**LMA Marc - zmeurici de iulie-aug09(44)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

La multi ani Maria, Francesca si Ioan, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi copilasi frumosi
inutsa a mea zmeurica e sclifosita la mancare, adica nu rontaie nimica, biscuitii sunt cah, fructe nu vrea, sa nu cumva sa simta o bucatica in gura ca isi face greata de imi vomita, doar piure sa fie totul, asa ca supica,legumele si fructele toate sunt mixate la maxim. Tot sper ca in tara o sa inceapa sa manance mai bine, merge si sora-mea cu fetitele ei de 4 ani si 1 an si 8 luni si poate cu ele o sa-si dea drumul ca nepotelele mele sunt niste mancacioase de ii mananca urechile sora-mi. Noi suntem in febra bagajelor, si tot ma gandesc sa nu uit ceva pt Patri, mai pun mai scot din geanta si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani gemenase dragalase si foarte pretioase Irina si Laura. Sa fiti sanatoase norocoase si fericite si sa va bucurati parintii toata viata voastra

La multi ani Ioan, Maria si Francesca sa fiti sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii.

Giova am citit articolul din Cancan. Trebuie sa avem mare grija cu ce poze punem pe site-uri. Eu m-am cam ferit sa pun poze cu ei dezbracati ca sunt tot felul de nebuni.

Ce bine ca s-a mai racorit si in bucuresti putin ca muream sufocati nu alta.

va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Mqqm ,multumesc pt info.Sincer,nu mi-a trecut nici macar o secunda prin cap asa ceva . MI S-A FACUT RAU INSTANT
multumesc inca odata

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioan Maria Francesca!
Sa fiti sanatosi, norocosi si voiosi toata viata voastra. Numai bucurii sa aduceti parintilor!

Am fost la real la ceva cumparaturi pt. concediu. Nebunie mare...azi se returneaza TVA-ul la cumparaturi peste 75 lei. am stat ceva la casa...si nu am gasit nici pampersi de apa. Nici in DM nu mai erau, doar de 5-9 kg. Poate gasesc maine in Auchan.

Edi e un derbedeu marait si plangacios. Nici nu vrea sa pape mai mult de 7-8 linguritze. In schimb baga lapte si iaurt.

Blanca ati avut noroc de vreme buna.
Moni cum ati petrecut?
Vally felicitari pt. progresele Gloriutzei si pt. dintisori. Noi tot 5 avem....
de ce nu te interesezi de vaccinurile homeopate, daca nu mai vrei sa i le faci pe astea normale.
Noi scaun avem Chicco Key1, fara issofix- mostenire de la frate-su'.
Bely si eu tot fac la bagaje. sper sa pape mai bine in tzara Patri, mai ales daca va avea companie pe verisoarele ei.
Elenada.

profit ca doarme miorlaici ca sa mai fac una alta prin casa.

edit: acum am vazut ca eram under cover, asa ca am sters mesajul postat sub numele de iule.aug09 si l-am scris cu numele meu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Giova, noi avem o casa in costinesti si ne-am strans cu toti aici

Valli, eu i-am luat lui alesx romer safeplus tt, desi sincer as fi vrut un model american pe care sa-l pot monta cu spatele la sensul de mers(cu isofix),dar nu sunt sigura daca sistemul isofix este identic cu cel european. daca ma asigura cineva ca este ok comand si unul american. n tot ce se face pt state este diferit de modelele europene

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Vally noi i-am facut tortul asta Evei.

Da tu cautare pe google "pasticceria giuseppina" si gasesti linkul. Au foarte multe modele de tort si gustul e suppperrrrrr bun, toata lumea a zis.

Al nostru sa cam lasat martipanul ca nu l-am bagat de la inceput in frigider, dar oricum a facut impresie.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

giova sper si eu sa pape mai bine in tzara.. uite acuma seara i-am facut legume cu carne toate tocate foarte marunt dar le scuipa,isi facea greata si am zis sa le pun in blender sa fac crema dar cum era putin doar o portie nu prea s-a blenduit,sarea pe margine mancarea si nu a iesit crema, asa ca am aruncat-o, sa numai fac alta am desfacut un borcanas dar de ciuda nu a vrut sa manance doar 2 lingurite. Dar vin si cu o veste bune (pt noi) am trecut in dupa masa asta pe la centru de sanatate sa cer o reteta pt testere de glicemie si cum era gol am rugat-o pe asistenta sa o cantareasca asa ca mandruta mea are 8.450, dar nu i-am dat jos pampersul doar ce era pus de jumate ora, eu zic ca tot are undeva la 8.300, nu-mi vine sa cred ca a luat-o din loc ca tare a mai batut pasul pe loc...oricum eu vedeam deja pe ea ca arata mai bine si chiar mi-a spus nasa-sa duminica ca ii pare mai grea, asa ca azi am vrut sa vad daca nu ne inselam si din fericire nu ne-am inselat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Giova nu stiam ca exista vaccine homeopate presupun ca esti multumita de scaunel? sanatate mult lui Edisorul cel bolnavior; ar trebui sa-i treaca maraiala - doar a trecut ceva timp de cand a facut rujeola,nu? am vazut pozicile cu voi - sunt superbe! sunteti o familie tare frumoasa si reusita! si torturile au fost foarte frumoase si probabil e marait si din cauza de dintisori

Meleea multam si eu as vrea sa cumpar unul care sa poata fi pus cu spatele la sensul de mers si mai tarziu cu fata; dar sunt destul de scumpicele, zic eu

Blanca vazut tortuletul Evitei arata excelent, il manaci cu privirea (cu toate ca eu nu sunt prea innebunita dupa dulciuri) ai pus pozici de la ziua Evitei? ma bucur ca a iesit frumoasa prima aniversare a printesei!
am inteles ca i-ati luat casuta piticvilor - de unde? v-a costat mult? (noi i-am facut un loc de joaca Gloriutzei si am vrea sa-i luam si o casuta - dar sunt destul de piperate preturile...)
cum a decurs ruperea turtei? i-ati rupt turta desupra capului, apoi a ales de pe tavita? ati taiat din par?

Gloria avea la 11 luni 9kg ( a luat cate 500 gr in ultimele doua luni, in conditiile in care in luna 8 si 9 a luat 250 gr adunate)
multumesc pt pont

a, si mananca spaghetele intr-un mare fel si cu o pofta daca ii atarna dn gurita , le trage usor, usor in gurita! e haioasa foc

-------------------------------------------
de Gloriutza 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Maria!

La multi ani fericit Francesca!

La multi ani fericiti Victor-Ioan!

La multi ani fericiti Marc!

Baietii sunt ok cu ochisorii, fara tratament. Nu o fi fost conjunctivita... In schimb, cum tot o dam din una in alta, Maria are o enteroviroza cred + gatul in pioneze si a tot facut febra in ultimele zile. Stefan e ”accidentat” cu bicicleta si e circ seara de seara cand schimbam pansamentul, iar Vladimir e marait.. imi e si teama sa ma gandesc ca sunt dintii, ca tot spun asta si dinti noi ioc .

zmeuricile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

La Multi Ani Ioan, Maria, Francesca si Marc! Sa fiti sanatosi si nevatamati, veseli si cuminti!
Giova, mercic! voi iar o luati din loc. Ce fain! Mie cel mai mult imi lipseste un somn adevarat, dar nu m-as supara sa mai plecamFelicitari tie pt kg pierdute, io mai la valeCe tare ai fost cu Edisoru'. Pai si a mea ce e? Derbedoaica? Ca urla frate ca injungheata, de azi ma uit la ea si urla, cu nerv, na! Cu tata-sau a bagat-o pe maneca si chipurile s-a blocat pe moment, dupa care il gatuia si ii tipa in urechi, liveAm decis sa o ignoram de acum inainte, ca dc incepem sa lasam nervii calariti, la cate etape de urlat mai urmeaza...(si eu nu simt ca am rasfatat-o, i-am oferit AP conform trendului, dar urmand instinctele de fapt. 'aca rezulteul )
Inutsa, pozele sunt in contul zmeuricilor.Nu mai pun pe forum de ceva timp, dinainte de scandalu' cu dezaxati. Veniti acasa?
Vally si eu tot chicco ley 1 plus am, rosu. Mi-am facut nervii prastie cu britaxurile aduse online, ca nu livrau la timpul necesar noua, ca sa nu mai spun ca in Realul din Germania era altul pretul, muuult in jos, dar ne grabeam si asa ca dupa sapaturi intense l-am luat pe asta. Ft multumita, mai putin cu transpiratul, bine a mea si are o problema ca e taaare calduroasa, iar husa nu a ajutat asa cum se lauda ei. Si am avut clima in the car, huh? Ce am citit comentarii pe net de la parinti, unii se vaitau in cazul copiilor mai plinuti ca nu prea sunt confortabili, ca la mijloc are o linie care se ingusteaza. Ghinda a stat ca pasa in el. Mai vreti BB, acum? Go for it! Noi mai stam o turaFelicitari micutei G pt progrese! Si noi macaronam, cu busoioc, ii dau de la mine, inainte sa pun sare si piper.Eu i le fac mici cu gura de la un paharel si papam cu lingurita.
Bely sa aveti drum bun! Mie bagajele mi-au scos sufletul, dc le puteam teleporta cumva telepatic si in functie de nevoie si dc le-as fi regasit acasa gata spalate, calcate, in dulap...e noapte, visez.
NB tufa!

Mergi la inceput