**LMA Marc - zmeurici de iulie-aug09(44)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, draguta Olguta! Sa cresti mare, buna, sanatoasa si iubita! Mamica Oana, felicitari pentru asa fetita mare si frumoasa!

La multi ani, Eva Ilinca! Sa ai o viata ca un cantec si o petrecere minunata azi!

La multi ani, Stefania Alexia! Multe bucurii! Mami Cricrim, iti dorim sa te bucuri toata viata cum te bucuri azi de fetita ta!

Motana , pe unde esti? Nu mai zici nimic? Sper ca ati trecut cu bine de acele inundatii!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Giova, e bun mercurius pentru amigdalita( sa numesc asa gat rosu). Ana mea are cerul gurii visiniu si cu vezicule. Luam Rus toxicodendron si Phytolacca, iar pentru febra(uscata) Acconit.

Cornelia, urata conjuctivita. Sanatate si voua!

La multi ani Sarbatoritelor de azi: EVA, STEFANIA, OLGA!!!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eva Ilinca fetitza frumoasa de Blanca! sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!

Stefania Alexia!Sa ai parte de tot binele din lume si de multa sanatate!

Olgutza Ioana fetitza frumoasa de Solike! sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in lume, multa sanatate si numai bucurii!

Crixia ooo...sper sa scapati repede. Mai face febra? cum vine aia febra uscata? fara sa transpire sau cum?
Inutsa pai ce mai astepti? spor la lucru si sa vina repede bb2, sunteti tineri....Bia mare...go!

La noi totul ok.
o duminica frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna la mamicutze!!!
LA MULTI ANI zmeureilor care au implinit un an,sa fie sanatoase si tot ce isi doresc ei mai bun in viata sa aiba parte!!!!!
Nu am mai intrat de ceva vreme,am fost ocupati cu cumparaturile si cu pregatirile ptr venirea in tara,maine dimineata plecam cu trenul pana la Barcelona si pe urma avionul pana la buc.Pe aici de o saptamana s-a racorit,numai bine de colindat prin magazine la cumparaturi,cadouri ptr cei de acasa,abia asteptam sa ajungem.
Albert inca nu a inceput sa mearga singur,dar mult nu mai are,isi tine bine echilibrul si face vreo 3 pasi singur,o sa inceapa in tara,are el timp.
Este din ce in ce mai perspicace,daca ii cer telecomanda imediat o aduce,daca ii arat clamita cu care ii prind parul,o duce la cap,si multe altele,abia asteptam sa-i luam si noi motul,mai are putin si scapam de pleata.
Multa sanatate le doresc zmeuricilor bolnavioare si ne mai auzim din tara.Va pupam pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

La multi ani printeselor sarbatorite, sa fie sanatoase si fericite,pana la adanci batraneti!!!

am scapat de temperatura si de caca moale,am redevenit zmeurica zambitoare si binedispusa. Suntem inca la mare, a venit si tati ieri dar a plecat acum(unul din noi trebuie sa mai si munceasca ).
Descarc acum ceva poze in dropShop,dar cam dureaza...noi suntem dupa cum veti vedea gasca maricica de bebei si mamici ,plus bunici . scuzati unele poze ca nu sunt intoasre dar merge cam greu lap-ul nu stiu care e motivul...

Giova ,pupam Edisorul sa se faca bine, cand am citit de pojar am bagat-o pe maneca ,ma gandeam si la Alex daca nu cumva .... si apucasem sa-i dau antibiotic. Am stat cu morcovul
cand ajung acasa fac programare la un medic homeopat ca prea suntem sensibili la viroze.

parca nu imi vine sa cred ca a trecut un an si zmeurelele noastre deja incep sa mearga sa vorbeasca offf parca ieri ne strofocam cu bagajul de spital , si altele de genul

promit ca ma specializez in descarcat poze in dropshop ca am facut o buleala....mama mama

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

uite aici...va lamuriti voi ....http://www.dropshots.com/mihaelagrama#date

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

[b]LA MULTI ANI!!! fetite frumoase ce impliniti azi primul anisor din viata voastra.
EVA ILINCA , sa fii sanatoasa si norocoasa in viata!!!
STEFANIA ALEXIA, sa ai parte numai de bucurii si multa sanatate
OLGA IOANA , viata lunga si frumoasa iti doresc.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca, sper ca ati avut o petrecere super reusita si ca vremea a tinut cu voi. De abia astept sa vad poze.
Dienuta, drum bun!
meleea, hmmm la mare, ce frumos si daca a fost si tati cu atat mai bine.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Da Giova, cica daca transpira cand face febra....de curand am aflat-o si eu p'asta, nu stiam de aceasta deosebire. Intradevar Ana a facut o febra un pic altfel, ii frigea toracele, nu capul, mainile sau picioarele.

Dienutza, drum bun spre tara! Ai mai fost plecata la drum asa lung cu bebe?

Meleea, bine ca si-a revenit zemurica ta! Se pare ca nu prea sunt sanse de scapare cu epidemia asta de enteroviroze si herpangina( cel putin pe litoral tot mai des aud)

Aveti grija de voi! S'auzim de bine!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

La multi ani sarbatoritelor de azi Eva Olaga si Stefania. sa fiti sanatoase norocoase si iubite.

Moniland noi decand cu caldura asta nu mai ies singura cu ei. Inainte ieseam si dimineata pana pe la doua doua dar acum nu mai ies ca e foarte cald asa ca iesim o singura data pe zi de pe la 18:30 pana la 21:30 cu tati. Nu stiu cum sunt fetele tale dar ai mei copii nu se pot deplasa amandoi in acelasi timp in aceeasi directie. Fiecare merge unde are el chef. Matei mereg singurel si e mai usor sa mergi in spatele lui si doar sa il supraveghezi. Aa merge tinuta de o manuta dar are un stil de ma temina. Face cativa pasi mergand drept apoi incepe atarne ca o maimuta si se impiedica. Singura cu amandoi pe jos imi este greu. De obicei pe ana o las sa se plimbe pe langa banca si eu alerg dupa matei dar stau cu inima stransa de frica sa nu cumva sa cada ana. In general cand sunt numai eu cu ei ii plimb cuu carutul si uneori il pun pe matei jos si impinge si el la carut. Ana este foarte comoda asa ca nu simte nevoia sa impinga si ea cu mine la carut.

va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput