**LMA Marc - zmeurici de iulie-aug09(44)**
Raspunsuri - Pagina 14
inutsa spune:
blanca ce de pregatiri !!!! sa va iasa asa cum doriti
giova asa am zis si eu, daca-s ieftine, de ce nu? bravo ca a inceput sa pape Edi. poate nu luati pojarul si voi
flosideea sa va fie de bine iesirile. noua nu ne place piscina defel. si i-am luat poiscina-broscuta, copertina deasupra si alte prostii. dar ea se teme , daca o pun in ea, incepe a plange si se agata de mine
daca tot vorbeati de gemuri ceva mai inainte, am facut si eu aici, de caise, piersici, cirese si capsuni. au iesit f bune, le-am facut cu pectina de mar din comert, le-am fiert doar 3 min si au o culoare si un gust...
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
blanca000 spune:
Vad ca si Eva iar manaca putin...si fata asta e cand asa-cand asa...dar zic si eu la fel ca voi..caldura bat-o vina!...mai vedem noi.
Acum la pranz, din ciorbica a papat f putin..o las cum vrea ea.
Mda, ne pregatim..sa tina si vremea insa.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
noce spune:
Happy birthday, Melissa!
Chiar ma intrebam azi ce mai face Danielle si cand e ziua Melissei. Azi e!
Sa fii fericita micuta englezoaica!
La multi ani, Adrian Stefan! Adela, te asteptam sa mai dai pe aici!
La multi ani, Rallu! Un car de fericire si o silueta ca la 20 de ani!
... si am vazut pozele Patrisucai Olala, ce silueta! Si ce sot mandru! Fetita, o papusa!
Pooh, noi ii punem lui Filip la piscina fie huggies little swimmers care-s buni si frumosi, dar se duc repede, fie, mai nou chilotei de antrenament, care sunt ca de plastic la exterior, ca de bumbac la interior, sunt mai comozi si mai haiosi. Se usuca si se poarta iar!
Inutsa, am cam ramas cu gandul la acel onbuhimo, dar la pus in stand by pana aflam cum e cu transportul pana aici. Si pana ne interesam noi, cred ca nu o sa mai fie nevoie. Cu incaltamintea de 1 an nu stiu cum e in ro, dar eu aici nu gasesc deloc. Sandalute cum cautam noi flexibile cu baretele subtiri si reglabile sunt numai pt 3-6 luni , de parca la varsta aia merg copii. Ce gasesc pt 1 an au talpa tare, rigida, zici ca-l duc pe munte. Am zis ca daca ajung prin Europa imi fac stoc de incaltaminte, ca cele mai bune sandalute le-am luat din ro.
Giova, am ramas cu gandul la pojarul vostru. Sper sa-i treaca repede si usor! Imi aminteam din copilarie, cand eu am facut varsat de vant si prietena mea pojar, eram amandoua buboase si mie mi se parea ca suna mai bine pojarul ei decat varsatul meu.
Clara, ne bagi teasere! Have a lot of fun!
Blanca, spor la pregatiri! Ce party frumos o sa fie la voi! A recuperat Eva gramele pierdute si acum se mentine. Stiu fetitele de mici
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Moniland spune:
LA MULTI ANI!!!! Melissa . Sa fii sanatoasa, si norocoasa!!! Danielle ce mai faci?
Adria StefanLA MULTI ANI!!!
Rallu, iti doresc multa sanatate, fericire si la cat mai putine kg!
[b]LA MULTI ANI ii doresc si lui Stefan, baietel drag de Galarina!!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Moniland spune:
Blanca cu siguranta va iesi un party de neuitat. Sper sa aveti parte de vreme buna.
Noi am decis sa facem o aniversare in cerc restrans si sa o tinem acasa, in apartament. Le sarbatorim pe fete chiar luni de ziua lor. Cu pregatirile ma voi ocupa singurica pt ca we acesta sunt din nou doar eu cu fetele. Nu stiu cum o sa ma descurc si cu ele si cu mancarea si cumparaturi si impodobit camera... Sper ca va iesi ceva placut si lumea/copilasii se vor simti bine.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
buburuza1979 spune:
multumim fetele pentru urarile de ziua zmeuricii!
eu tot pe fuga si rar pe DC...
suntem bine, am scos ghipsul si totul e ok!
Blanca, ca intrebai... noi am facut Priorixul (care mai nou e in scema obligatorie si daca nu il vrei trebuie refuzat pe semnatura) luni... astept cu inima stransa sa treaca si saptamana viitoare (sper eu fara probleme)...
si eu am stat mult in balanta cu vaccinul asta, dar m-au si ingrozit eventualele complicatii destul de frecvente ale bolilor respective la copii mici.
fetele va rog aruncati un ochi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1 pentru ca se pare ca e groasa treaba!
La multi ani sarbatoritilor!
_
mami de pic
Being a full-time mother is one of the highest salaried jobs in my field, since the payment is pure love. ~ Mildred B. Vermont
Giova spune:
am reusit sa pun si restul de poze, cu Edi tuns si cu pojar:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-07-17/10:09:37
de aici in jos.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
la fix a venit postarea mea cu linkul de poze, dupa ce a pus linkul Buburuza.
Inutsa si cari gemul din Italia in Ro?
Moniland pai lasa fetitzele la ai tai si te poti ocupa de tot in liniste. asa ma gandesc ca tare greu iti va fi.
Noce la pojar nu mananca petele alea, in schimb bubitzele de varicele sunt mai naspa...nu te poti scarpina caci raman si urme.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
inutsa spune:
giova pai am trimis acasa 6 cutii cu lucruri de ale noastre prin maxi si ar trebui sa imi incapa alea 18 borcane de gem
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
ungaras spune:
Buna seara fetele.
La multi ani zmeuricilor care au sarbatorit un anisor! sa cresteti mari si frumosi iar vietile sa va fie pline de soare!
Am citit si eu ultima pagina, giova Edi frumusel.
Noi suntem lA Sovata in camping. Ieri am vizitat cetatea sighisoarei si am plecat repede din cauza de festival.Lume multa nu-i de noi.
M-C s-a comportat super pana acum pe seara cand a urlat cat a putut ea de tare ca imi venea sa intru in pamant. Stiu cum e cand plange un copil si nu-i al tau. Toti strambau din nas. Acum la 22 a adormit. I-a dat si al treilea dintoc poate asta-i motivul. i-am dat si eu cu ce am avut.Azi am innotat in lacul sarat si fata s-a lins pe degete si a baut apa continuu. Vremea e f schimbatoare ploua in fiecare zi aici si am auzit ca de duminica e rau in toata tara. Nu stim incotro sa o luam. Poate bucuresti.
Cu mancatul stam binisor, borcanele, ii mai gatesc si eu legume, orez, paste, fructe mananca continuu si bea apa. La olita nu mai vrea sub nici o forma dar tot nu o las dimineata.
Va si sa aveti vreme buna (BLanca) petru petreceri in aer liber.
cand sa trimit mesajul s-a terminat bateria la laptop. Uite cum scriu acum de la dusuri ca aici e sursa.
Numai bine fetelor