"Abdomen extra-plat (32)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Lumiarati beton

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Luminita...WAAAAAWWWWW!!!!

Eu am inceput cu Cardio 1...seria 1-4. E suportabil insa problema naspa e ca am artroza..si imi cam belesc genunchii daca ma zbantui prea tare. Deci evit sariturile.
Fie-mea ma intreba: mami si dupa ce faci exercitiile astea, nu iti mai atarna burta si sanii?...saracu' copil, doar nu era sa ii spun de acum ca banii pt facultatea ei, ii voi cheltui cu operatii estetice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

am reusit si eu o ora si juma de sport pe ziua de azi: umeri si brate plus cardio la sfirsit.

Lumi, se vede ca ai slabit. Dieta ta da rezultate...acum ai toate motivele sa pastrezi stilul de mincare sanatos!(cu micile exceptii, bineinteles, ca nu sintem roboti) A avut dreptate Xio: te-am corupt! Nu pot sa uit ca mai ieri alaltaieri ziceai ca nu poti sa renunti la nebuniile tale de mincaruri, ca esti pofticioasa, bla-bla...Uite ca se poate!!

Ele, bine ai revenit! Miriluta si Sabiha, bun venit!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Sa va tineti bine! Mi-am comandat de pe Beachbody "P90X Plus" si Turbo Fire versiunea advanced

La citi bani am dat pe ele, daca in 3 luni nu arat ca Heidi Klum , o sa fac urit

Abia asteeeept!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

ramyteo, mai fac si altele pe langa abdomene, dar nu mult...niste pilates, gimnastica medicala si am mai alergat putin prin parc.

Mi-am downloadat si eu Rockin' body....poate mai incerc sa fac...nu de alta dar daca e topaila multa, ma ia cu durere de spate.

INSA ma simt mult mai bine fizic si psihic cand fac sport.

Azi ma duc la piscina si am mancat foarte decent zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lumi, acum se vede mai frumos abdomenul decat in pozee anterioare, ca nu il incorzi si arata frumos, fara grasime, plat si feminin . ;)
Bratele nu se vad. Adica nu poti sa faci si tu o poza in oglinda cu bicepsul incordat? Se vede ca s-au mai modelat ceva, dar la pozitia din poze trebuie sa te chnui ca sa analiizezi.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!!!
Allure eu sunt permanent pe aici...am dependenta de DC. Din 2004 de cand m-am inscris intru zilnic daca am net. Numai ca de multe ori sunt in lipsa totala de chef sau de inspiratie la facut posturi. Citesc , bag la cap si gata.
M-am trezit cu o febra nasoala la abdomen si la gambe. Abia ma misc. Dar asa chinuita de febra tre sa fac si azi un antrenament.
In rest toate bune si frumoase..padure, plaja, umblat prin padure dupa bureti .
Astazi ne vin prietenii la un gratar deci si mancare conforma. sper sa nu se lase cu desert ca atunci stric tot.
Va pup...si o duminica frumoasa sa aveti!!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata fetelor
multam de aprecieri
nu stiu cum se vad sau cum nu se vad bratele mele sau orice altceva, dar eu am ajuns intr-un punct in care sunt extrem de multumita cu mine si de mine, nu ma mai uit in oglinda sa imi caut defecte, ma simt perfect in pielea mea si cred ca asta este cel mai important si cel mai greu obiectiv de atins pentru majoritatea femeilor, dar uite ca l=am atins..sper sa ma tina cat mai mult ca e asa bineee

si mai e putin si plec acasaaaaaa, la soare, la mare, wowwwwww..sunt asa fericita si entuziasmata ca o sa imi revad familia,nepotica,prietenii incat nu imi mai pasa de nimic

duminica superba sa aveti

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

neata

Allure mie de tine imi place mai mult decat de Heidi, ai parul,fata si silueta mai feminina:-)si ea este f frumoasa dar tu nu ai de ce sa te plangi

Lumi te invidiez! mare,soare, plaja...

azi ciclu, liniste,pace si atat...mie nu-mi place duminica, voua?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Neata fetelor.
Am intrat sa va zic o duminica placuta la toate ca noi o tulim de acasa ca e vreme faina si profitam.
Lumi arati traznet, bravo.
Oare eu cand slabesc sa ajung asa? La anu si la multi ani
Am fugit, va pup pe toate fara exceptie!!!!

Suntem mari

Mergi la inceput