"Abdomen extra-plat (32)"
Raspunsuri - Pagina 15
XIO spune:
Un ness, vreo 200 g de piure si bureti murati, putina inghetata, putina spuma de zmeura, o felie de paine neagra cu telemea, o rosie si ardei iute si o budinca mica .
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Allure spune:
azi am ajuns in sfirsit la ferma! am luat o laditza de capsuni proaspete si tot felul de zarzavaturi...ce frumos era acolo! nu-mi venea sa mai plec! am rezistat eroic cind am ajuns in fata departamentului "bakery" cu placinte aburinde...am inghitit in sec si am cotit-o inspre dovlecei si castraveti :)
Ia de vedeti: http://www.whittamoresfarm.com/gallery_market.htm
acasa am mincat capsuni proaspete pe saturate, am pus la congelator doua cutii mari si pe cele mai putin aratoase si putin julite le-am facut dulceata (2 borcanele mici-mici, de pofta ) Am pus miere in loc de zahar :)
Planuiesc sa pun peste quinoa cind ma loveste amocu' de desert.
acum ma duc sa bag niste dovlecei la cuptor si sa fierb porumbul.
sport inca nu am avut vreme dar nu ma culc pina nu prestez ceva.
abia astept sa-mi vina programele, sper saptamina viitoare ca le-am bagat la curier rapid :)
apropo, nu mai stiu cine voia Insanity si nu avea de unde sa-l ia, am observat ca Beachbody face shipping worldwide, mai nou si zice ca nu taxeaza in plus fata de america.
acum singura problema e pretul...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
Adriana_elen, ai rabdare sa se vindece bine cezariana, nu te forta. Shaun poate ca nu e cel mai potrivit acum pt tine. Incepi cu chestii mai lejere, important e sa te misti. In perioada asta ai grija mai bine la dieta, sa fie sanatoasa si nu foarte bogata caloric.
Si stai pe aproape ca ne motivam reciproc aici...
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminitaguba si eu si eu cu mancarea... 3 nectarine, 1 iaurt cu fulgi de ovaz, o conserva de sardine, 1 iaurt cu seminte de in, 6 l de apa si berea de acum |
bag seama ca esti serioasa rau concurezi cu Deus la mincare frugala si sanatoasa...
sardinele le-ai mincat goale?? ca sa stiu, ca am si eu in frigider si fara paine mi se pare aiurea...
hannen spune:
Neata si de la Japonica unde ardeeeee rau de dimineata!
Azi avem liber (oare e motiv de bucurie?) si deocamdata mi-am facut apa cu lamaie,o cafea neagra si un suc de grefe rosii,mere,lamai,ginger si patrunjel.Deus nu ma tin deloc de retetele tale dar asta e,fac si eu ce gasesc prin frigider (adus de sot)
Allure,saptamana trecuta am fiert la porumb de mi-au iesit ochii din cap,am avut o lada cit toate zilele.Capsuni nu mai avem,sezonul aici fiind in iarna dec-martie,cam asa ceva.
In rest observ o scumpire crunta la legume si fructe...morcovii care sapt. trecuta erau ieftini,acum is dublu la pret!!Asta numai un exemplu ca de le iau la rind,rosii,castraveti ..fructele iar,e teroare.De ce oare ca doar e vara,frumos!Is mai ieftine iarna !
Azi planuiesc sa-mi curat cocina,de 3 zile n-am facut nimic si e asa de frumos si curat de-ti vine sa o iei la fuga.Pt. masa azi pregatesc carne tocata(de mine) de pui din care o sa fac chiftelute si sau "burgeri" pe hot plate(daca nu se lasa cu bbq) fara ulei,of course.
Ma duc la treburi ca ma da mizeria afara din casa.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Deus spune:
Buna dimineata
Adriana_elen - bine ai venit bine a spus Allure, nu forta inca o perioada:-) incepe cu dieta, plimbari mai lungi si in forta
Allure - o lamaie mare stoarsa peste sardine si eu o pot manca goala:-) orice mananc fara paine, de ex vinetele sau alte mancaruri de genul lor le mananc in ardei grasi
Doamnle noi, nu-i trimiteti chiquititei pe PM un mesaj cu datele voastre sa va avem in listuta sa stim cand va sarbatorim:-)
Baby-Boom - La multi ani! sa ai parte de sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
hannen spune:
Ah,da,uite ca am uitat.Asta cu lamaia stoarsa peste sardine.chiar vroiam sa-i zic lui Allure dar cum singurul neuron existent era ocupat...
Stiti ce vroiam sa propun,tot la inceputul capitolului sa se adune cit mai pe scurt suplimentele necesare celor care fac sport (i.e magneziu,creatina...) la ce folosesc ...
Apoi legumele,fructele ,verdeturile si in ce sunt ele bogate.Daca e prea mult ne multumim numai cu suplimentele.
Ce ziceti?
hannen spune:
Gata,am inceput saptamana cu dreptul!
Am facut curat,spalat,pregatit carnea pt. cina ,hranit copiii de prinz si prestat o ora de Shaun!am amestecat fat burning cardio cu abs sculpt si hip,buns ,thighs.
Super,super,super sunt mai rau ca iesita de la sauna.Am sa fug la dus imediat sa ma racoresc,da` trebuia sa ma laud intai.
Deus spune:
Sa-ti fie de bine Hannen
o sa fac eu listutele (2-3 zile) si o sa punem pe prima pagina link-uri eventual spre ele ca sa nu fie prima foaie lunga de un km? de acord?
va doresc o zi buna si racoare....la pista erau la 6.45 deja 22 de grade
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Marina spune:
buna dimineata dragi doamne!
Ce ati cautat pe net tot wk? uhuu trebuia sa stati pe afara la piscine, padure etc.
eu raportez un wk cumintel, in sensul ca am mancat putin si bine dar am cam lasat-o moale cu sportul. Doar ceva bicicleta si abdomene creatie proprie cu o banda elastica.
Astazi o iau de la capat cu serviciul si trebuie sa-mi reinnoiesc abonamentul la sala.
MD: un iaurt