**LMA Marc - zmeurici de iulie-aug09(44)**
Raspunsuri - Pagina 7
inutsa spune:
monitza felicitari pt surioara!!!! si sa isi revina Stefania. asa e cu caldurile astea, jale. si aici sunt cam 38 grade
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Giova spune:
Eliza teodora! multa sanatate si fericire!
am ajuns in sf. acasa...tare as mai fi stat in Alba.
Edi a avut febra toata noaptea...scadea dupa antitermice si urca rapid.
La ora 7 dim. avea 39 cu 7, asa ca i-am bagat un novocalmin si in 30 min. a udat tot asternutul...era broboade de apa pe piele...slva domnului a scazut febra si nu a mai urcat pana acum.ina a dormit mai mult. pana maine dim. mai vedem cum stam.
incerc sa scriu de o ora mesajul asta si nu pot de Edi...marait si calare pe mine sta.
raspund cand e mai liniste.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
am reusit sa-l culc, am intins hainele si am despachetat o parte...mai am gentile de haine si gata. poate las pe maine, caci oricum e sarbatoare.
am uitat sa va zic...de dim. a facut putin kk cu mucus. deja m-am si dus cu gandul la Eva a Blancai. pana acum nu a mai facut defel...sa vedem in continuare.
Multumim fetelor, sa dea DD sa nu fie nimic grav si sa nu mai faca febra.
Inutsa super pozele...iar tortul .
Moniland eu i-as da, doar ca nu papa el...a gustat si branzica telemea de oaie, vaca, sarata/nesarata si nu vrea. cascaval sincer nu i-am dat.
Flosideea ma bucur ca v-ati distrat la nunta. frumoase cadouri a primit de la nasi.
Crixia asa i-am dat...ba nurofen, ba paracetamol supozitor....dar scadea putin si in 2 ore era la loc. doar dupa novocalminul de dim. a scazut si nu a mai urcat.
Dariaioanaxx uite ce scrie azi in cancan:
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/ion-manole-tatal-madalinei-despre-ginerele-sau-a-sarit-ca-ne-omoara-daca-aducem-un-psiholog-114419.html
Monitza felicitari pt. surioara lui Stefi si sanantate zmeuricii. Cum da DD..unora numai fetitze si unora numai baietei.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
inutsa spune:
Impartasesc cu voi sfatul unui homeopat italian pt prevenirea bolilor respiratorii:
Oscillococcinum 1 doza / saptamana in perioada septembrie- februarie/martie (pt Romania as zice chiar pana prin martie/aprilie, caci dureaza mai mult perioada rece la noi)
impreuna cu
Echinacea Angustifolia extract “secco” (adica uscat) 250 mg pt 2 saptamani consecutiv pe luna (Echinacea extract uscat actioneaza ca un antibiotic natural fara efecte colaterale)
Medicul recomanda ca acest tratament sa dureze cel putin 3 luni. Astea 2 preparate luate concomitent duc la intarirea sistemului imunitar, sunt o buna terapie contra dermatitelor, profilaxia gripei, virozelor respiratorii.
E bun si pt copii si pt adulti
Am gasit extract de echinacea aici, e capsule, si nu e doar echinacea angustifolia, e purpurea si angustifolia, si nu am gasit exact de 250 mg, cum a recomandat dr. Dar zic ca e bun si asa. O sa ii dau o capsula pe zi. Cautati prin Romania, tre sa se gaseasca
Am zis ca v-ar fi si voua util, caci in perioada rece se imbolnavesc copilasii. Sper sa dea roade remediul asta si sa avem copilasi sanatosi .
giova si voi mucus? baga repede niste orez, da'stii tu
blanca000 spune:
Buna fetele,
Multumim de intrebare...suntem bine..Eva e toata un ras, un tipat, o alergatura, joaca si iar joaca..si manancaaaaaa..nu stiu ce sa intamplat, e dupa atatea zile de nemancare sau pur si simplu, dar mananca de sparge.
Ea care nu manca banane (nici sa nu le vada, cum ii punem un pic pe limba scuipa tot) acum mananca si 3 pe zi!!!..am ramas socata (deocamdata nici alte fructe nu primeste, oare de aia?!) plus mancarica de orez si nu mai zic rontaieli (orez expandat, grisine, covrigi, sticksuri)...
De maine o trec pe mancare normala, renunt la regim..gata..ii fac ciorbica de pui cu detoate si incerc marea cu degetul...iaurt..sa vedem...in mancarimea asta a ei poate accepta...
Maine e serbez de ziua de nume si duminica de an..deja facem pregatiri..asteptam vreo 40 de pers cu totul (adulti si copii), vorbit cu fotograf. Tragem un gratar si joc de voie...nu va zic ce tort am comandat .
Giova cum mai e Edi..stiu cum e stresul asta..daca kk nu e moale apa nu te ingrijora..la noi a fost diaree, febra mare si voma din orice..daca nu sunt toate la un loc nu e bai..vezi cum e...da-i Hidrasec, Biotics Baby si o zi de regim.
Inutsa deci aveam pantofi la fel ..de unde reducere..nic!...si noi suntem cu trezirile nocturne la fel.
Monitza felicitari..si eu al doilea bb tot fetita il vreau..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
inutsa spune:
blanca bine ca mananca Eva! uite pantofii http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/11Lunite#5493096290046538770
aia albi erau de lac aici. si ai vostri sunt de lac, nu? ce nesimtiti, cum sa nu faca reducere, daca aici erau la juma de pret , adica 30 epuroi?!!!
Fetele, iar eu cu intrebari:
1. mai sunt bebei cu fontanela deschisa? pana la ce varsta treb sa se inchida?
2. ce interdictii mai sunt in alimentatia unui copil trecut de 1 an?
blanca000 spune:
Inutsa ai nostrii nu sunt de lac, sunt alb perlati asa dar nu lac.Si i-am luat demult prin primavara, de Paste.
De fontanela am intrebat si cica pana la 1.6 ani se inchide fontanela.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Moniland spune:
Codrin Ioan LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatos, voios si norocos!!!!
La multi ani!!! criss_2081!!!
La multi ani !!! bibuga
LA MULTI ANI!!! ILIE SI ILINCA!!!!
La multi ani Eva Ilinca!!! cu ocazia onomasticii!!!
Concluzia mea e ca nu s-a schimbat mare lucru in alimentatia copilului chiar daca are 1 an.
inutsa, inca evit zaharul, mierea, si am inteles ca inca vreun an. Sare le dau putina, prajelile si .... (aici completez cand imi amintesc) le mai aman cat pot.
Blanca, ma bucur ca Eva si-a revenit si mai ales ca are pofta de mancare. Va recupera rapid gramele pierdute.
Giova, sanatate multa puiutului bolnavior si Bine ati ajuns acasa!!!
Monitza, inca o fetita, ce frumos!!!! Sa fie sanatosa, iar tu sa ai o sarcina usoara dusa cat mai mult.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
pooh spune:
Neata si de la noi!!!!!!Noi de cateva zile experimentam somnicul doar odata/zi.....e destul de ok,adoarme pe la ora 13-13.30 si are un somn de 2-2.30ore.....seara la 9-10 e rupt de oboseala,ii dau sticla si adoarme fara leganat,fara plimbariMoniland,i-am dat cas pt. ca ne-a vazut mancand,mi-a cerut si am considerat ca e ok. sa guste un pic....oricum nu mananca decat ff. rar si putin....In rest papa si el cum manca inainte de 1 an....adica fara zahar/miere/sare/prajeli.....primeste si din mancarea noastra,insa ii pun deoparte inainte sa auadug sarea/piperul,etc.Monitza,felicitari pentru fetitaGiova,cum mai e Edi?Cum a fost la noapte?Inutsa,frumoase poze.....adica frumoasa domnisoara ai tu acolo.....ai experimentat cum e cu doi copilas?Ce zici?La bb2 nu te bagi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)