungi pe fund ca mama
eu chiar daca am slabit 30 de kg si fac sport, mananc lejer tot nu-s asa cum as vreaasta se intampla cand iti bati joc de corpul tau! trebuie sa muncesti ani de zile si din greu ca sa repari ce ai stricat in 9 luni.
Nu am facut vergeturi urate, nu am pe picioare, sani, burta sau maini, dar am cateva dungi subtiri pe fund si fiul meu drag si iubit azi, se uita la el si mi-a spus ca a lui ii place mai mult
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Marina spune:
back in town...mai povestesc maine ce am facut dar raportez doar ca am fost in vacanta la turci si am fost ZILNIC la sala...am umilit toata gasca, nici o zi fara sport
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina back in town...mai povestesc maine ce am facut dar raportez doar ca am fost in vacanta la turci si am fost ZILNIC la sala...am umilit toata gasca, nici o zi fara sport Marina |
Felicitari!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
Neatza doamnelor!
Azi am prestat un suc de morcovi,grefe,lamai si marar din cultura proprie la care am adaugat si o bucata de ghimbir.
Deus,vezi ce inventez?
Am o intrebare in legatura cu ccc cultura mea de ghiveci.V-am zis acum ceva timp in urma ca mi-am pus marar,cimbru,leustean ,busuioc...
mi-a iesit doar mararul(cum suna) ,cimbrul si busuiocul.Leusteanul nu a vrut! Nu pot sa-mi dau seama de ce,stiu ca e pretentios...dar totusi pina la urma de ce exista saminta ca doar asa se "inmultesc" toate (nu dupa babisme ca trebuie sa-l puna o vaduva...)in fine.Alta e beleaua.Mararul s-a cam oprit din crescut si a inceput sa se ingalbeneasca,inroseasca .
nu pot sa-mi dau seama de ce,sa fie de la prea multa apa?Ca noi am fost in sezonul ploios pina acum,speram ca s-a terminat dar cine stie.
Are cineva vreo idee ce sa-i fac sa-l salvez?
Lumi,nici eu n-am nika la eclipse.Inca n-am inceput sa ma transform in werewolf de-o fi,imediat anunt persoanele interesate.
Mai ai putin si gata,pleci acasa,nu?
Sper ca ne mai vizitezi pina atunci ca sa te putem felicita.
Marina,in vacanta zilnic sport zici?Bravooo!
Eu de cintarit nu m-am mai cintarit insa m-am subtiat considerabil la picioare si la burta.Cind am reinceput sa port curea o stringeam la al treilea rind de gauri ,acum am ajung la no. 5!!!
De mincat am mincat si nu prea,zilele fara sport am cam sarit si mesele (si MD,si prinz iar seara mai mult fructe,salate si friptura rece)-bun e bbq-ul la casa omului!!
Aseara am papat o scrumbie ,ultima din cele facute la gratar .Am mincat-o doar cu zeama de lamaie fara orez sau paine si mi s-a facut rau.M-am dres cu apa si lamaie dupa.
nu stiu ce sa mai zic(deja am zis destule,mai opriti-ma) decit ca mi-e dor de sport.Astept cu nerabdare sa treaca invazia si sa ma apuc .
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
M-am cintariiiiiiiiiiiit!Am 60 de kg!
Wow,ce soc placut!Vedeam eu ca am scazut rau la curea si ca picioarele imi arata asa si ma tot admirat de zor ,aha,acum se explica!!!
Elena_R spune:
Scuze Hannen, nu am solutii pt mararul tau dar ai fost mortala cum ai povestit despre el! :)))) Felicitari pt kg pierdute!
De 2 zile sunt in focuri cu pregatirile pt ziua lui colegu' asa ca nica' sport! Si ca sa fie si mai bine, azi am executat amandine! sper sa ma pot opri la una maine
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elena_R Scuze Hannen, nu am solutii pt mararul tau dar ai fost mortala cum ai povestit despre el! :)))) Felicitari pt kg pierdute! De 2 zile sunt in focuri cu pregatirile pt ziua lui colegu' asa ca nica' sport! Si ca sa fie si mai bine, azi am executat amandine! sper sa ma pot opri la una maine |
sa-ti traiasca colegu` ,sa fie sanatos si sa va iubiti mereu ca la inceput!
Ah,lasa ca si eu tin aproape.Daca am vazut ca stau bine la kg. am executat o inghetata (mi-au iesit 2 cutii mari!) de banane si stafide .Ca aveam o lada de banane si desi am impartit pe unde am putut,tot mai aveam 2 ciorchini imensi si`i pacat de ele sa se strice.asa ca mai bine le bagam la "ghiozdan"(aka,burta)
Deocamdata abia am bagat-o la congelator,pina ingheata mai am timp sa ma gindesc daca si cit o sa maninc.Sper din suflet sa nu se schimbe la culoare!Ca desi pe net arata un galben superb,data trecuta s-a inchis...hm.Care o fi secretul nu stiu.
Cred ca fetele vor chiuli azi ca e weekend .Noi suntem deocamdata acasa ,iesirea e programata mai pe racoare .
Macrina spune:
Am si eu un raport amarat 10 min cu Sh, 10 min bicla.. Eu am crescut cu 1 kg, nu's ce sa ma fac, sunt varza de oboseala, ce sport, ce sarituri.. abia astept sa adoarma marele mic sa ma culc si eu